Drama Pasvalyje baigėsi „Juventus“ pergale per pratęsimą (3 video, statistika)

2014-11-23 19:13
Nuotr.:

Arvydas Šikšnius – vienas pagrindinių Utenos „Juventus“ komandos pergalės kalvių
Arvydas Šikšnius – vienas pagrindinių Utenos „Juventus“ komandos pergalės kalvių
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys
Dramatišką pergalę Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) iškovojo po krepšiais dominavę Utenos „Juventus“ (9-3) klubo krepšininkai.

Dainiaus Adomaičio auklėtiniai sekmadienį svečiuose 91:89 (25:20, 20:19, 17:17, 10:16, 19:17) tik per pratęsimą įveikė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ (6-7) žaidėjų pasipriešinimą ir atsirevanšavo už nesėkmę pirmajame varžybų ture.

Iki ketvirtojo kėlinio pabaigos likus žaisti 20 sekundžių, pražanga sustabdytas Rashaunas Broadusas pataikė vieną baudos metimą ir padvigubino „Juventus“ klubo persvarą (72:70).

Rungtynių žaidėjas
Edgaras  Stanionis
PTS 16 | REB 9 | BS 1
Po antrojo netaiklaus Broaduso metimo „Pieno žvaigždės“ pasileido į greitą ataką, kurios smaigalyje atsidūręs Laimonas Kisielius pelnė du taškus ir išlygino rezultatą (72:72).

Savo atsakymui 13 sekundžių turėję svečiai surengti rezultatyvios atakos nesugebėjo bei nugalėtojai išaiškinti prireikė pratęsimo, kurio pradžioje uteniškiai spurtavo 9:0 ir susikrovė saugų pranašumą (81:72).

Tada lyderio vaidmens „Pieno žvaigždžių“ komandoje ėmėsi Tauras Jogėla. Puolėjas pratęsimo metu pelnė pirmuosius dešimt aikštės šeimininkų taškų bei Manto Šerniaus auklėtiniai prasidėjus paskutinei minutei sumažino savo atsilikimą iki minimalaus (84:86).

Visgi lemiamu momentu nesutrikę pražangomis stabdyti svečiai užtikrintai realizavo baudų metimus ir įtvirtino devintąją Utenos klubo pergalę LKL pirmenybėse.

Kovingai tiek gynyboje, tiek puolime po krepšiais kovoję Adomaičio treniruojami uteniškiai iš viso atkovojo net 60 kamuolių (29 puolime, 31 gynyboje), kuomet pasvaliečiai iš viso sugriebė vos 30. 

„Pieno žvaigždės“: Tauras Jogėla 22, Kyle'as La Monte'as 15, Evaldas Kairys 13 (8 atk. kam.), Laimonas Kisielius 11, Gytis Sirutavičius 11.

„Juventus“: Arvydas Šikšnius 20, Rashaunas Broadusas 18 (9 atk. kam.), Edgaras Stanionis 16 (9 atk. kam.), Vaidas Čepukaitis 10 (11 atk. kam.), Saulius Kulvietis 10. 

Rungtynių vaizdo reportažas:

Sauliaus Kulviečio dėjimas:

Simo Buterlevičiaus komentaras:



Komentarai:

subires tas tavo juventusas iki nauju metu ir galesi su urbonu pries aki zaisti playoffose
2014-11-24
-21
Atsakyti
Xxx
Prajuokinot Pasvalio biudzetas tokas Kaip Utenos ,Pasvalio ant puse mazesnis .
2014-11-24
+3
Atsakyti
123
pasvalis=8.200 gyventoju,KAIMU-KAIMAS
2014-11-24
+3
Atsakyti
ramnersvarinskastuoj tas juventusas subankrutuos iki nauju metu,nes pagal sudeti reik tureti kazkur apie 3mln litu biudzeta is kur toks kaimas kaip utena gali tiek saibu suringti,nebent urbonas puse zaideju dar idarbines viltrolmoj,kita puse utenos alaus fabrike,tai dar tiketina kad issilaikys iki sausio men. :DAr esi buvęs Utenoje, kad ją kaimu vadini?O biudžetas Juventus paskaičiuotas iš anksto ir nepergyvenk Juventus nebankrutuos tikraiO jei labiau pasidomėtum Utena, tai Utenoje ne tik Utenos alus ir Viltroma.


Tai utena ne kaimas??? :D 28.015 gyventoju :D ŽILVITA, UAB, SVELBA, UAB???
2014-11-24
-10
Atsakyti
to Myndezx
Myndezx tuoj ta tavo Utena kris iš LKL
2014-11-24
-7
Atsakyti
Taigi tas svarinskas pastoviai pavydi, kad Juvė gerai lošia dabar ir laukia kažko :) Juventusas pastoviai surenka biudžetą ir žaidėjus pagal galimybės ir atlyginimai nevėluoja niekada. Pagal info Nevėžį palaikantis. Svajokli tu nelaimingas, žiūrėk, kad tavo Kėdainiai iš LKL neiškristų :)
2014-11-24
-2
Atsakyti
svarinskastuoj tas juventusas subankrutuos iki nauju metu,nes pagal sudeti reik tureti kazkur apie 3mln litu biudzeta is kur toks kaimas kaip utena gali tiek saibu suringti,nebent urbonas puse zaideju dar idarbines viltrolmoj,kita puse utenos alaus fabrike,tai dar tiketina kad issilaikys iki sausio men. :D


