Breweris ir Švedas taps Motiejūno komandos draugais

2014-12-20 02:30
Nuotr.:

Corey Breweris sustiprins „Rockets“
Corey Breweris sustiprins „Rockets“
Nuotr. AP – Scanpix
Pastaruoju metu intensyviai naujos komandos Corey Breweriui ieškojusi Minesotos „Timberwolves“ ekipa išmainys krašto puolėją į Hjustoną. Į „Rockets“ taip pat persikels ir savo vaidmeniu Filadelfijos „76ers“ komandoje nepatenkintas rusas Aleksejus Švedas.

„Rockets“ komanda trišaliuose mainuose į Minesotą išsiųs epizodinį vaidmenį atliekantį atakuojantį gynėją 23 metų Troy Danielsą ir du antrojo rato naujokų biržos šaukimus.

Donato Motiejūno atstovaujama Hjustono ekipa tam, kad galėtų įvykdyti šiuos mainus, ketina atsisakyti veterano Francisco Garcia paslaugų.

„76ers“ atiteks Minesotoje rungtyniavęs 31 metų prancūzas Ronny Turiafas, kuris šiame sezone daugiau žaisti negalės, ir vienas naujokų biržos šaukimas. Turiafui buvo atlikta operacija ir reabilitacija truks apie pusę metų.

Dėl patikimos gynybos vertinamas 206 cm 28 metų Breweris renka po 10,5 taško ir 3,9 atkovoto kamuolio.

26 metų 198 cm Švedas pelno po 9,9 taško ir atlieka po 2,7 rezultatyvaus perdavimo.

Danielsas „Rockets“ gretose pasižymėdavo rinkdamas po 2,7 taško per 6 minutes.



Komentarai:

Esmė C. Brewer. Jo gynyba bus reikalinga per atkrintamąsias. Aišku tai nėra geros naujienos Motiejui, nes McHale dabar su Brewer galės žaisti mažu penketuku dar dažniau..
2014-12-21
+6
Atsakyti
to anonimas
No shit, Sherlock

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-12-20
+8
Atsakyti
Keista, zaidejai tikrai labai geri teko Rockets. Skaityk priekis tai labai galingai atrodo. Howard, Jones, Motiejunas, tada maziuku galima rast stipriu Harden, Ariza, Brewer. Kazkaip manau Siais metais nei Heat, nei Cavs, nei Spurs nesidakapstys iki pusfinalio net. Tokie kaip Warriors, Grizzlies ar Rockets Atrodo pagrindiniai pretendentai I titula.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-12-20
+3
Atsakyti
Anonimas
Sixers isvis suda mala, taip atrodo, kad jie specialiai nori kuo blogiau sau pasidaryt.
2014-12-20
+2
Atsakyti
neblogai
Breweris tikrai geras pastiprinimas atsarginio 2-3 numerio vietoj. Švedas kogero žais atsarginiu įžaidėju kur labai daug traumų pas raketas šį sezoną ir terris gauna labai daug laiko. Tiesa švedas gali ir prasmegt ant suolo Houstono jei visi bus sveiki.
2014-12-20
+7
Atsakyti
Anonimas
gavo tikrai neblogus žaidėjus, taip sakant už dyka.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-12-20
+3
Atsakyti
Geras trade Raketom, jei McHale sugebes Breweriui ir Svedui roles rast. Su Breweriu problemu nebus, kuri beveik visur aikstej galima statyt, pries 2-3 numerius saves negedins, o su reikalu ir 1/4 numeriu atzais (kaip teko po traumu tarp MIN). Su Svedu klaustukas, kiek laimes jam daugiau Raketose bus nei 76riuos.
2014-12-20
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.