„Cavaliers“ domisi dviem gynėjais rungtyniaujančiais Kinijoje

2015-01-24 14:49
Nuotr.:

Willas Bynumas gali sugrįžti į NBA
Willas Bynumas gali sugrįžti į NBA
Nuotr. AP-Scanpix
Būdų sustiprinti sudėtį toliau ieško gerėjantį žaidimą rodantis Klivlando „Cavaliers“ klubas. Šiuo metu penktąją vietą NBA Rytų konferencijoje užimančios ekipos vadovai domisi įžaidėjais Willu Bynumu ir Bobby Brownu.

Abu krepšininkai šiuo metu rungtyniauja Kinijos lygoje ir laisvaisiais agentais taps kovo mėnesį. 32 metų Bynumas žaidžia Guangdongo „Southern Tigers“ ekipoje , o 30-metis Brownas – Donguan „Leopards“ klube.

Prieš išvykdamas į Kiniją Brownas galingai rungtyniavo Sienos „Montepaschi“ komandoje, o Bynumas šešerius metus praleido Detroito „Pistons“ gretose.



Komentarai:

SWAT093DzekilazSWAT093ByronSWAT093ByronMes esme laimingiausia KARTA, kad gyvename James'o amziuje!Sitas fenomenas ilgus tukstantmecius bus zmoniu sirdyje!Apie ji kitos kartos poemas ir odes deklamuos!Meskite akmeni sau i aki, kam nepatinka James'as, nes tokie esa tikros padugnes!Tu esi didžiausias tos kartos duhas.Tu duche raminkis, arba tuoj reikes su tavim susitikti vaikeli.Ir ką tu man pasakysi susitikęs? Klaviatūra atsineši gal dar? Vaikas nuopisa esi tai tylėk, nesigauna tau net interneto ereliu būt nes visų duhinamas esi, eik akinius užsisakyk naujus nes greitu metu duže bus.Eik tu na :D kai tu kiauras blet , tokias pievas kalbi. Pas tave turbut vietoj smegenu sudu kruva. Kaip pisciau tokiam kaip tu is kastuvo per galva. Tai iskratyciau tuos sudus :)Gryžk į cirka kur tau ir vieta kaimieti, eik į stotį uždarbiaut kad kastuvą nusipirktum nuopisa mažas. Pats kai gautum atsidurtum afrikoj runkeli.


Oho tai susiparino smirdinti sudo kruva. Jau cia aisku , kad gyvenimas paciam nemielas , kiaules lovi;)
2015-01-26
+6
Atsakyti
DzekilazSWAT093ByronSWAT093ByronMes esme laimingiausia KARTA, kad gyvename James'o amziuje!Sitas fenomenas ilgus tukstantmecius bus zmoniu sirdyje!Apie ji kitos kartos poemas ir odes deklamuos!Meskite akmeni sau i aki, kam nepatinka James'as, nes tokie esa tikros padugnes!Tu esi didžiausias tos kartos duhas.Tu duche raminkis, arba tuoj reikes su tavim susitikti vaikeli.Ir ką tu man pasakysi susitikęs? Klaviatūra atsineši gal dar? Vaikas nuopisa esi tai tylėk, nesigauna tau net interneto ereliu būt nes visų duhinamas esi, eik akinius užsisakyk naujus nes greitu metu duže bus.Eik tu na :D kai tu kiauras blet , tokias pievas kalbi. Pas tave turbut vietoj smegenu sudu kruva. Kaip pisciau tokiam kaip tu is kastuvo per galva. Tai iskratyciau tuos sudus :)


Gryžk į cirka kur tau ir vieta kaimieti, eik į stotį uždarbiaut kad kastuvą nusipirktum nuopisa mažas. Pats kai gautum atsidurtum afrikoj runkeli.
2015-01-25
+23
Atsakyti
SWAT093ByronSWAT093ByronMes esme laimingiausia KARTA, kad gyvename James'o amziuje!Sitas fenomenas ilgus tukstantmecius bus zmoniu sirdyje!Apie ji kitos kartos poemas ir odes deklamuos!Meskite akmeni sau i aki, kam nepatinka James'as, nes tokie esa tikros padugnes!Tu esi didžiausias tos kartos duhas.Tu duche raminkis, arba tuoj reikes su tavim susitikti vaikeli.Ir ką tu man pasakysi susitikęs? Klaviatūra atsineši gal dar? Vaikas nuopisa esi tai tylėk, nesigauna tau net interneto ereliu būt nes visų duhinamas esi, eik akinius užsisakyk naujus nes greitu metu duže bus.


