Stuckey ketina ginti „Pacers“ garbę ir kitą sezoną

2015-03-13 16:44
Nuotr.:

Rodney Stuckey laimingas Indianoje
Rodney Stuckey laimingas Indianoje
Nuotr. AP – Scanpix
Ateinančią vasarą laisvuoju agentu tapsiantis Rodney Stuckey pakeisti komandos neplanuoja. 28 metų 196 cm ūgio krepšininkas nori ir toliau atstovauti Indianos „Pacers“.

„Liksiu Indianoje. Man ir mano šeimai čia labai patinka. Myliu „Pacers“ organizaciją ir jai priklausančius žmones. Tikiuosi, jog derybose dėl naujos sutarties nebus jokių problemų“ – sakė Stuckey.

Į Indianą gynėjas atvyko tik praėjusiais metais. Prieš tai septynis sezonus jis vilkėjo Detroito „Pistons“ ekipos marškinėlius.

„Kitą sezoną komandoje turėsime ir visiškai pasveikusį Paulą George‘ą. Labai noriu žaisti kartu su juo“, – tikino amerikietis.

Šį sezoną NBA pirmenybėse Stuckey per mačą vidutiniškai įmeta po 13,1 taško, atkovoja po 3,7 atšokusio kamuolio ir atlieka po 3,3 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

mad
Na nemaniau, kad taip puikiai pritaps jis Indianoj, mldc kenti. Kita seza PG šviežias bus, dar žada šiemet grįžt, bet nebus dar toks kaip prieš trauma, tikiuos, kad išvis atsigaus jis ir ne bus kaip Rose. Reikia iš FA kažko gero ir Hibbert'u atsikratyt

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-13
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.