Buterlevičius apie seriją su „Pieno žvaigždėmis“: „Mums vieniems nuo kitų jau bloga“

Rytis Vyšniauskas
„BasketNews.lt“ korespondentas
2015-04-29 21:44
Nuotr.:

Uteniškiai su Pasvalio ekipa šį sezoną susitiko jau aštuntąjį kartą
Uteniškiai su Pasvalio ekipa šį sezoną susitiko jau aštuntąjį kartą
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Utenos „Juventus“ puolėjas Simas Buterlevičius po pergalės prieš Pasvalio „Pieno žvaigždės“ pirmosiose ketvirtfinalio serijos rungtynėse teigė, jog pergalę lėmė gera gynyba ir susikaupimas.

„Pergalę lėmė psichologinis nusiteikimas. Jautėsi komandos vienybė. Nuo pat pradžios stengėmės kontroliuoti rungtynių ritmą. Pagrindinis dalykas buvo gynyba ir rungtynių metu išlaikyta koncentracija“, – tikino krepšininkas.

„Tai svarbiausia sezono stadija. Žinojome, kad ypatingai didelę atsakomybę jautė namuose žaidę pasvališkiai. Pergalė yra pergalė, tačiau nėra ką švęsti, nes mums reikia dar dviejų pergalių“, – pridūrė vilnietis.

Utenos ir Pasvalio ekipoms tai buvo jau aštuntoji akistata šį sezoną. Kalbėdamas apie šias akistatas Buterlevičius juokavo, jog nuo „Pieno žvaigždžių“ uteniškiams jau yra bloga.

„Vieniems nuo kitų mums jau bloga darosi, bet ką padarysi. „Pieno žvaigždės“ –  gera komanda ir mums labai sunku žaisti su jais, tačiau dabar yra tas metas,  kai turime parodyti, ką mokame, ir įrodyti savo pranašumą“, – sakė vienas „Juventus“ lyderių.

Tuo tarpu Utenos komandos vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis atskleidė, jog tokio įtempto trilerio ir buvo tikėtasi, o kiekvienas momentas tokiose rungtynėse yra labai svarbus.

„Labai tipinės atkrintamųjų varžybų rungtynės. Tikėjomės tokio nervų karo. Džiaugiamės pergale. Ji reiškia, kad pirmaujame serijoje, o kitos rungtynės bus dar svarbesnės. „Pieno žvaigždės“ yra snaiperių komanda. Trečiame kėlinyje neturėdami keturių pražangų negalime jiems leisti įmesti trijų tritaškių. Tai yra atkrintamosios varžybos ir kiekvienas toks momentas yra labai svarbus“, – tikino Adomaitis.



Komentarai:

zarasu viercho kaimynas
ETG o koks tavo reikalas?
2015-05-02
+9
Atsakyti
zurnalistai tai nemastantys paraso antraste ,kad juventus vieniem nuo kitu bloga su pasvalio pieno zvaigzdemis,o kad juokauja tai nesvarbu priima informacija uz gryna piniga mastytkite kaip pateikiate informacija zmonem,kurie si portala skaito. blunts
2015-05-01
+2
Atsakyti
ETG
O kodėl Šikšniaus kortelėje parašyta, kad jis 2014-2015 atstovauja Alytaus Dzūkiją ??? ;)))
2015-05-01
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.