Marijampoliečių svajonės atsimušė į „Ežerūno-Kario“ sieną (statistika)

2015-04-18 20:08
Nuotr.:

Ketvirtajame kėlinyje Suvalkijos klubas užstrigo molėtiškių gynyboje
Ketvirtajame kėlinyje Suvalkijos klubas užstrigo molėtiškių gynyboje
Nuotr. Saulius Čirba
Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ liko už Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) finalo borto. Antrose pusfinalio rungtynėse dviženklę persvarą išbarstę Suvalkijos sostinės krepšininkai 81:83 (19:17, 21:19, 29:21, 12:26) nusileido „Ežerūno-Kario“ ekipai.

Rungtynės prasidėjo sėkminga „Sūduvos-Mantingos“ atkarpa, kurią laimėdami 8:0 pastarieji ir išsiveržė į priekį.  Antrajame kėlinyje Aivarui Kvedaravičiui smeigus du tritaškius, o Mariui Valukoniui pridėjus dvitaškį, Marijampolės klubo pranašumas siekė net 16 taškų - 40:24. Nepaisant to, netrukus Mindaugo Kildišiaus auklėtiniai sugrįžo į kovą - molėtiškiai spurtavo 12:0 ir sumažino atsilikimą iki 4 taškų – 40:36.

Trečiojo kėlinio pradžioje Paulius Kleiza pataikė tris tolimus metimus iš eilės ir sūduviečiai susigrąžino dviženklę persvarą - 56:46.  Ketvirčio pabaigoje „Ežerūnui-Kariui“ pavyko nežymiai sumažinti turėtą deficitą, tačiau su ketvirčio sirena tritaškį pataikęs Matas Sapiega atstatė „Sūduvos-Mantingos“ dvylikos taškų pranašumą - 69:57.

Lemiamo kėlinio metu Marijampolės klubui ir vėl teko pajusti taškų badą - beveik keturias minutes pasižymėti nesugebusių Giedriaus Žibėno auklėtinių pranašumas ir sumažėjo iki dviejų taškų - 69:67. Netrukus prasidėjusiose taškų lenktynėse nei vienai komandai nepavyko įgyti solidesnio pranašumo, o po Tomo Galecko dvitaškio „Ežerūno-Kario“ persvara siekė tris taškus - 78:81.

Čia pat sūduviečiai pateko į dar gilesnę duobę, kuomet tas pats Galeckas pataikė abu baudų metimus, taip dar labiau atitolindamas savo komandą nuo varžovų - 78:83. Kitos atakos metu Paulius Kleiza dar pataikė tritaškį su pražanga - 81:83. Tačiau po tyčia pramesto Kleizos baudos metimo kamuolį atsikovojęs Paulius Abramavičius krepšį atakavo netiksliai ir Molėtų „Ežerūnas-Karys“ šventė sudėtingą pergalę, kuri jiems atvėrė kelią į NKL finalą - 81:83.

Tuo tarpu „Sūduvai-Mantingai“ rytoj lieka kova dėl garbės. Marijampoliečiai kovoje dėl trečiosios vietos 13 val. susitiks su „Palangos“ ekipa.

„Ežerūnas-Karys“: Tomas Galeckas 20 (7 atk. kam., 7 rez. perd.), Gintautas Matulis 18, Žygimantas Šeštokas ir Evaldas Baniulis po 11.

„Sūduva-Mantinga“: Paulius Kleiza 24, Marius Valukonis 13, Aivaras Kvedaravičius 10, Donatas Sabeckis 8, Maksimas Shustau 7.



