Jankūnas paskutinę sekundę išplėšė „Žalgiriui“ dramatišką pergalę Utenoje (3 video, foto, statistika)

2014-12-07 14:59

Kauno „Žalgirio“ (13-1) krepšininkai laimėjo trilerį Utenoje. Gintaro Krapiko auklėtiniai po dramatiškos kovos 76:75 (14:31, 23:10, 19:16, 20:18) paskutinę sekundę palaužė „Juventus“ (11-5) klubą.

Pergalę kauniečiams padovanojo kapitonas Paulius Jankūnas, kuris chaotiškos „Žalgirio“ lemiamos atakos metu pataisė netaiklų komandos draugo metimą ir paskutinę rungtynių sekundę dramatiškai persvėrė rezultatą.

Teisėjams po šio metimo prireikė pakartotinės vaizdo peržiūros, po kurios taškai buvo įskaityti, o uteniškiams palikta mažiau nei sekundė laiko, per kurį šeimininkams nieko nuveikti nepavyko.

Rungtynių žaidėjas
Robertas  Javtokas
PTS 14 | REB 10 | AS 1 | BS 4
„Žalgiris“ revanšavosi „Juventus“ krepšininkams už pralaimėjimą pirmajame ture. Priminsime, jog Dainiaus Adomaičio auklėtiniai Kaune iškovojo pergalę 82:78.

Utenoje pirmoji susitikimo dalis buvo permaininga. Kauno ekipa itin nesėkmingai pradėjo rungtynes ir prasidėjus antrajam kėliniui atsilikinėjo net 17:37. Vis tik netrukus situacija apsivertė aukštyn kojomis. Artūras Milaknis pataikė tris tritaškius iš trijų, o „Žalgiris“ prisivijo varžovus – 37:41.

Po didžiosios pertraukos aikštelėje užvirė atkakli kova. Pirmaujanti komanda nuolat keitėsi, o įtampa pasiekė apogėjų paskutinę susitikimo minutę.

Likus žaisti 44 sekundes Vaidas Čepukaitis prametė abu baudų metimus ir praleido šansą persverti rezultatą, tačiau netrukus tokią pačią galimybę gavusio Rashauno Broaduso ranka prie baudų metimo linijos nedrebėjo ir „Juventus“ likus žaisti 19 sekundžių įsiveržė į priekį – 75:74.

Paskutinės atakos metu Lukas Lekavičius netaikliai atakavo iš toli, o nesėkmingai šį metimą pataisyti mėgino Robertas Javtokas. Vis dėlto laiku ir vietoje atsidūręs Jankūnas leido „Žalgiriui“ švęsti dvyliktąją pergalę LKL čempionate iš eilės.

Antrąją nesėkmę iš eilės patyrusio „Juventus“ klubo gretose pasižymėjo visi ant parketo pasirodę krepšininkai, tuo tarpu Kauno ekipos gretose nepavyko pasižymėti Edgarui Ulanovui ir Tomui Dimšai, kurių pasirodymai įvertinti neigiamais naudingumo balais.

„Juventus“: Rashaunas Broadusas 25, Saulius Kulvietis 12, Edgaras Stanionis 10, Arvydas Šikšnius 8, Nikita Barinovas 6, Valdas Dabkus 5, Simas Buterlevičius ir Vaidas Čepukaitis (6 atk. kam.) po 4.

„Žalgiris“: Robertas Javtokas 14 (10 atk. kam.), Jamesas Andersonas 12, Artūras Milaknis 10, Paulius Jankūnas 8, Darius Songaila, Vytenis Lipkevičius ir Lukas Lekavičius po 7, Vaidas Kariniauskas 6, Artūras Gudaitis 5.

