„Fenerbahce Ulker“ pratęsė pergalių seriją Pirėjuje (statistika)

2015-03-14 00:11
Nuotr.:

Nemanja Bjelica iniciavo lemiamą Stambulo klubo spurtą
Nemanja Bjelica iniciavo lemiamą Stambulo klubo spurtą
Nuotr. AFP – Scanpix
Įsibėgėjusio Stambulo „Fenerbahce Ulker“ (8-2) traukinio nesustabdė ir Pirėjo „Olympiakos“ (8-2) ekipa, kuri savo žiūrovų akivaizdoje turkams nusileido 64:73 (19:19, 16:20, 15:16, 14:18).

Viso susitikimo metu komandos kovėsi taškas į tašką ir nors priekyje beveik visą laiką buvo svečiai iš Turkijos, atitrūkti nuo varžovų jiems sekėsi sunkiai.

Vis tik ketvirtojo kėlinio viduryje Nemanja Bjelicos vedama „Fenerbahce Ulker“ ekipa spurtavo 8:0 ir pirmą kartą įgijo dviženklį pranašumą – 68:56.

Po šio varžovų spurto šeimininkams atsitiesti nebeliko laiko, todėl jiems teko susitaikyti su antruoju pralaimėjimu „Top 16“ etape.

„Fenerbahce Ulker“: Andrew Goudelockas 24, Nemanja Bjelica 16 (9 atk. kam.), Ricky Hickmanas ir Janas Vesely po 7, Bogdanas Bogdanovičius ir Emiras Preldžičius po 5.

„Olympiakos“: Oliveris Laffayete‘as 14, Bryantas Dunstonas 12, Giorgios Printezis 11, Kostas Sloukas 9, Othello Hunteris 6, Vassilis Spanoulis 5 (10 rez. perd.).



Komentarai:

djgaffer
Nu ką,atrodo ir kebabų pinigai jiem pradeda duot vaisių.Po šitiek nesėkmių turkai šiemet atrodo tikrai galingai.Čia matyt suveikė ir Obradovičiaus įtaka ir pagaliau įsisavintos jo schemos.Metų net prireikė,kad turkams pagaliau pradėtų atsipirkinėti jų investicijos.Pažiūrėsim,ar pavyks peržentg TOP-8 barjerą.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-14
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.