Komentarai:

anon 58
slaptai vyliuosi , kad vieną dieną akvaservis bus stipriausia Klp komanda , o Neptūnš.. ( Neptūnas) iškris iš lkl į nkl kur aniems irvieta, ir ilgam laikui išnyks iš lkl žemėlapio !!! :DDDDDDD

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-04-19
Atsakyti
anon 58
šaunu tiek kariai tiek akvaservis mano mėgstamiausios nkl komandos, o jos dar finale , kaip ir prognozavau !!! :))) :DDD telaimi stipriausia šiandien , nesvarbu, kuri, bet svarbu trileris kad būtų ir dar po kokio pratesimo laimėtų -iš vis suupeeerr būtų !!! :))) laikas jau vienai iš šių komandų pasirodyti ir nemažai pasiekti lkl , ir įgyt patirties ten :)))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-04-19
Atsakyti
as
zibenas su skucu pasistate buvo uz moletus
2015-04-19
+6
Atsakyti
suvalkijaZibenai tai kur tas auksas kur lkl??? toks biudzetas tokie zaidejai geda vaziuok su savo stabu I kauna ir treniruok vaikus nevykeli tu !!!


Tu turbūt visai ne iš Marijampolės. Buvo senai pasakyta Marijampolės klubo vadovybės, kad į LKL, kad ir laimėtų neitų, nes salės neturi ir nesidraskys staigiai statyti. Apie LKL nei šnekos nebuvo :)
2015-04-19
-19
Atsakyti
Anonimasnevykes treneris ir nvykes sezona geeeda!!!


blyn, na kas per iprotis pacuku. kol komanda laimi, vos ne ant ranku treneris nesiojamas, pralosia, suestu, jei tik galėtu.

mokekit pralaimet.

nusish..t ant tokiu fanu, kurie it žiurkes puola, kai nukraujuojama.
2015-04-19
-8
Atsakyti
pacukaskiek zinau jei laimetu ezerunas tai juventus pasirašytų sutarti su jais ir zaistu juventus arenoje beje atsiradtu ir remejas kuris dabar domesi klubu ir iškart jei laimi gauna 300k is jo--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Dabar svarbiausia laimeti. Apie pinigus nekliedek. Kur tie remejai, kurie komanda paliko ant ledo???

kaip manai kodel kai kurie zaidejai paliko komanda? Manau, net RKL komandu biudzetas didesnis.

Pagarba Ezeruno vyrams.

SEKMES siandien !
2015-04-19
-10
Atsakyti
suvalkija
Zibenai tai kur tas auksas kur lkl??? toks biudzetas tokie zaidejai geda vaziuok su savo stabu I kauna ir treniruok vaikus nevykeli tu !!!
2015-04-19
+9
Atsakyti
KADA SUSIPRASITE?????????
Ponas K.Agentas kada susiprasite???gal ateinanti sezona,o gal ir niekada :) bbz kas pas jus visus ten galvoj?:D duokit galimybe saviems zaidejams,tiek yra Maijampolieciu zaideju,kad uz tikrai mazesnius pinigelius sutiks zaisti,bet ir rezultatas bus toks pats,o gal net i laimesite NKL ,bet pirmiausia nereikia sokti auksciau bambos,kas ir ivyko...vienas dalykas LKL neesame pasiruose, nei sales neturim....patarimas manau ir ne is manes vieno duokit saviems sanca,jie jums atsyligins,kovingumu,atsidavimu,ir dideliu noru irodyti kad kai kurie gali puikiai tobuleti,o kai kurie kad vietiniu treneriu,'Ekspertu nuasyti gali atstovauti savo miesta i buti lyderiais...patikekite...yra zaideju kurie troksta zaisti uz Marijampole ir manau vadyba ta girdejo,girdi ir girdes is aplinkiniu.

