„Dzūkijoje“ žaidęs rusas keičia Adomaitį „Nevėžyje“

2014-11-04 16:38
Nuotr.:

Aurimas Adomaitis liko be komandos
Aurimas Adomaitis liko be komandos
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Kėdainių „Nevėžio“ klube – permainos priekinėje linijoje. Kėdainių komanda nusprendė atsisveikinti su Aurimu Adomaičiu ir į ekipos peržiūrą pasikvietė sezoną Alytaus „Dzūkijoje“ pradėjusį Aleksandrą Kliujevą.

27-erių metų Adomaitis Kėdainiuose rungtyniavo nuo 2013 metų gruodžio. Šį sezoną kaunietis Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) sužaidė 11 rungtynių, per kurias aikštėje praleisdavo po 14,2 minutės, pelnydavo po 2,8 taško bei atkovodavo po 2,4 kamuolio.

Rugpjūtį prie „Dzūkijos“ ekipos prisijungęs 24-erių metų Kliujevas LKL aikštėje pasirodė 8 mačuose iš 10. Jis per vienerias rungtynes vidutiniškai ant parketo praleisdavo po 11 minučių, rinkdavo po 2,5 taško ir atkovodavo po 2,4 kamuolio.

Rusas „Nevėžio“ gretose debiutuoti galės lapkričio 9-ąją dieną, kada kėdainiečiai antrąsyk šį sezoną namuose priims svečius iš sostinės – Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkus.



Komentarai:

asf
Dar nėra visiškai atėnų klube, tik domisi
2014-11-04
+6
Atsakyti
Anonimas
Delna atenu klubas pasieme

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-04
+5
Atsakyti
Idomu ka Alytus cia organizuoja, nes jau antra jauna zaideja paskolino. matyt zada dar delna koki paimt
2014-11-04
-7
Atsakyti
Nusimato, kad visą sezoną taip ir keisis žaidėjai, siekiant už kuo pigiau išlaikyti komandą. Juk geriau prasiskolinti daugiau žaidėjų, bet po mėnesio atlyginimą, o ne keliems žaidėjams už visą sezoną. Dėl mėnesio atlyginimo nieks išieškoti jo nebandys, nes neapsimokės, o jei atlyginimas būtų nemokamas visą sezoną tam pačiam žaidėjui ar keliems, tada sumelė būtų solidi ir tikrai kažkas bandytų išieškoti. Bent jau aš taip visą šitą žaidėjų kaitą "Nevėžyje" bandyčiau paaiškinti. Leondard'as irgi mėnesį pažaidė, tikriausiai negavo atlyginimo ir nebeatėjo į treniruotes. Lietuviai kantresni. Turbūt ir Adomaitis nepersistengė.
2014-11-04
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.