„Pieno žvaigždės“ po pertraukos pranoko „Juventus“ (video, foto, statistika)

2015-04-12 18:12

Kova dėl ketvirtosios pozicijos Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) tęsiasi. Reguliariojo sezono ketvirtojo rato mače Pasvalio „Pieno žvaigždės“ (21-15) išvykoje 74:62 (19:19, 13:18, 24:8, 18:17) nugalėjo Utenos „Juventus“ (21-14) ir pagal pergales pasivijo varžovus turnyro lentelėje.

Tiesa, uteniškiai yra sužaidę vienomis rungtynėmis mažiau.

Nors „Juventus“ rungtynes pradėjo spurtu 14:2, nokautuoti svečių iš Pasvalio šeimininkams nepavyko – išlyginti rezultatą „Pieno žvaigždės“ sugebėjo dar pirmajame kėlinyje.

Antrojo ketvirčio metu kiek sėkmingiau rungtyniavo Dainiaus Adomaičio auklėtiniai, tačiau po pertraukos viskas apsivertė aukštyn kojomis.

Trečiajame kėlinyje sužaidus 5 min. Michaelas Dixonas dvitaškiu išvedė svečius į priekį (42:41), ir nuo tos akimirkos iniciatyvos iš savo rankų „Pieno žvaigždės“ nebepaleido.

Puolime prie sėkmingai žaidusio Dixono prisijungus ir vieną geriausių sezono pasirodymų surengusiam Taurui Jogėlai, „Juventus“ situacija visiškai komplikavosi. Svečiai ketvirčio pabaigą laimėjo 14:4 ir nutolo 54:45, o ketvirtojo kėlinio pradžioje po eilinio Jogėlos dvitaškio skirtumas tarp komandų išaugo iki 13 taškų (58:45).

Atsitiesti šeimininkams taip ir nebepavyko.

Tai buvo jau ketvirtoji komandų akistata šiame sezone. „Pieno žvaigždžių“ ekipai pavyko laimėti net tris tarpusavio susitikimus – rugsėjį Manto Šerniaus auklėtiniai išvykoje buvo pranašesni 85:78, o sausį namie – 89:64. Vienintelę pergalę tarpusavio akistatose „Juventus“ iškovojo lapkričio mėnesį, kuomet „Pieno žvaigždes“ nugalėjo išvykoje – 91:89.

Taigi, jeigu pasibaigus reguliariajam sezonui abi ekipos turės lygiai tiek pat pergalių ir pralaimėjimų, aukštesnę – ketvirtąją vietą turnyro lentelėje užims „Pieno žvaigždės“.

„Pieno žvaigždės“: Tauras Jogėla 15 (5 atk. kam. 15 naud. bal.), Michaelas Dixonas 13 (7 rez. perd., 21 naud. bal.), Alexanderis Oriakhi 12 (10 atk. kam.), Gytis Sirutavičius 10, Laimonas Kisielius 12.

„Juventus“: Arvydas Šikšnius 13 , Rashaunas Broadusas 12 (1/5 trit., 5 atk. kam. 6 kld.), Egidijus Dimša 12 (6 atk. kam.), Edgaras Stanionis 8, Vaidas Čepukaitis 8 (8 atk. kam.).

Tauro Jogėlos dėjimas:

https://youtu.be/fX4qZSbf9G4



Komentarai:

