„Bulls“ naujokui bus atlikta operacija

2014-12-13 12:34
Nuotr.:

Dougas McDermottas šiais metais veikiausiai neberungtyniaus
Dougas McDermottas šiais metais veikiausiai neberungtyniaus
Nuotr. USA Today Sports - Scanpix
Šių metų NBA naujokų biržoje 11-uoju šaukimu pasirinktam Dougui McDermottui debiutinis sezonas stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje klostosi nesėkmingai.

Jau penkis mačus dėl traumos kelio traumos praleidęs Čikagos „Bulls“ klubo puolėjas į aikštelę galės grįžti dar negreitai.

22 metų 203 cm ūgio krepšininkui artimiausiu metu bus atlikta operacija, po kurios amerikiečio lauks reabilitacinis laikotarpis. Jo trukmė turėtų siekti nuo 4 iki 6 savaičių.

McDermottui sezono pradžioje sunkiai sekėsi rasti savo vietą Čikagos ekipoje. Atletas iki šiol per rungtynes aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 11 minučių, per kurias pelnydavo po 3,2 taško bei atkovodavo po 1,6 atšokusio kamuolio.



Komentarai:

GB21cccci viena stipriausiu komandu pakliuvo daug laiko negauna , o j parker pateko i outsaideriu , praeeitu metugaudavo jis to laiko, bet kad visiškai nepritampa prie komandos, gynyboje nekažkas iš jo o puolime tik tritaškius meta. jau buvo pasirode kalbų, kad bulls nori keist jį.
O tai palauk, gi to ir tikėjosi iš jo Bulls. Tolimų metimų. M. Dunleavy funkcija ekipoje irgi tik mest iš toli ir išplėsti puolimą.. Gi kai jis ateidinėjo į lygą, visi ir teklabėjo apie jį, kaip snaiperį.
2014-12-15
-4
Atsakyti
cccci viena stipriausiu komandu pakliuvo daug laiko negauna , o j parker pateko i outsaideriu , praeeitu metu


gaudavo jis to laiko, bet kad visiškai nepritampa prie komandos, gynyboje nekažkas iš jo o puolime tik tritaškius meta. jau buvo pasirode kalbų, kad bulls nori keist jį.
2014-12-13
-3
Atsakyti
cccc
i viena stipriausiu komandu pakliuvo daug laiko negauna , o j parker pateko i outsaideriu , praeeitu metu
2014-12-13
Atsakyti
Anonimas
O jis ir J.Parker (Bucks) buvo laikomi labiausiai NBA pasiruošę naujokai ;x
2014-12-13
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.