Rungtynių vaizdo reportažas:

http://youtu.be/-nARHP5gSVo

Pauliaus Jankūno pergalingas metimas

http://youtu.be/FjhF4QMSeKA

Gintaro Krapiko, Dainiaus Adomaičio ir Pauliaus Jankūno komentarai

http://www.youtube.com/watch?v=lVmMD0K1iLk&feature=youtu.be



Komentarai:

Manau ir siemet seskaus komanda bronza tenkinsis,nes seskus priprates prie bronzos,o gal net 4 vietos...
2014-12-08
+11
Atsakyti
Donce3000LMbackSPQRFantastiskas savaitgalis. Grynai Zalgirio stiliumi pasitycioti is bronzines vainausku parodijos fanatiku, kurie vis laukia Zalgirio pralaimejimo. Ir taip jau nepirmas kartas. Panasiai kaip NN tik ten buvo Eurolyga, svarbesnes rungtynes tai ten rizikuoti buvo pavojinga, reikejo anksciau viska sutvarkyti, bet siandien dave ismatoms vilties iki pat paskutiniu sekundziu ir tik pacioje pabaigoje tobulai eilini syki syki apspjove vainausku raudonzalupiu urodu svajones.Kas link ritfaniu debiliskumo tai cia jau matyt nieko nenustebinsi. Eilines raudonuju degradu bukumo varzybos komentaruose. Vietoje to kad sulaukti galutinio rezultato tai debileliai jau is anksto svencia, per visa rungtyniu laika zviegia lyg skerdziamos komuniagu kiaules, bet eilini syki gave eiline porcija per snuki po rungtyniu issislapsto.dar cia klausimas kas daugiau protelio turi: tu ar lasaros vedamas rytfaniu BN flangas, nes IQ panasaus, gal net Lasara labiau civilizuotas bei intelektualesnis siek tiek..


Jie yra 30 rublių komuniagų armija, pasamdyta latvių gatvės. Jau seniai žinoma, tokių asmenų veikla. O šis veikėjas SPQR net ne Žalgirio fanas, o CSKA.
2014-12-07
Atsakyti
SPQRFantastiskas savaitgalis. Grynai Zalgirio stiliumi pasitycioti is bronzines vainausku parodijos fanatiku, kurie vis laukia Zalgirio pralaimejimo. Ir taip jau nepirmas kartas. Panasiai kaip NN tik ten buvo Eurolyga, svarbesnes rungtynes tai ten rizikuoti buvo pavojinga, reikejo anksciau viska sutvarkyti, bet siandien dave ismatoms vilties iki pat paskutiniu sekundziu ir tik pacioje pabaigoje tobulai eilini syki syki apspjove vainausku raudonzalupiu urodu svajones.Kas link ritfaniu debiliskumo tai cia jau matyt nieko nenustebinsi. Eilines raudonuju degradu bukumo varzybos komentaruose. Vietoje to kad sulaukti galutinio rezultato tai debileliai jau is anksto svencia, per visa rungtyniu laika zviegia lyg skerdziamos komuniagu kiaules, bet eilini syki gave eiline porcija per snuki po rungtyniu issislapsto.


Apie tave išvis nėr ką kalbėt. Komuniaginis penktos kolonos pasamdytas "tipo" Žalgirio fanas, nors iš tikro esi Kremliaus projektėlis, kaip ir visi tavo komūniaginiai zalūpiniai draugeliai. Eilinį kartą buvai užduchintas komentarų skiltyje kaip ir delfyje. 30 rublių džiumbryno šiukšlė pasamdyta kelti nesantaika tarp Žalgirio ir Ryto fanų. Gal susirink visas savo šmutkes ir skrisk su savo georgijaus juostelėm pas savo mongoloidą šeimininką algos pasiimt, kad turėtum ką ėst nes lūpos tiek laiko maisto nematę, kad net jau vazelinas nepadeda.
2014-12-07
-6
Atsakyti
TynesTie,kurie rašo,kad zalgiri istrauke teisejai,lai pateikia pavyzdzius is sios dienos varžybų,argumentuodami ir pagrisdami krepsinio oficialiomis taisykles.nors garantuoju,kad visi tai parase is oficialiu taisykliu zino tik akivaizdzius standartus,kad zaidzia 5x5,viso yra 4 keliniai po 10 min ir t.t.Nerasykit teiginiu,kuriu negalit pagristi,nes tada jie tampa nesamonem.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Va tau, pasižiūrėk ir pasakyk ar čia klaidos neturėjo būti: https://www.youtube.com/watch?v=qYFZsEvM...
2014-12-07
-1
Atsakyti
Javtoko ir Lekavičiaus "perliukas" https://www.youtube.com/watch?v=qYFZsEvM...
2014-12-07
-2
Atsakyti
http://zippySound.net - Nemokama MP3 Muzika
2014-12-07
+33
Atsakyti
Gal dabar suprasit kodel reikia naujo izaidejo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-12-07
+4
Atsakyti
0MGL0LWTFoioioi kaip skaudziai kerta ismintis ir tiesa is mano lupu, zalfaniu citatos ir izeidinejimai pasipyle kaip is gausybes rago :))


Aisku gali nesivelti i gincus, bet fakto nepakeisi kad 5 metai Zalgiris dulkina Ryta :) Kaip ir to fakto kad pernai buvote 24 is 24 Eurolygos komandu, o paskutiniu dvieju Eurolygos sezonu pasirodymas 3-17, o kur dar pernai metu LKL bronza.