ArchitektasEt, kvailai jūs čia su kaimietis - miestietis dialektika.Jei skirstot, pagal gyvenamąją, geourbanistiką: nei vieni, nei kiti nėra vieni už kitus pranašesni, tiesiog atlieka skirtingas funkcijas visuomenei.Jei skaitom pagal sociokultūrinį aspektą, tai čia jau ne taip paprasta. Pas mus Lietuvoj daugiau mažiau visi kaimiečiai, raskit man 3 kartos vilnietį, kiek jų bus? Apie Klaipėda išvis nėra ko šnekėt, ten tikrieji "vietiniai" po karo suvažiavę rusai ir žemaičiai, anei jokių kultūrinių saitų su ta vieta neturėję.Kaunas, čia išimtis, bet vėlgi, labiau patvirtinanti taisyklę.O dabar kodėl svarbu tie kartų dalykai? O gi todėl, kad ji diktuoja elgsenos patternus. Nuvarykit į Chelsea rajone esantį prabangų kaboką - bet kurį. Ir stebėkit žmones. Jei pamatysi jauną, brangiu madingu kostiumu apsirengusį bičą, su neblogu laikrodžiu ir ne pigiausiu kaklaraiščiu jis 100 proc atvejų elgsis taip:Ateis --> iškart pasiims kokio tai viskio su kola (pofik, kad viskis 10 svarų kainuoja) ir išgers tris tokius kokteilius per 5 minutes. Išeis visiškai gatavas valandos bėgy.Tai kaimietis, arba darbininkų klasės rajone išaugęs žmogus, dabar dirbąs gerai apmokamą darbą tarptautinėj kompanijoj. Jis gerai išsilavinęs, bet veikiau turi žinių tam tikrom funkcijom atlikt, nei yra kultūringas. galbūt jis ir augo kokiam Fulhame, kas jau šiaip yra miestiškas (urban) darinys, bet sutikit - miestas yra kur kas daugiau nei keli fabrikai ir daug žmonių vienoj vietoj.Dabar kaip tokioj situacijoj elgtųsi "miestietis", pagalvokit patys.O čia stumt ant tų "kaimų", tai nelabai kas turi teisės, nes Vilniuj kaimiečių daugiausiai, Kaune jau mažiau, KLP dar mažiau ir t.t... Tikiuosi supratot, kad kalbū tikraisiais skaičiai.Beje, siūlau prisimint ir susimastyt pažėjus į LT žemėlapį, tada jį palyginkit su LV, UK (bet pagal regionus) ir paklauskit savęs, ar LT sėkmė nėra tik užkoduota mažų ir vidutinių miestų suklestijime, jų ekonominių veiklų diversifikavimo procesuose? :)


Debiiiiilas
2015-04-13
-2
Atsakyti
MyndezxproletarasLaimėjo stipresni,toks faktas.Kas nesutinka lai panagrinėja rungtynių statistika.Jei daugiau domėtumeis krepšiniu suprastum, kad čia buvo vienos juodžiausių Juventus sezono rungtynių pataikymo ir žaidimo atžvilgiu :)


kur tik pralaimi,tai jau buna vienos juodziausiu :D pries kambalos komanda pralaimejo,tai buvo ir vienos juodziausiu,pries siaulius lkf ir :D
2015-04-13
-4
Atsakyti
prie to patiesDzuku valdzios (kaip ir vienos is valstybiu) protu nesuprast, ismeto gerus zaidejus, pakeicia juos nezinia kokiais, o paskui bando internete visus itikinet, neva ju kazkas bijo :)Siaulius gal ir aplenks, jei ir toliau seksis zaisti antikrepsini (kuris nebent paciu fanams gali patikti)


tu visiškai teisus! :) man kaip alytiškiui visiškai nėra skirtumo kaip laimi... svarbu laimi! o jeigu tau nemalonus akiai gynybinis krepšinis visada yra proga nežiūrėti ;)
2015-04-13
+9
Atsakyti
Juventus issigando DzukijosJuventus tycia pralaimejo, nes mato kad Dzukija gali aplenkti Pasvali ir siuo metu yra puikioje formoje.Bijo susitikti playofuose. Juve liks 4, nebent pasvalys visas likusias laimetu. o Pasvalys 5. po sios sutartos dvikovos dzukai liks 6...


nespirgėk dar taip ;) PPŽ tvarkaraštis nėra lengvas, todėl manau, kad viskas dėl 5 vietos spręsis Alytuje paskutiniame sezono mače tarp "Dzūkijos" ir PPŽ... aišku "Dzūkija" Juvės jau nebepavys net ir labai norėdami
2015-04-13
+8
Atsakyti
prie to paties
Dzuku valdzios (kaip ir vienos is valstybiu) protu nesuprast, ismeto gerus zaidejus, pakeicia juos nezinia kokiais, o paskui bando internete visus itikinet, neva ju kazkas bijo :)

Siaulius gal ir aplenks, jei ir toliau seksis zaisti antikrepsini (kuris nebent paciu fanams gali patikti)
2015-04-12
-1
Atsakyti
LOL
Kas cia tiki, kad Dzukijos Juventusas turetu bijoti, o ne Pasvalio? A tik ne koks giriu karalius medziu medis, ir dar ikales? (saku su bobeline uzsigeriant samane :)
2015-04-12
-7
Atsakyti
jo
Gyvenau Vilniuje 6 metus, tik 1 karta su lenke turejau reikalu. Kur jie tuos lenkus randa? Jei rajone gyvena ir su autobusais vazineja, tada tikiu. Bet neturiu nieko pries lenkus ar rusus, niekad neturejau su jais problemu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-04-12
-1
Atsakyti
Abiem Doncem :)
Abu jūs debilai, su skirtingais nick'ais vienas su tašku, kitas be, bet tai nekeičia fakto, kad jums geriau nykt iš čia. Nesuprantat krepšinio tai pasidomėkit juo ir tada rašykit, o ne vien ginkit savo palaikomos komandos vardą, kuomet ji pralošia dėl profesionalumo stokos ir pripažinkit jos pralaimėjimą, durniai :)
2015-04-12
Atsakyti
Juventus issigando Dzukijos
Juventus tycia pralaimejo, nes mato kad Dzukija gali aplenkti Pasvali ir siuo metu yra puikioje formoje.

