Tomičius nėra užtikrintas savo persikėlimu į NBA

2015-03-16 17:06
Nuotr.:

Ante Tomičius apsispręs po šio sezono
Ante Tomičius apsispręs po šio sezono
Nuotr. AFP - Scanpix
Su Jutos „Jazz“ klubu siejamas „Barcelona“ komandos lyderis Ante Tomičius dar nėra tikras, ar po šio sezono persikels į Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA).

„Kokia ateitis? Visos durys yra atviros, viskas įmanoma. Man 28-eri metai ir dabar veikiausiai yra paskutinis traukinys mano karjeroje, kuris gali mane nukelti į NBA. Turiu kelis pasiūlymus, bet kol kas nieko negaliu nuspręsti“, – teigė kroatas. 

Kovo pradžioje buvo skelbiama, kad teises į Tomičių turinti „Jazz“ veda derybas su „Barcelona“ klubu dėl 217 cm ūgio krepšininko kontrakto išpirkimo.

„Dabar kalbamės su „Barcelona“ vadovais dėl sutarties pratęsimo. Šalia viso to yra ir NBA. Tačiau viską pamatysime po šio sezono. Nėra termino, iki kada reikia apsispręsti“, – žiniasklaidai pabrėžė „bokštas“.

Tomičius „Jazz“ klubui priklauso nuo 2008 metų, kai NBA naujokų biržoje buvo pakviestas 44 šaukimu.

Nuo 2012 metų Barselonoje rungtyniaujantis vidurio puolėjas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per mačą pelno po 11,7 taško, atkovoja po 7,6 kamuolio ir atlieka po 2,3 rezultatyvaus perdavimo. 



Komentarai:

djgaffer
Aišku,kad po sezono kelsis į NBA,tik dabar taip nesako,nes atstovauja Barcai ir kalbėt apie kažkokius persikėlimus būtų nekorektiška klubo atžvilgiu.Man tik keista,ko jis anksčiau jau nevarė į NBA.Juolab,kad pastoviai amerikiečiai kalba,kaip jų komandom centrų trūksta.Tomičius tikrai vienas geriausių C Europoje ir tikrai varys į NBA jau po šito sezono,net neabejoju.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-16
Atsakyti
TDaY
Nerealus centras. Europoje šiuo metu jis geriausias centras. Pritaptų jis ir NBA nes gintis tikrai gerai moka. O ir puolime šiek tiek judesių moka, ne taip kaip JV su savo Pump Fake :D Ir kas svarbiausia, Tomič labai protingas yra ir puikiai atlieka perdavimus komandos draugams. Čia ne kiekvienas centras tai sugeba daryti. Tik geriausi centrai kaip broliai Gasoliai ar Noah sugeba taip matyti aikštę. O Tomič nuo jų žaidimo skaitymu nedaug ir atsilieka.
2015-03-16
+2
Atsakyti
Anonimas
per senas, jau kažką rimčiau nuveikti nba, bet už atsarginį geras variantas
2015-03-16
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.