Delašas prisiteisė iš „Žalgirio“ neišmokėtą atlyginimą ir premijas

2015-04-13 14:23
Nuotr.:

Šiuo metu Zagrebo „Cedevita“ komandoje rungtyniaujantis Mario Delašas gaus pinigų ir iš „Žalgirio“ klubo
Šiuo metu Zagrebo „Cedevita“ komandoje rungtyniaujantis Mario Delašas gaus pinigų ir iš „Žalgirio“ klubo
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus

Vladimiro Romanovo vadovavimo laikais ne pagal išgales gyvenęs ir išlaidavęs Kauno „Žalgirio“ klubas dabar turi mokėti už praeities klaidas. Buvęs žalgiriečių legionierius iš Kroatijos Mario Delašas Krepšinio arbitražo teisme Ženevoje iš „Žalgirio“ prisiteisė 85,75 tūkst. eurų neišmokėto atlyginimo ir premijų, skelbia portalas delfi.lt.

Taip pat informuojama, kad Lietuvos čempionai turės sumokėti 11 tūkst. eurų kroatui atstovaujančiai „XL Agency for Management and Marketing“ agentūrai ir padengti 12 tūkst. eurų viršijančias teismo išlaidas.

Šio sezono pradžioje „Žalgiriui“ jau buvo iškilusios problemos dėl senų skolų, kurias generalinis klubo direktorius Paulius Motiejūnas apskritai yra įvertinęs 12 mln. eurų. Tuomet FIBA Kauno klubui buvo uždraudusi registruoti naujus žaidėjus, kadangi neišmokėtą atlyginimą buvo prisiteisę „Žalgiryje“ rungtyniavę Marko Popovičius ir Milovanas Rakovičius.

„Bandysime susitarti su krepšininku dėl grafiko, pagal kurį įsiskolinimus likviduotume palaipsniui. Bet pernykštė situacija gali pasikartoti: skolos mus pasiveja, ir turime su tuo susitaikyti. Ieškome rėmėjų, kad kuo greičiau išsikapstytume iš šių finansinių sunkumų“, – delfi.lt teigė „Žalgirio“ generalinis direktorius Motiejūnas.

Delašas „Žalgirio“ komandos nariu buvo 2010-2013 m., tačiau aikštėje pasirodydavo tik epizodiškai.



Komentarai:

Zalfaniai, butinai liepkit Krepsinio arbitrazo teismui kita sezona nenagrineti bylu pries zalgiri, nes tai trukdo zaidejams ir kenkia jusu psichologinei busenai :)
2015-04-13
+9
Atsakyti
Tinginys jis buvo.. gal tarp vaikų ir buvo perspektyvus, bet tokių perspektyvių matėm ne vieną ir ne du kurie ištirpdavo vyrų krepšinyje. O šiam tinginiui, kad priteisė neužsidirbtus litus ... tai liūdna.
2015-04-13
Atsakyti
L_TrainJau ųžknisa tos skolos... Bet Motiejūnas irgi geras, kai teismas priteisia- ok tada bandysim tartis, o taip nereikia gal nesiteisinės pamirš... Susidaro vos ne toks įspudis.


Tai vat tame ir problema, kad dar tas malonumas ir papildomai kainuoja, reikia padengti teismo išlaidas, vietoj to, kad gražiuoju sukontaktuoti ir gal netgi susiderėti dėl mažesnės sumos, o jei žali nerodo noro tartis, tai jau čia kiekvieno krepšininko bei jam atstovaujačio agento principo reikalas išsireikalauti kiekvieno cento.
2015-04-13
Atsakyti
lkl
ko cia ryta kisat? juk skelbia delfis
2015-04-13
+17
Atsakyti
Ir vel vainauskinis dalbajobų šudlaikraštis bando įkasti prieš lkl pabaigą , tegul jie geriau savo luzerių komandai daugiau dėmesio skirtų o ne varzovui kenktų su savo komunistinio laikraščio šūdų pylimu
2015-04-13
+2
Atsakyti
Jau ųžknisa tos skolos... Bet Motiejūnas irgi geras, kai teismas priteisia- ok tada bandysim tartis, o taip nereikia gal nesiteisinės pamirš... Susidaro vos ne toks įspudis.
2015-04-13
Atsakyti
TDaYSaunu. Tikekimes Dardenas ir Jabberas taip pat atsiims savo pinigus


Debiliuk, sie krepsininkai sezono metu iseje is Zalgirio atsisake savo atlyginimu.
2015-04-13
+5
Atsakyti
HmmmO premijos uz ka?Tiesa, tokios zinios nenustevbino... juk arteja rungtynes su lrytu!


negi neatsimeni romkos? ;D http://www.basketnews.lt/news-68357-teis... kaireje puseje surasyta kiek uz ka premijos budavo
2015-04-13
Atsakyti
TDaY
Saunu. Tikekimes Dardenas ir Jabberas taip pat atsiims savo pinigus
2015-04-13
-1
Atsakyti
Hmmm
O premijos uz ka?

Tiesa, tokios zinios nenustevbino... juk arteja rungtynes su lrytu!
2015-04-13
+1
Atsakyti
to trexs
pasigydik paranojike
2015-04-13
-9
Atsakyti
lrytas.lt
ka daryti kad kauno zalgiris eurolygoje nuzengtu toliau
2015-04-13
+1
Atsakyti
kirvis
kai Delasa paeme Zalgiris, jis buvo labai perspektyvus,del jo kovojo elitiniai klubai bet kova laimejo Zalgiris nes sumokejo milziniska ispirka Cibonai.tai jog jis zaide tik epizodiskai yra didesne treneriu kalte nes vos tik atvaziaves jis budamas 18 metu jau neblogai suzaide LKL finaluose,o veliau ji nustume i suolo gala,mete per klubus skolindami,ko pasekoj tik paskutiniu sezonu jis pradejo rodyt padoresni zaidima.
2015-04-13
+2
Atsakyti
kada tik islenda ir vel galvos skausmas
nu kad tik susitartu tai jau laikas kastytis sezono gale atsiranda vel bylos laiku islenda delasas
2015-04-13
-13
Atsakyti
Ko jūs čia pergyvenat :) Sabonis ne šiaip sau pastatė Motiejūną į prizidento pareigas, po mažu po mažu ir išsispręs tos problemos, dar jai teisma laimės Žalgiris prieš Ūkio banką bus visai gerai.
2015-04-13
+3
Atsakyti
djgaffer
Jooo,tos Romanovo machinacijos dar ilgai mus persekios.Bet tai koks jis buvo tūpas,jai Delašui tokį konraktą siūlė-žaidėjui,kuris beveik nežaisdavo.Kuo greičiau reik tas skolas gražinti ir pamiršti tą juodą laikotarpį.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-04-13
+2
Atsakyti
Straipsnis pries finiso tieuiaja :D. reik paleist vel koki skandala. Nk sudrytis ejlini karta bus padarytas.
2015-04-13
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.