Tomičius krypsta link sutarties pratęsimo su „Barcelona“

2015-04-28 11:35
Nuotr.:

Ante Tomičius greičiausiai liks Barselonoje
Ante Tomičius greičiausiai liks Barselonoje
Nuotr. AFP – Scanpix
Nuo 2012 metų Barselonos „Barcelona“ garbę ginantis kroatas Ante Tomičiaus ir klubo derybos dėl kontrakto pratęsimo stipriai pažengė į priekį, skelbia „sportando.com“.

Nuo liepos mėnesio Tomičius taps laisvuoju agentu ir dar visai neseniai buvo pareiškęs, kad tikisi išbandyti laimę NBA lygoje, tačiau dabar panašu, jog 28-erių „centro“ prioritetai pasikeitė ir jis liks Katalonijoje.

Šį sezoną Eurolygoje Tomičius rinko po 11,5 taško ir 7,1 atkovoto kamuolio, o „Barcelona“ pasirodymą baigė ketvirtfinalyje, kur 1-3 serijoje nusileido Pirėjo „Olympiakos“.



Komentarai:

kaip jis ispanijoje atsidure. isvis ilgarankis gaidys
2015-05-01
-3
Atsakyti
babuskinas
Jei Pau sasyska, tai patys pagalvokit apie sita, kuris uz Gasoli yra net aukstestis, bet tesveria ~90 Kg ( net Lipkevicius uz ji sveria beveik 10 kg daugiau :D:D !!!) Jis net eurolygoj nemegsta po kase stumdytis ir jei kas ji vos pastumia iskart krenta ir verkia kaip mazas vaikas. NBA vienerius ar net dvejus metus mase augintu, bet amzius nebe tas, kad ta daryt galetu
2015-04-30
+3
Atsakyti
lopas tugasolis toks pats sasyska, bet zaidzia.


Gasolis yra viena iš NBA žvaigždžių, užssitarnavęs didelį autoritetą, čia nėra net ką lyginti Gasolio su šituo pienburniu šlangine sosyska :D
2015-04-28
-5
Atsakyti
lopas tu
gasolis toks pats sasyska, bet zaidzia.
2015-04-28
-7
Atsakyti
Teisingai sprendimas, žinant, kad NBA ten tą sasyską fiziškai stipresni aukštaūgiai sulaužytų :D
2015-04-28
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.