Bijo susitikti playofuose. Juve liks 4, nebent pasvalys visas likusias laimetu. o Pasvalys 5. po sios sutartos dvikovos dzukai liks 6...
2015-04-12
-2
Atsakyti
VienažindysArchitektui,Visa Lietuva iš esmės yra kaimas, ir negali būt čia jokių 'Kaune mažiau kaimiečių negu Vilniuj' skirtybių. Tas pats Kaunas XX a. pradžioj, XIX a. pabaigoj buvo lenkiškas, žydiškas miestas, tuo labiau Vilnius. Todėl svaidytis replikomis 'kur buvo kažkada tais mažiau lenkų, tas kietesnis' replikomis yra labai jau paviršutiniška. Manau pats tai puikiai supranti. :)


Nu taip taip. Kur jau, jei kalba lenkiškai - dar nebūtinai lenkas. be to aš daugiau kalbėjau apie miestą kaip tokį, o ne tautybę.
2015-04-12
+5
Atsakyti
VienažindysArchitektui,Visa Lietuva iš esmės yra kaimas, ir negali būt čia jokių 'Kaune mažiau kaimiečių negu Vilniuj' skirtybių. Tas pats Kaunas XX a. pradžioj, XIX a. pabaigoj buvo lenkiškas, žydiškas miestas, tuo labiau Vilnius. Todėl svaidytis replikomis 'kur buvo kažkada tais mažiau lenkų, tas kietesnis' replikomis yra labai jau paviršutiniška. Manau pats tai puikiai supranti. :)


Ir dar - Kauno istorinės miesto susiformavimo šaknys glūdi Vokiškosios (Hanzos) kultūros įtakos sferoj.
2015-04-12
+4
Atsakyti
Architektui,

Visa Lietuva iš esmės yra kaimas, ir negali būt čia jokių 'Kaune mažiau kaimiečių negu Vilniuj' skirtybių. Tas pats Kaunas XX a. pradžioj, XIX a. pabaigoj buvo lenkiškas, žydiškas miestas, tuo labiau Vilnius. Todėl svaidytis replikomis 'kur buvo kažkada tais mažiau lenkų, tas kietesnis' replikomis yra labai jau paviršutiniška. Manau pats tai puikiai supranti. :)
2015-04-12
-8
Atsakyti
MyndezxproletarasLaimėjo stipresni,toks faktas.Kas nesutinka lai panagrinėja rungtynių statistika.Jei daugiau domėtumeis krepšiniu suprastum, kad čia buvo vienos juodžiausių Juventus sezono rungtynių pataikymo ir žaidimo atžvilgiu :)


Viso čempionato statistika yra LKL svetainėje,galbūt ponas neatidžiai panagrinėjot.P.S. krepšiniu domiuosi nuo 1972-u.Vot tak.
2015-04-12
+9
Atsakyti
Et, kvailai jūs čia su kaimietis - miestietis dialektika.

Jei skirstot, pagal gyvenamąją, geourbanistiką: nei vieni, nei kiti nėra vieni už kitus pranašesni, tiesiog atlieka skirtingas funkcijas visuomenei.

Jei skaitom pagal sociokultūrinį aspektą, tai čia jau ne taip paprasta. Pas mus Lietuvoj daugiau mažiau visi kaimiečiai, raskit man 3 kartos vilnietį, kiek jų bus? Apie Klaipėda išvis nėra ko šnekėt, ten tikrieji "vietiniai" po karo suvažiavę rusai ir žemaičiai, anei jokių kultūrinių saitų su ta vieta neturėję.

Kaunas, čia išimtis, bet vėlgi, labiau patvirtinanti taisyklę.

