Princas Williamas su žmona įkvėpė „Cavaliers“ pergalei Brukline (2 video, statistika)

2014-12-09 08:58
Nuotr.:

Britų princas Williamas su žmona Kate ir NBA legenda Dikembe Mutombo stebi antrąją rungtynių tarp „Nets“ ir „Cavaliers“ rungtynių pusę
Britų princas Williamas su žmona Kate ir NBA legenda Dikembe Mutombo stebi antrąją rungtynių tarp „Nets“ ir „Cavaliers“ rungtynių pusę
Nuotr. USA Today - Scanpix
Į Niujorką atvykęs Didžiosios Britanijos princas Williamas su savo žmona Kate apsilankė Bruklino „Barclays Center“ arenoje vykstančiose NBA rungtynėse, kur išvydo, kaip Klivlando „Cavaliers“ (12-7) 110:88 (22:25, 28:24, 35:18, 25:21) ant menčių paguldė vietos „Nets“ (8-11) krepšininkus.

Varžovus „Cavaliers“ nokautavo po ilgosios pertraukos, kuomet trečiąjį kėlinį laimėjo 17 taškų persvara. Po šio smūgio „Nets“ nebeatsitiesė.

Įdomus sutapimas, kad rungtynių atkarpoje, kurią stebėjo karališkoji pora, „Cavs“ oponentus pranoko 49:27. Kol britai nebuvo pasirodę arenoje, mačas vyko lygiai ir atkakliai.

„Taip, jie atnešė mums sėkmę“, – po susitikimo šyptelėjo LeBronas Jamesas, nepraleidęs progos asmeniškai pabendrauti su svečiais iš Europos. Krepšininkas britams įteikė saldumynų, pagamintų jo gimtajame Akrono mieste bei dvejus „Cavaliers“ marškinėlius.

„Tai buvo pirmas jų kartas krepšinio rungtynėse ir aš jaučiuosi pagerbtas, jog buvau būtent tas vaikinas, kurį jie panoro pamatyti aikštėje“, – dėstė „Cavaliers“ lyderis, rezultatyviausio komandos žaidėjo vietą šį kartą užleidęs ne kam nors iš „didžioji trejeto“, o Dionui Waitersui, pelniusiam 26 taškus.

Antras pagal rezultatyvumą tarp nugalėtojų buvo Kevinas Love`as (19 taškų), princui Williamui su žmona pasirodžius arenoje metęs baudas. Šiek tiek priblokštas netikėtai kilusio sujudimo, puolėjas prametė antrąją baudą.

„Žmonės kėlė triukšmą ir mojavo tuo, ką turi po ranka, tai tikrai blaškė. Mėginau susikoncentruoti ir pataikyti antrą metimą, bet buvo nelengva“, – po susitikimo prisipažino Love`as.

Dar prieš „Cavaliers“ – „Nets“ mačą Williamas ir Kate susitiko su NBA komisaru Adamu Silveriu bei simboliškai paminėjo tarp lygos ir Britų karališkojo fondo pasirašytą sutartį. Abi organizacijos kartu sieks atkreipti kuo didesnį dėmesį į laukinės gamtos apsaugojimą. Britų karališkoji pora Niujorke vieši pirmą kartą.

„Cavaliers“: Dionas Waitersas 26 (10/15 dvit., 1/6 trit.), Kevinas Love`as 19 (14 atk. kam.), LeBronas Jamesas 18 (7 rez. perd.), Tristanas Thompsonas 14 (12 atk. kam.), Jamesas Jonesas 12.

„Nets“: Kevinas Garnettas 14 (7 atk. kam.), Deronas Williamsas 13 (11 rez. perd.), Jerome Jordanas 12, Mirza Teletovičius 11, Sergejus Karasiovas 11.

Karališkosios poros atvykimas į „Barclays Center“ areną:

http://youtu.be/ZZ80-IFAkFo

Efektinga „Cavaliers“ ataka:

http://youtu.be/-xCcZ2P5z8c



Komentarai:

svarinskasPrincese tai nieko gero,gerai kad ne ryza


Nepavydek ryzagalvi , jei tavo boba nk gero , tai kaltink savo tevus , kad toki gyvuli padere. Isvis koks cia skirtumas kaip jinai atrodo, svarbus jinai geros sirdies , beto ji lb grazi daugumai. Geriau pasakyciau , kad gerai , kad jinai ne Oksana Pikul va tada tai padetu pajuoka. ;)
2014-12-10
+6
Atsakyti
Byron Taip, as Karalisko kraujo. O kaip zinai, visi Karaliai nori DEMESIO!!!


Karališko kraujo :D Norėčiau pasijuokt labai, bet tai gali paskui palaikyti kaip pasityčiojimą iš neįgalaus....
2014-12-09
-6
Atsakyti
Tai, kad Cavs laimetu su tokia sudetim, tai dar ir Princu su Princesem jiems reikia, kad juos ikveptu kovai? ;DD
2014-12-09
-4
Atsakyti
Taip, as Karalisko kraujo. O kaip zinai, visi Karaliai nori DEMESIO!!!
2014-12-09
+17
Atsakyti
Byron, dėmesio trūkumas, kad rašai pajuodintai?
2014-12-09
-3
Atsakyti
Ar gali buti kas nuostabiau uz tai, kai busimas Karalius ateina pasiziureti esamo Karaliaus zaidimo!
2014-12-09
-11
Atsakyti
Anonimas
jaučiu jie nesuprato ką žiūri, galvojo kad rankų fule

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-12-09
-5
Atsakyti
as
Ir Karasiovas zaide :-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-12-09
-2
Atsakyti
Princese tai nieko gero,gerai kad ne ryza
2014-12-09
-9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.