Maksvytis: „Jei liksime ketvirti – sezonas bus labai blogas“

2015-06-04 20:57
Nuotr.:

Būti ar nebūti – su tokia dilema Utenoje teks susidurti Kaziui Maksvyčiui ir jo auklėtiniams
Būti ar nebūti – su tokia dilema Utenoje teks susidurti Kaziui Maksvyčiui ir jo auklėtiniams
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Klaipėdos „Neptūno“ ekipa Lietuvos krepšinio lygos (LKL) mažajame finale atsidūrė ant prarajos ribos. Antrą kartą iš eilės nusileidę Utenos „Juventus“ komandai (64:75) klaipėdiečiai serijoje iki trijų pergalių atsilieka jau atsilieka 1-2.

Anot „Neptūno“ trenerio Kazio Maksvyčio, pralaimėtas mūšis dėl bronzos reikštų viena: sezonas buvo labai blogas.

„Nesinori užbaigti namų rungtynių tokiu akcentu. Belieka vienas tikslas – sekmadienį revanšuotis Utenoje, grįžti į Klaipėdą ir su sirgaliais atsisveikinti kitaip. Jei liksime ketvirti, sezonas bus labai prastas, – po trečiojo serijos mačo teigė Maksvytis. –Žaidžiame dėl medalių ir, galų gale, dėl savęs. Norime gerai užbaigti sezoną. Nemanau, kad motyvacija yra esminis faktorius, bet kartais atrodo, kad su „Žalgiriu“ ar „Lietuvos rytu“ žaidžiame su kitokia energija.“

Anot Maksvyčio, „Neptūno“ komandai šioje serijoje trūksta stabilumo.

„Mūsų žaidimas pasikeitė po pertraukos, nebuvome pakankamai aštrūs, trūko tritaškių. Uteniškiai tuo naudojosi ir spaudėsi baudos aikštelėje, o mes nesėkmingai bandėme gelbėtis metimais iš toli. Paskutinius kelis mačus nusileidžiame „Juventus“ po krepšiais. Kai nėra taškų iš po krepšio ir žaidimą grindžiame tik tolimais metimais, tuomet trūksta stabilumo“, – pažymėjo klaipėdiečių treneris.

Tuo metu „Juventus“ strategas Dainius Adomaitis neslėpė pasitenkinimo rungtynių rezultatu.

„Mums nugalėti padėjo du dalykai – koncentracija visas 40 minučių bei discipilna. Nebuvo tokių momentų, kai „Neptūnas“ po minutinės pertraukėlės spurtuoja, tai labai akcentavome. Be to, geros gynybos dėka antroje dalyje leidome varžovams įmesti vos 1 tritaškį“, – sakė Adomaitis.

Anot jo, „Juventus“ atsitiesti padėjo per pertrauką atlikti minimalūs pakeitimai.

„Visi žinome, kad „Neptūne“ visi yra geri snaiperiai ir gynėmės neteisingai. Antroje pusėje viskas buvo kitaip, sureagavome labai gerai. Pirmoje dalyje šiek tiek rizikavome ir kelis kartus varžovai mus nubaudė, o vėliau vaizdas pasikeitė. Esu labai patenkintas auklėtinių darbu“, – tvirtino „Juventus“ treneris.

Ketvirtosios serijos rungtynės Utenoje sekmadienį prasidės 16.15 val. „Neptūnas“ greičiausiai ir vėl versis be traumuoto vidurio puolėjo Simo Galdiko.



Komentarai:

ViktorasMatosi, kad Neptūno treneriui trūksta ryžto, improvizacijos. Jis dažnai atrodo išsigandęs, pasimetęs... O būdamas tokios būklės, jis nebegali nuraminti komandos, užkrečia nepasitikėjimu visą komandą. Taip pat, kaip ir treneriui,- trūksta pasitikėjimo, užsivedimo ir vadinamam komandos lyderiui D. Gailiui. Jis, kaip ir komandos treneris, taip pat atsakingu metu atrodo išsigandęs ir pasimetęs. Tokiu būdu, nebėra kam užvesti komandos nei iš trenerių štabo, nei iš žaidėjų... Tačiau, nepaisant išsakytų trūkumų, aš išlieku mano mylimo miesto komandos gerbėju.


pasake vienas is 3 milijonu ekspertu
2015-06-06
+9
Atsakyti
Viktoras
Matosi, kad Neptūno treneriui trūksta ryžto, improvizacijos. Jis dažnai atrodo išsigandęs, pasimetęs... O būdamas tokios būklės, jis nebegali nuraminti komandos, užkrečia nepasitikėjimu visą komandą. Taip pat, kaip ir treneriui,- trūksta pasitikėjimo, užsivedimo ir vadinamam komandos lyderiui D. Gailiui. Jis, kaip ir komandos treneris, taip pat atsakingu metu atrodo išsigandęs ir pasimetęs. Tokiu būdu, nebėra kam užvesti komandos nei iš trenerių štabo, nei iš žaidėjų... Tačiau, nepaisant išsakytų trūkumų, aš išlieku mano mylimo miesto komandos gerbėju.
2015-06-05
+2
Atsakyti
anon 58
From Bertomeu: Utena Welcome to Eurocup!!! :)))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-06-05
Atsakyti
anon 58
hahaha galit žliumbt neptūnš.. faneliai , sekmadienį bronza lieka Utenoj !!! Šiauliai - Juveeee šalalaaalala !!! :) :0 :DDDDD