O dabar kodėl svarbu tie kartų dalykai? O gi todėl, kad ji diktuoja elgsenos patternus. Nuvarykit į Chelsea rajone esantį prabangų kaboką - bet kurį. Ir stebėkit žmones. Jei pamatysi jauną, brangiu madingu kostiumu apsirengusį bičą, su neblogu laikrodžiu ir ne pigiausiu kaklaraiščiu jis 100 proc atvejų elgsis taip:

Ateis --> iškart pasiims kokio tai viskio su kola (pofik, kad viskis 10 svarų kainuoja) ir išgers tris tokius kokteilius per 5 minutes. Išeis visiškai gatavas valandos bėgy.

Tai kaimietis, arba darbininkų klasės rajone išaugęs žmogus, dabar dirbąs gerai apmokamą darbą tarptautinėj kompanijoj. Jis gerai išsilavinęs, bet veikiau turi žinių tam tikrom funkcijom atlikt, nei yra kultūringas. galbūt jis ir augo kokiam Fulhame, kas jau šiaip yra miestiškas (urban) darinys, bet sutikit - miestas yra kur kas daugiau nei keli fabrikai ir daug žmonių vienoj vietoj.

Dabar kaip tokioj situacijoj elgtųsi "miestietis", pagalvokit patys.

O čia stumt ant tų "kaimų", tai nelabai kas turi teisės, nes Vilniuj kaimiečių daugiausiai, Kaune jau mažiau, KLP dar mažiau ir t.t... Tikiuosi supratot, kad kalbū tikraisiais skaičiai.

Beje, siūlau prisimint ir susimastyt pažėjus į LT žemėlapį, tada jį palyginkit su LV, UK (bet pagal regionus) ir paklauskit savęs, ar LT sėkmė nėra tik užkoduota mažų ir vidutinių miestų suklestijime, jų ekonominių veiklų diversifikavimo procesuose? :)
2015-04-12
-3
Atsakyti
r > Guru
Kokiu turi buti asilu , kad rasyti PPZ i 3 vieta? Rungtyniu tik 4 jiems liko suzaisti , o nuo Neptuno 8 pergalem atsilieka.
2015-04-12
+7
Atsakyti
JJ
Donce3000LMbackMyndezxDonce3000LMbackKaimo derbis, apmaudu, tik, kad didesnis kaimas pralose mazesniam kaimui, bet kuriuo atveju, ivykio sioks toks netiketumas, bet sensacija to nepavadinciauKad tu pats rašai kaip kaimietis, tai ką čia daugiau bepasakysi MIESTIETI :)NE TAU ČIA SPRĘSTI SLABOTKĖS BENKARTE


atsiprasau tamstos uz izeidima, pavadines jus miestieciu, nors matosi, kad esate is provincijos :P
2015-04-12
-4
Atsakyti
MyndezxDonce3000LMbackKaimo derbis, apmaudu, tik, kad didesnis kaimas pralose mazesniam kaimui, bet kuriuo atveju, ivykio sioks toks netiketumas, bet sensacija to nepavadinciauKad tu pats rašai kaip kaimietis, tai ką čia daugiau bepasakysi MIESTIETI :)


Apsiverk kampe puliny :D
2015-04-12
Atsakyti
proletarasLaimėjo stipresni,toks faktas.Kas nesutinka lai panagrinėja rungtynių statistika.


Jei daugiau domėtumeis krepšiniu suprastum, kad čia buvo vienos juodžiausių Juventus sezono rungtynių pataikymo ir žaidimo atžvilgiu :)
2015-04-12
Atsakyti
Donce3000LMbackKaimo derbis, apmaudu, tik, kad didesnis kaimas pralose mazesniam kaimui, bet kuriuo atveju, ivykio sioks toks netiketumas, bet sensacija to nepavadinciau


Kad tu pats rašai kaip kaimietis, tai ką čia daugiau bepasakysi MIESTIETI :)
2015-04-12
-3
Atsakyti
Anonimasdonciuk, as nenolifinu kiekviena diena kazkokiuose portaliukuose ir komentaru nerasineju. Parasau i menesi viena kita ir viskas, tad sveikinu, tau paskyriau net 2.vat uzmeti aki i tavo profili ir matai komentaru virs tukstancio per pusmeti, pridekim dar komentariukus pas konkurentus, kitur - tai ir matai kad turime noliferi, vargsa troli, kuris gyvenime nelabai ka veikti turi. Ir nevark, neatrasinek ;)


Ne, jis bromuose gyvena, neturi daug laiko ir pinigų internete sėdėti.
2015-04-12
-7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 51

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.