P.S. cia tik faktai :)
2014-12-07
+22
Atsakyti
SPQRFantastiskas savaitgalis. Grynai Zalgirio stiliumi pasitycioti is bronzines vainausku parodijos fanatiku, kurie vis laukia Zalgirio pralaimejimo. Ir taip jau nepirmas kartas. Panasiai kaip NN tik ten buvo Eurolyga, svarbesnes rungtynes tai ten rizikuoti buvo pavojinga, reikejo anksciau viska sutvarkyti, bet siandien dave ismatoms vilties iki pat paskutiniu sekundziu ir tik pacioje pabaigoje tobulai eilini syki syki apspjove vainausku raudonzalupiu urodu svajones.Kas link ritfaniu debiliskumo tai cia jau matyt nieko nenustebinsi. Eilines raudonuju degradu bukumo varzybos komentaruose. Vietoje to kad sulaukti galutinio rezultato tai debileliai jau is anksto svencia, per visa rungtyniu laika zviegia lyg skerdziamos komuniagu kiaules, bet eilini syki gave eiline porcija per snuki po rungtyniu issislapsto.


dar cia klausimas kas daugiau protelio turi: tu ar lasaros vedamas rytfaniu BN flangas, nes IQ panasaus, gal net Lasara labiau civilizuotas bei intelektualesnis siek tiek..
2014-12-07
Atsakyti
Fantastiskas savaitgalis. Grynai Zalgirio stiliumi pasitycioti is bronzines vainausku parodijos fanatiku, kurie vis laukia Zalgirio pralaimejimo. Ir taip jau nepirmas kartas. Panasiai kaip NN tik ten buvo Eurolyga, svarbesnes rungtynes tai ten rizikuoti buvo pavojinga, reikejo anksciau viska sutvarkyti, bet siandien dave ismatoms vilties iki pat paskutiniu sekundziu ir tik pacioje pabaigoje tobulai eilini syki syki apspjove vainausku raudonzalupiu urodu svajones.

Kas link ritfaniu debiliskumo tai cia jau matyt nieko nenustebinsi. Eilines raudonuju degradu bukumo varzybos komentaruose. Vietoje to kad sulaukti galutinio rezultato tai debileliai jau is anksto svencia, per visa rungtyniu laika zviegia lyg skerdziamos komuniagu kiaules, bet eilini syki gave eiline porcija per snuki po rungtyniu issislapsto.
2014-12-07
-4
Atsakyti
19gaga99Alberto Vieira19gaga99Alberto VieiraMarkaszJDSitoje vietoje labiausiai gaila ritfaniu. Karma is a bitch.čia gal geriau gaila savo komandos būtų, eurolygos antirekordus pastoviai muša, o tie džiaugiasiZalgeris eurolygos antirekordus jau senai permuses, dabar tik pakoreguoja pagerinaO gal zinai kas turi sezono blogiausios lietuviskos komandos eurolygoje laurus?O prie ko cia blogiausia lietuviska komanda eurolygoje? Faktas yra toks, kad zalgiris kiekviena miela sezona gerina ir gerina savo paties sukurtus antirekordus ne pagal viena ir ne du statistinius rodiklius. Viena ka jau sako faktas kad zalgiris turi daugiausiai pralaimejimu per visa sios lygos istorijaCia tavo dauniskoj galvoj?


Tai koks tu zalfanis jeigu nezinai kad butent sio slykstaus antirekordo savininikas yra butent tavo mylimas klubas? O gal tu tiesiog Lr hateris? Tada viskas suprantama.
2014-12-07
-1
Atsakyti
JD
19gaga99Raudonosios rito siuksles, jus tik melskites kad Zalgiris nenukristu iki ketvirtos vietos LKLe, nes pusfinalyje jums siemet jokiu sansu pereiti cempionu barjero, dar pernai turejot kazkokiu vilciu, siemet jau jokiu....