Na bet tu ir skiedi. Turbūt tai tavo didžiausia svajonė. Pavydas graužia, kad komanda taip puikiai žaidžia. Biudžetas tikrai ne 3 milijonai, o pusė tiek, panašiai kaip ir Pieno žvaigždžių, Lietkabelio, Dzūkijos ar Šiaulių. Ir Utenos per tuos ankstesnius 5 sezonus dėl atlyginimo nebuvo palikęs nei vienas žaidėjas.
2014-11-24
+6
Atsakyti
svarinskastuoj tas juventusas subankrutuos iki nauju metu,nes pagal sudeti reik tureti kazkur apie 3mln litu biudzeta is kur toks kaimas kaip utena gali tiek saibu suringti,nebent urbonas puse zaideju dar idarbines viltrolmoj,kita puse utenos alaus fabrike,tai dar tiketina kad issilaikys iki sausio men. :D


Ar esi buvęs Utenoje, kad ją kaimu vadini?

O biudžetas Juventus paskaičiuotas iš anksto ir nepergyvenk Juventus nebankrutuos tikrai

O jei labiau pasidomėtum Utena, tai Utenoje ne tik Utenos alus ir Viltroma.
2014-11-24
-10
Atsakyti
tuoj tas juventusas subankrutuos iki nauju metu,nes pagal sudeti reik tureti kazkur apie 3mln litu biudzeta is kur toks kaimas kaip utena gali tiek saibu suringti,nebent urbonas puse zaideju dar idarbines viltrolmoj,kita puse utenos alaus fabrike,tai dar tiketina kad issilaikys iki sausio men. :D
2014-11-24
+12
Atsakyti
Na pagal šio sezono tendencijas, Juventusas rimtas pretendentas kautis dėl 3 vietos su Neptūnu. Bet tai tik sezono pradžia, nuomonė dar gali keistis, tiek mano, tiek visų kitų. P.s: video visai ne į temą, iš Pieno Žvaigždžių ir Nevėžio rungtynių.
2014-11-23
-13
Atsakyti
BNews, truputį ne tų rungtynių apžvalgą įdėjot, Pasvalio ir Kėdainių vakarykščių rungtynių.
2014-11-23
-3
Atsakyti
Pamastymui
Kaip Juve broadus ipirko man dar iki siol nepaaiskinama...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-23
-7
Atsakyti
Labai geras mačas, tik labai jau daug nervų suėdė, jei būčiau nešališkas, tai būtų tikras malonumas tokias rungtynes stebėti. Sakyčiau, kad vienos geriausių šį sezoną. Kiek dabar bepamenu, gal tik Žalgiris-Lietkabelis galėtų būti kažkas panašaus rungtynių atkaklumu. Pažiūrėjus į sumestus taškus, gali atrodyti, kad gynyba pernelyg gera nebuvo, bet realiai, tai šios rungtynės buvo labai fiziškos, baudų skaičius tai puikiai atspindi. Pasvalio pusėje buvo sava salė, bet turėjo jie ir didelį minusą - vakar buvo žaidę rungtynes, labiau privargę, visgi pirmoj pusėj Juventus prisirinkus daug baudų, jėgos apsilygino, antroje pusėje jau Pasvalys daugiau pražangų prisirinko ir vėl Juventus įgavo šiokią tokią persvarą. Kisieliui įgavus formą Pasvalys bus labai pavojingas. Man, kaip Juventus sirgaliui, apmaudu, kad Aidas ir Laimis žaidžia ne Utenoje, puikūs žaidėjai. Juventus reiktų ieškoti aukštaūgio, nes dabartiniams prisirinkus baudų, kas būna labai dažani, tampa labai sunku gintis po krepšiu... Ir palaukti ir pažiūrėti kaip Pakamanis po operacijos atrodys, nes su perdavimais irgi ne kažkas... Jei Pakamanis neatgaus formos, reiks ieškoti ir įžaidėjo.
2014-11-23
-11
Atsakyti
Įdomu ,sušvilpta virš 60-ties baudu.Ar galėjo buti daugiau.Ši karta žaidė ne tik krepšininkai,bet ir teisėjai.
2014-11-23
+3
Atsakyti
Tik mano nuomonė.
"Juventus" komandai reikėtu dar vieno stipraus vidutinioko į įžaidėjo arba centro poziciją, bet žinant, kad klubas visada viduryje sezono pasistiprina, tai manau, kad šis sezonas ne išimtis bus. :) O pasistiprinus bus galima taikytis ir į medalius.

O "Pieno žvaigždės" visai maloniai, stebina, sudėtis nėra jau ytin stipri, tačiau rezultatus rodo. :)
2014-11-23
+2
Atsakyti
Na pokolkas mane stebina Utenos "Juventus". Manau labai gerai komanda surinkta, skaitykite dauguma žaidėjų stiprūs individualiai LKL lygiu (Šikšnius, Buterlevičius, Broadus, Stanionis, Čepukaitis...), o dar pridėjus tikrai gerą trenerį D.Adomaitį ir puikiai išnaudojami žaidėjai.
2014-11-23
+10
Atsakyti
Anonimas
Ziauriai geras macas. O Pasvalys vistiek malaciai kapojosi iki pat pabaigos ir pratesime pritruko jegu.
2014-11-23
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 17

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.