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-06-05
-3
Atsakyti
Ramunas
Treneris blogas? , kas laimejo bronza ir sidabra ?.Per viena pergale nuo eurolygos Top16 , prarasim treneri perspektyvu ateis koks tipo treneris su pavarde kalnus nuvers nesvaikit čia su tais komentarais.Kelkim klausima kodėl nežaidžia Gailius kodėl Mažeika lygioje vietoje kamuolius praranda ir sugeba laisvas iš po krepšio pramesti,kodėl Šarakauskas negali susitvarkyti su Čepukaičiu, o todėl kad matosi kad labai jau didelės žvaigždės kai kurie Neptūno žaidėjai jaučiasi, o turi pakeisti savo požiuri i varžova , ir pradėkit kelti klausima gal reikėtu žaidėjus keisti o ne trenerius . Ir manau kad dar susims komanda ir kai laimės 3v , visi čia kur rašinejat tipo gerbejai Neptuno eisit spausti ranka ir treneriams ir žaidėjams :)
2015-06-05
+4
Atsakyti
a2
kaip cia pasakius... nei norisi nei nesinori neptuno fiasko. Visgi Neptunui uzemus 3vt dalyvautu eurocup ir visgi manau Neptunas turiu didesnius resursus finansinius komanda sustiprinti, kad ir ten ir namie gerai pasirodytu. Beda tame, kad ju gm Kurauskas ar koks ten ranka rankon plauna su Maskvyciu. Druzokas geriausi ir neliecia jo, nors ji pramest jau pernai reikejo, kai vtb viena po kito prasimesdavo. Eurolyga ant emociju suzaide. Taip pat kaip ir su Rytu serija, o pries slabnesnius jau emocijom nepaimsi nes neber jo, o talentu nespindi, panasaus pajegumo komandos. Tai vat. Juves nesinori triumfo vien del to, kad as ju nematau kaip nuolatines trecios komandos, o Lietuvai reikalingos stiprios komandos. Neptuno deka siek tiek suirute buvo pasidarius ir pats klubas finansiskai pasikele iki dar anksciau jiems svajoto biudzeto :)
2015-06-05
+11
Atsakyti
Qqq
Juventusas zaidzia 100% savo galimybiu,o neptunui toli grazu iki savo buvusios formos. Manyciau,kad butent neptuno treneriai nesugebejo paruosti komandos. Reikia eiti i aikste ne pergales pasiimti bet kovoti. Kur Gailius dinges tai sunku pasakyti.. Kad neptunas turi potencialo siais metais tai visi mateme,bet,kad treneriu stabas labai silpnas tai neignoruojamas faktas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-06-04
-1
Atsakyti
jd
aplamai dar syki pasitvirtina teiginys jog cempionatus laimi gynyba. paziuri i lavoniska ryto bei neptuno zaidima ir tas puikiai matos.
2015-06-04
+1
Atsakyti
djgaffer
Tiesiog atrodo,kad pačiam Maksvyčiui jau motyvacijos nėra.Nu parėkia jis per varžybas,pasidrąsko,bet tik tam,kad taip reikia.Tikslai buvo LKL finalas,bet į jį nepatekus,subyrėjo ir komanda.Man atrodo,kitos rungtynės bus paskutinės,nes pažiūrėjus į žaidėjų veidus,tai jie atrodo ant visko jau dėję.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-06-04
+5
Atsakyti
jd
nu ziauru kaip gali skirtis neptuno ekipa. kaip puikiai lose su rytu ir kaip su utena lavoniskai.. fiasko snd visiskas
2015-06-04
-2
Atsakyti
O Juventuso fanams sveikinimai, komanda atrodo labai solidziai ir jei iskovos broinza, tai niekas netures teises prikisti, kad sito apdovanojimo jie buvo neverti.
2015-06-04
-6
Atsakyti
Geda Maksvyciui, dar liko vienos rungtynes isisgelbejimui, tai vietoj to , kad kabintusi uz to sanso jis vapa apie tai, kaip bus blogai likus 4-tiems. Geda ziureti i toki zaidima, jokios minties, tik bek mesk zaidimas, o treneris panasu neturi jokio plano, kaip pakeisti isankstine visiems varzovams zinoma taktika. Si sezona labai imponavo Klaipedos zaidimas, pakankamai solidziai atrode Europoje, bet, bet dabartinis zaidimas yra zemiau plintuso ir zemiau jau nebera kur kristi.
2015-06-04
+5
Atsakyti
Sepas
Tai kad bl is po krepsio neimeta isvis lygis tai kaip vaiku a manijos lyga butu,jokio agresyvumo vapse ....Toks ir rezultatas
2015-06-04
+2
Atsakyti
Kazy, jeigu liksit ketvirti, tai liksi be darbo :D
2015-06-04
-4
Atsakyti
tai
daryk kazka asile!
2015-06-04
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 15

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.