Priminei durnelio Kevalo pergalinga metima paskutinese reguliariojo sezono rungtyniu paskutinemis sekundemis Kaune:DDD Pas zmogeli kaip krepsininko iq ant tiek zemas kad nesuvoke kuo tai gresia., beliko tik konkreciai viska parodyti lkl pusfinalyje.
2014-12-07
+19
Atsakyti
oioioi kaip skaudziai kerta ismintis ir tiesa is mano lupu, zalfaniu citatos ir izeidinejimai pasipyle kaip is gausybes rago :))
2014-12-07
+2
Atsakyti
nesiruosiu niekam nieko as cia atsakineti, cituokite mano isminti kiek norite, as cia nematau ne vieno su kuriuo butu verta uzmegsti normalia diskusija :))
2014-12-07
+4
Atsakyti
19gaga99Alberto VieiraMarkaszJDSitoje vietoje labiausiai gaila ritfaniu. Karma is a bitch.čia gal geriau gaila savo komandos būtų, eurolygos antirekordus pastoviai muša, o tie džiaugiasiZalgeris eurolygos antirekordus jau senai permuses, dabar tik pakoreguoja pagerinaO gal zinai kas turi sezono blogiausios lietuviskos komandos eurolygoje laurus?


O prie ko cia blogiausia lietuviska komanda eurolygoje? Faktas yra toks, kad zalgiris kiekviena miela sezona gerina ir gerina savo paties sukurtus antirekordus ne pagal viena ir ne du statistinius rodiklius. Viena ka jau sako faktas kad zalgiris turi daugiausiai pralaimejimu per visa sios lygos istorija
2014-12-07
-5
Atsakyti
0MGL0LWTFzalfaniai kaip visada didziuojasi pries rytfanius savo legenda, besikapojancia su nonfactoriais kaip lygus su lygiais ir dar po abejotinu teiseju svilpuku. siuo atveju abejotino teiseju tylejimo paskutineje atakoje kada eurolygos top8 grandai lipte lipo vargsam juves zaidejam ant galvu :))


Nu jo ten taskai turejo but anksciau uzskaityti, juventuso krepsininkai dauze per tinkleli, kaip beje ir dar vienoje atakoje treciam kelini, nu bet ka padarysi kai LKLo vadas nusipelnes rito teisejas, dabar ir kitiems teisejams isakyta svilpti taip kad Zalgiris kaip nors pralaimetu...
2014-12-07
-22
Atsakyti
Alberto VieiraMarkaszJDSitoje vietoje labiausiai gaila ritfaniu. Karma is a bitch.čia gal geriau gaila savo komandos būtų, eurolygos antirekordus pastoviai muša, o tie džiaugiasiZalgeris eurolygos antirekordus jau senai permuses, dabar tik pakoreguoja pagerina


O gal zinai kas turi sezono blogiausios lietuviskos komandos eurolygoje laurus?
2014-12-07
-5
Atsakyti
zalfaniai kaip visada didziuojasi pries rytfanius savo legenda, besikapojancia su nonfactoriais kaip lygus su lygiais ir dar po abejotinu teiseju svilpuku. siuo atveju abejotino teiseju tylejimo paskutineje atakoje kada eurolygos top8 grandai lipte lipo vargsam juves zaidejam ant galvu :))
2014-12-07
-8
Atsakyti
MarkaszJDSitoje vietoje labiausiai gaila ritfaniu. Karma is a bitch.čia gal geriau gaila savo komandos būtų, eurolygos antirekordus pastoviai muša, o tie džiaugiasi


Zalgeris eurolygos antirekordus jau senai permuses, dabar tik pakoreguoja pagerina
2014-12-07
-5
Atsakyti
BalboaJDZenKomČia man pasigirdo ar skandavo tiek Juventus, tiek Žalgirio fanai " Kaunas - Utena šalalala" ? Labai smagu jeigu formuojasi dar viena sąjunga :DNe pasigirdo. Taip ir buvo.Kaunas-Lietuva iš tikro ;)


Pasižiūrėjus rungtynių komentarus aiškiai girdisi "Kaunas - Utena"
2014-12-07
+7
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.