Naujus lyderius atradusi „Šilutė“ po pratęsimo pralaimėjo „Delikatesui“ (statistika)

2015-03-06 20:30
Nuotr.:

Mantas Kadzevičius sužaidė rezultatyviausias sezono rungtynes
Mantas Kadzevičius sužaidė rezultatyviausias sezono rungtynes
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Aštuoniese į Joniškį atvykę išretėjusios „Šilutės“ krepšininkai vietos „Delikatesui“ į atlapus kibo nusiteikę labai rimtai. Prieš rungtynes tris krepšininkus į LKL išsiuntęs pamario klubas Roberto Stankevičiaus treniruojamai ekipai niekuo nenusileido ir po keturių kėlinių švieslentėje degė lygus rezultatas – 77:77.

Pratęsimo metu toliau virė atkakli kova. Iki jo pabaigos likus 16 sekundžių „Šilutės“ legionierius Bryce‘as Cartwrightas tritaškiu sumažino svečių atsilikimą iki dviejų taškų (88:86), bet šeimininkai atsakė vienu tiksliu baudos metimu ir privertė svečius paskutinę rungtynių ataką regzti prie tritaškio linijos.

Būtent iš toli paskutinę pratęsimo sekundę atakavo jau minėtas Cartwrightas, tačiau jo metimas tikslo nepasiekė. Joniškio „Delikatesas“ iškovojo sunkią pergalę rezultatu 89:86.

„Delikatesas“: Mantas Kadzevičius 20, Irmantas Lianzbergas 14, Nerijus Anglickis 13 (12 atk. kam.), Aurimas Birgelis ir Aivaras Galkauskas po 11.

„Šilutė“: Bryce‘as Cartwrightas 25 (9 atk. kam.), Kostas Jonuška 19, Edvinas Alunderis (12 atk. kam.), Tauras Ulevičius ir Edgaras Sosnovskis (9 atk. kam.) po 13.



Komentarai:

Andrius
Koks jis geras..
2015-03-07
-6
Atsakyti
Arunas
Mldc!
2015-03-07
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.