„Žalgiris“ pateikė rimtą paraišką taurei (video)

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“ korespondentas
2015-02-21 23:48
Nuotr.:

Artūras Gudaitis buvo naudingiausias „Žalgirio“ žaidėjas pirmose dvejose taurės turnyro rungtynėse
Artūras Gudaitis buvo naudingiausias „Žalgirio“ žaidėjas pirmose dvejose taurės turnyro rungtynėse
Nuotr. Fotodiena.lt/E. Blaževičius
Vytenis Lipkevičius po teisėjo švilpuko švystelėjo kamuolį į krepšį ir po akimirkos jis skrodė tinklelį. Būtų nieko ypatingo, jeigu metimas nebūtų atliktas iš aikštės vidurio.

Prieš tai panašiu stiliumi Artūras Milaknis jau po švilpuko pataikė tritaškį iš aikštės kampo, o tas pats Lipkevičius taip pat po švilpuko įmetė iš vidutinio nuotolio.

Kauno „Žalgirio“ metimai LKF taurės turnyre kol kas lengvai pasiekia tikslą ir kai reikia, ir kai nereikia. Per dvejas rungtynes pasižymėjo visi registruoti krepšininkai, o pergalės buvo iškovotos 28 ir 26 taškų persvaromis.

Tačiau abu kartus po pergalių Gintaras Krapikas nepuolė džiaugtis sėkmingais pasirodymais, o iš karto žiūrėjo į artimiausią oponentą. Ketvirtfinalis greitai buvo pamirštas, lygiai taip pat strategas pernelyg nesigilino ir į pusfinalio baigtį.

„Finalas bus toks, kokio ir buvo tikimasi. Tai turėtų būti finalo vertos rungtynės. Mūsų priešininkas ambicingas ir gerai žinomas. Vilniečiai pakeitė trenerį, tačiau jie čia atvažiavo su tuo pačiu tikslu kaip ir mes, todėl rungtynės turėtų būti labai įdomios“, – kalbėjo Krapikas.

„Žalgiris“ per pirmas dvejas rungtynes pademonstravo, kad yra ryškus finalo favoritas.

Kauniečiai laimėjo abu mačus nepaisant to, kad Jamesas Andersonas iš viso tepelnė 5 taškus. Už tai abejose rungtynėse pasižymėjo Artūras Gudaitis (41 naudingumo balas per du mačus) ir Siimas Sanderis Vene (24 taškai).

„Abejose rungtynėse mums Siimas labai tiko, nes priešininkų komandos neturi stiprių „ketvirtųjų numerių“. Jis savo šansą tikrai labai gerai išnaudojo ir pasisiūlė savo kitoms rungtynėms“, – po pusfinalio dvikovos Vene žaidimą komentavo Krapikas.

„Žalgirio“ strategas liko patenkintas ir Willo Cherry žaidimu, kurį pavadino „geriausiu pirmosios mačo su „Juventus“ pusės žaidėju“.

„Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ finalas yra įprastas Lietuvoje, tačiau ne toks įprastas LKF taurėje. Paskutinį kartą šios komandos taurės finale žaidė 2011 metais ir tada triumfavo „Žalgiris“. Po metų kauniečiai „Žalgirio“ arenoje triumfavo dar kartą, tik tą kartą įveikė Pasvalio „Pieno žavigždes“.

Jeigu visų metimų neišmėtė per pirmas dvi turnyro dienas, žalgiriečiai yra pakeliui į pirmą sezono trofėjų.

http://youtu.be/FueIZ4gP8Gw



Komentarai:

aintrachtRytas ims taure, garantuoju!


https://www.youtube.com/watch?v=7j-F095H...
2015-02-22
-3
Atsakyti
Rytas ims taure, garantuoju!
2015-02-22
-4
Atsakyti
vaidasz30smailNaika5vaidasz30Žalgiris turėjo daug laiko pasiruošti, todėl taip ir žaidžia. Jaigu būtų buvę euroleagos rungtynės ketvirtadienį ar penktadienį viskas būtų buvę kitaip ir nelaimėtu taip lengvai kaip atrodo.No shit, sherlockGalejai tiesiog paprasciau apybudint dviem zodziais.. Zalgirio fanas..O tave kaip ? Diagnozė - Rytfanis ?


Cia ne rytfanis, cia LASARA. Sitas nevykelis niekada nevaiksto i rito varzybas, jo vieta cia zviegti is pasiutimo po kiekvieno pralaimejimo.
2015-02-22
+5
Atsakyti
GB21vaidasz30Žalgiris turėjo daug laiko pasiruošti, todėl taip ir žaidžia. Jaigu būtų buvę euroleagos rungtynės ketvirtadienį ar penktadienį viskas būtų buvę kitaip ir nelaimėtu taip lengvai kaip atrodo.Visos komandos turėjo tiek pat laiko :) Ir čia ne Žalgirio kaltė, kad Eurolygoj pertrauka nes taip yra kasmet :D


Taip tai prie ko čia rimta paraiška ? Tiesiog komanda pasiruošus ir tiek.
2015-02-22
-2
Atsakyti
smailNaika5vaidasz30Žalgiris turėjo daug laiko pasiruošti, todėl taip ir žaidžia. Jaigu būtų buvę euroleagos rungtynės ketvirtadienį ar penktadienį viskas būtų buvę kitaip ir nelaimėtu taip lengvai kaip atrodo.No shit, sherlockGalejai tiesiog paprasciau apybudint dviem zodziais.. Zalgirio fanas..


O tave kaip ? Diagnozė - Rytfanis ?
2015-02-22
+2
Atsakyti
Juvisjuventus valdo !!!


čiuožk į pavėsį su tuo savo juventus, dar neužteko šiandienos kaip į juos kojas nusivalė?
2015-02-22
+25
Atsakyti
juventus valdo !!!
2015-02-22
Atsakyti
vaidasz30Žalgiris turėjo daug laiko pasiruošti, todėl taip ir žaidžia. Jaigu būtų buvę euroleagos rungtynės ketvirtadienį ar penktadienį viskas būtų buvę kitaip ir nelaimėtu taip lengvai kaip atrodo.


Visos komandos turėjo tiek pat laiko :) Ir čia ne Žalgirio kaltė, kad Eurolygoj pertrauka nes taip yra kasmet :D
2015-02-22
+3
Atsakyti
Naika5vaidasz30Žalgiris turėjo daug laiko pasiruošti, todėl taip ir žaidžia. Jaigu būtų buvę euroleagos rungtynės ketvirtadienį ar penktadienį viskas būtų buvę kitaip ir nelaimėtu taip lengvai kaip atrodo.No shit, sherlock


Galejai tiesiog paprasciau apybudint dviem zodziais.. Zalgirio fanas..
2015-02-22
+1
Atsakyti
vaidasz30Žalgiris turėjo daug laiko pasiruošti, todėl taip ir žaidžia. Jaigu būtų buvę euroleagos rungtynės ketvirtadienį ar penktadienį viskas būtų buvę kitaip ir nelaimėtu taip lengvai kaip atrodo.


No shit, sherlock
2015-02-22
-12
Atsakyti
Žalgiris turėjo daug laiko pasiruošti, todėl taip ir žaidžia. Jaigu būtų buvę euroleagos rungtynės ketvirtadienį ar penktadienį viskas būtų buvę kitaip ir nelaimėtu taip lengvai kaip atrodo.
2015-02-22
-1
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.