Sekmes kovoje del bronzos!
2015-04-19
-10
Atsakyti
:D
Zibene, pedofile tu, val na su savo mitalausku ir visa chebra is marijampoles, sutriau tu
2015-04-19
-12
Atsakyti
b
d
2015-04-18
+1
Atsakyti
Choose who must hold the title of the king!
Choose who must hold the title of the king! www.thekingofmusic.com Choose who must hold the title of the king!
2015-04-18
-5
Atsakyti
DardenAirlineshofferN_Po pusfinaliu tapo aisku, kad kita sezona is NKL komandu nei viena nepapildys LKL, Vienintele komanda kuri turejo realiu galimybiu buvo Palanga, nes vienintele turi arena, kitos trys arba neturi arenos atitnkancios reikalavimus, arba nesurinks minimalaus biudzeto reikalingo, kad galetu zaisti LKL pirmenybese.Ka cia kliedi? Manau ar Moletai ar Klaipeda tikrai galetu pretenduoti i LKL del arenos pvz sakalai irgi kai lose arena buvo kaip mokyklos sale kad ir dabar mazeikiai kad ir restauruota sale ten vietos tikrai ne daug manau sunkiausia butu su finansais abiems finalo dalyviams :)


Pats ka cia kliedi del arenu cia niekas ir nesigincina, bet kad biudzetu nesurinks tai cia faktas, nebent per stebukla ras koki Guoga, kuris parems viena sezona.
2015-04-18
+1
Atsakyti
Choose who must hold the title of the king!
www.thekingofmusic.com
2015-04-18
+13
Atsakyti
Choose who must hold the title of the king!
www.thekingofmusic.com
2015-04-18
+17
Atsakyti
O del KLP
Klaipedoje yra 2 LKL reikalavimus atitinkancios sales, jei tik $ turetu tai su bent 1 susitartu
2015-04-18
+1
Atsakyti
tai kad
Ir Moletu arena tipo atitinka LKL reikalavimus
2015-04-18
-7
Atsakyti
hofferN_Po pusfinaliu tapo aisku, kad kita sezona is NKL komandu nei viena nepapildys LKL, Vienintele komanda kuri turejo realiu galimybiu buvo Palanga, nes vienintele turi arena, kitos trys arba neturi arenos atitnkancios reikalavimus, arba nesurinks minimalaus biudzeto reikalingo, kad galetu zaisti LKL pirmenybese.


Ka cia kliedi? Manau ar Moletai ar Klaipeda tikrai galetu pretenduoti i LKL del arenos pvz sakalai irgi kai lose arena buvo kaip mokyklos sale kad ir dabar mazeikiai kad ir restauruota sale ten vietos tikrai ne daug manau sunkiausia butu su finansais abiems finalo dalyviams :)
2015-04-18
-4
Atsakyti
O ka as sakiau per dideli svaiciojimai Suduvai suriso rankas ir nutiese kele del bronzos ;) Manau Moletai netures bedu su Klaipeda ir pasidabins aukso medaliais o ateinanti sezona debiutuos LKL :)
2015-04-18
Atsakyti
Po pusfinaliu tapo aisku, kad kita sezona is NKL komandu nei viena nepapildys LKL, Vienintele komanda kuri turejo realiu galimybiu buvo Palanga, nes vienintele turi arena, kitos trys arba neturi arenos atitnkancios reikalavimus, arba nesurinks minimalaus biudzeto reikalingo, kad galetu zaisti LKL pirmenybese.
2015-04-18
-10
Atsakyti
ekspertasĄš valdžios vietoj, šiandien sukraučiau žibėnui lagaminus į kuriuos įdėčiau visus valentinus, ragauskus ir išsiųsčiau į Estiją, kur renkasi visi Sūduvos lūzeriai. Reiktų manau atsisukti į savus specialistus ir žaidėjus. Apie šiandieninį krepšinį nėra net ką pasakyt, jei ne kleizos šou būtų išvis liūdna. Kieža per 20 min į krepšinį metė 3 kartus, Petrilevičius vieną, Abomavičius du. Priekinė linija negavo kamuolių, ką tai reiškia kai Ežerūnų priekinėj linijoj nieko gero. O reiškia, kad komandai vadovauja dundukas, lenta pralaimėta 36-39. Nukraujavęs ežerūnas įkalė į klyną ir nėra ką juos guosti. Tikiuosi Žibėnas kitą sezoną grįš į Šakius..


Tu esi teisus-Žibėnas DEBILAS
2015-04-18
-24
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 41

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.