Eik tu na :D kai tu kiauras blet , tokias pievas kalbi. Pas tave turbut vietoj smegenu sudu kruva. Kaip pisciau tokiam kaip tu is kastuvo per galva. Tai iskratyciau tuos sudus :)
2015-01-25
-11
Atsakyti
makulaturaSWAT093tai,kad ereli klaviaturos vaidini butent tu..nu fanatikas parase kazka apie james is fanatizmo puses, bet uz tai duhu vadint, grasint ir vaidint afigena bahurautoaj nereiketu..esi paprastas, psichikos sutrikimu turintys pasiputelis ir tiek


Parašė kažką iš fantazijų pasaulio??? nebesvaik gal ... Įžeidinėja kitus, vadina save suaugusiu ir rašo nesamones atsibodo klausytis to puspročio pezalų kiekvienoje temoje, tegul rašo kur tema api Cavs o ne visose temose tada nieko nesakysiu.
2015-01-25
+11
Atsakyti
SWAT093

tai,kad ereli klaviaturos vaidini butent tu..nu fanatikas parase kazka apie james is fanatizmo puses, bet uz tai duhu vadint, grasint ir vaidint afigena bahurautoaj nereiketu..esi paprastas, psichikos sutrikimu turintys pasiputelis ir tiek
2015-01-25
+6
Atsakyti
ByronSWAT093ByronMes esme laimingiausia KARTA, kad gyvename James'o amziuje!Sitas fenomenas ilgus tukstantmecius bus zmoniu sirdyje!Apie ji kitos kartos poemas ir odes deklamuos!Meskite akmeni sau i aki, kam nepatinka James'as, nes tokie esa tikros padugnes!Tu esi didžiausias tos kartos duhas.Tu duche raminkis, arba tuoj reikes su tavim susitikti vaikeli.


Ir ką tu man pasakysi susitikęs? Klaviatūra atsineši gal dar? Vaikas nuopisa esi tai tylėk, nesigauna tau net interneto ereliu būt nes visų duhinamas esi, eik akinius užsisakyk naujus nes greitu metu duže bus.
2015-01-25
+1
Atsakyti
SWAT093ByronMes esme laimingiausia KARTA, kad gyvename James'o amziuje!Sitas fenomenas ilgus tukstantmecius bus zmoniu sirdyje!Apie ji kitos kartos poemas ir odes deklamuos!Meskite akmeni sau i aki, kam nepatinka James'as, nes tokie esa tikros padugnes!Tu esi didžiausias tos kartos duhas.


Tu duche raminkis, arba tuoj reikes su tavim susitikti vaikeli.
2015-01-24
+1
Atsakyti
ByronMes esme laimingiausia KARTA, kad gyvename James'o amziuje!Sitas fenomenas ilgus tukstantmecius bus zmoniu sirdyje!Apie ji kitos kartos poemas ir odes deklamuos!Meskite akmeni sau i aki, kam nepatinka James'as, nes tokie esa tikros padugnes!


Tu esi didžiausias tos kartos duhas.
2015-01-24
-20
Atsakyti
Mes esme laimingiausia KARTA, kad gyvename James'o amziuje!

Sitas fenomenas ilgus tukstantmecius bus zmoniu sirdyje!

Apie ji kitos kartos poemas ir odes deklamuos!

Meskite akmeni sau i aki, kam nepatinka James'as, nes tokie esa tikros padugnes!
2015-01-24
Atsakyti
Anonimas
kam jis reikalingas, kad 5 minutėm irvinga pakeistu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-24
+5
Atsakyti
Dentmona prigruebt galetu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-24
-2
Atsakyti
hmz
Šiaip daug kas čia kritikavo Blattą, bet jaučiasi jo įtaka ne tik aikštelėj. Manau, kad Blattas stipriai prisidėjo, kad Mozgovas atsirastų Clevelende. Pasakė, kad reikia jam jo ir vadovai šauniai padarė likusį darbą. Dabar Brownas domina. NBA virtuvėje jis nėra labai gerai žinomas, bet Blattas puikiai žino jo sugebėjimus iš Eurolygos laikų.
2015-01-24
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 12

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.