NKL savaitės geriausias – sezono rezultatyvių perdavimų rekordą pagerinęs Malašauskas

2014-12-07 18:36
Nuotr.:

Paulius Malašauskas sulaukė pripažinimo
Paulius Malašauskas sulaukė pripažinimo
Nuotr. Saulius Čirba
Į dvi pergales savaitgalio rungtynėse savo komandą vedęs ir sezono rezultatyvių perdavimų rekordą pagerinęs Šakių „Zanavyko“ įžaidėjas Paulius Malašauskas pripažintas geriausiu dešimtosios Nacionalinės krepšinio lygos savaitės žaidėju.

Šakiečiai penktadienį (12.05) rezultatyviausiose sezono rungtynėse 115:99 įveikė „Vilnių“, o šeštadienį (12.06) rezultatu 88:78 susitvarkė su turnyro lentelės kaimynais „Palangos“ krepšininkais. Malašauskas prie pergalių pridėjo vidutiniškai po 15,5 taško, 4 atkovotus kamuolius  ir 10,5 rezultatyvaus perdavimo.

Svečiuose prieš „Vilnių“ žaidęs 186 cm ūgio įžaidėjas pelnė 14 taškų, atkovojo 3 atšokusius kamuolius, atliko 12 rezultatyvių perdavimų (geriausias šio sezono rezultatas lygoje) ir surinko 24 naudingumo balus.

Savų žiūrovų akivaizdoje rungtynėse su „Palanga“ gynėjas pelnė 17 taškų, atkovojo kamuolius, atliko rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 11 varžovų pražangų ir aikštę paliko su 33 naudingumo balais.

Į NKL savaitės žaidėjo titulą taip pat pretendavo Paulius Petrilevičius (Marijampolės  „Sūduva-Mantinga“), Paulius Valinskas (Kauno „Žalgiris-2“), Šarūnas Kulevičius (Joniškio „Delikatesas“), Julius Kazakauskas (Klaipėdos „Nafta-Uni-Akvaservis“), Antanas Udras (Vilniaus „Perlas-MRU“), Nerijus Anglickis („Šilutė“) ir Dovis Bičkauskis („Trakai“).



Komentarai:

xxx
Saunuolis, pagaliau ir pats ėmįsi iniciatyvos ir pelnė taškų ;)
2014-12-07
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.