Lietuvių varžovai ukrainiečiai paskelbė rinktinės kandidatų sąrašą

2015-06-30 20:59
Nuotr.:

Alexas Lenas turėtų apsivilkti Ukrainos rinktinės marškinėlius
Alexas Lenas turėtų apsivilkti Ukrainos rinktinės marškinėlius
Nuotr. AP – Scanpix
Ukrainos rinktinės vyriausiasis treneris Jevgenijus Murzinas paskelbė išplėstinį kandidatų sąrašą šių metų Europos čempionatui.

Kartu su Lietuvos rinktine vienoje grupėje rungtyniausiantiems ukrainiečiams pirmą kartą turėtų padėti Fynikso „Suns“ aukštaūgis Aleksejus Lenas.

Į kandidantų sąrašą taip pat pateko buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ vidurio puolėjas Kirilas Natiažka.

Prieš kurį laiką Ukrainos nacionalinei komandai atsisakė padėti jos pastarųjų metų lyderis, natūralizuotas amerikietis Eugene‘as Jeteris.

Kartu su Lietuvos ir Ukrainos rinktinėmis, Senojo žemyno pirmenybių D grupėje varžysis latviai, estai, čekai ir belgai.

Ukrainos rinktinės kandidatų sąrašas:

Gynėjai: Denisas Lukašovas, Oleksandras Mišula, Oleksandras Syzovas, Oleksandras Lypovijus, Sergejus Gladyras, Ruslanas Otverčenka, Dmitrijus Glebovas, Oleksandras Kolčenka, Pavlas Krutousas.

Puolėjai: Maksimas Pustozvonovas, Stanislavas Timofejenka, Sergejus Liščiukas, Joelis Bolomboy, Maksimas Kornijenka, Oleksejus Pečerovas, Jegoras Zaicevas.

Vidurio puolėjai: Aleksejus Lenas, Kirilas Natiažka, Artiomas Pustovijus, Viačeslavas Kravcovas, Kirilas Fesenka, Sergejus Zagreba.



Komentarai:

jons
ka ten pas juos pilietinis karas
2015-07-01
+3
Atsakyti
Sarunas
Jei jau norite naturalizuoto Ukrainoj tai yra Bolomboy, tik nemanau ar pateks į rinktinę
2015-07-01
+1
Atsakyti
buru
aisku, kam vargintis ieskot, typint paskui, kokiuose klubuose jie zaidzia.. paliekam komentaruose issiaiskint kam idomu
2015-07-01
-3
Atsakyti
Viktoras
Sudėtis, kad ir nebus labai įspūdinga, bet varžovas bus kietas visam Europos elitui. Bet svarbiausia, kad laimėtų prieš Eurazijos atstovus rusus. Tai būtų jiems už Krymą. O gal po tokio "nenugalimosios" Rusijos pralaimėjimo naujasis fiureris Putinas "garbingai", kaip ir jo pirmtakas Hitleris savo Kremliaus bunkeryje nusišautų...
2015-07-01
-4
Atsakyti
Natiažka nušluostys nosis visokiems Lenams, Kravstovams..nes čia juk..Kirilas Natiažka! #Kiryl4Real

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-01
+6
Atsakyti
be Jeterio is USA si ukrainos komanda atrodo tragiskai,nieko nepasieks....tas Jeteris buvo 40% visos rinktines
2015-07-01
-4
Atsakyti
djgaffer
Priekis tai tikrai įspūdingas.Pas mus jei susilpnėjęs,tai pas ukrainiečius surinkti visi geriausi centrai.Bus ką veikt mūsiškiams.Tuo tarpu gynėjų linija,iškritus Jeteriui,pas ukrainiečius susilpnėjo.Gladyrą tik būtų galima išskirti,kiti gana vidutiniški.Čia jau pranašumas turėtų būti mūsų pusėje.Bus galima plačiau apie tai kalbėti,kai paaiškės galutiniai 12-ukai.Dabar tik galima spėlioti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-06-30
+1
Atsakyti
AS
Pustozvonoko truksta
2015-06-30
+6
Atsakyti
info
Denisas Lukašovas ir Aleksandras Kolčenka (abu Saratovo „Avtodor“), Aleksandras Mišula, Sergejus Zagreba, Stanislavas Timofejenka ir Aleksandras Syzovas (visi Dnipropetrovsko „Dnipro“), Aleksandras Lipovas ir Maksimas Pustozvonovas (abu Kijevo „Budivelnik“), Sergejus Gradyras (Nansės „Sluc“), Ruslanas Otverčenka ir Pavlo Krutousas (abu Kijevo „Kyiv“), Dmitrijus Glebovas (Rygos „Barons“), Sergejus Liščiukas (Valensijos „Valencia“), Joelis Bolomboy‘us (Weber State universitetas), Maksimas Kornijenka ir Igoris Zajcevas (abu Maskvos srities „Chimki“), Aleksejus Pečerovas (Talino „Kalev“), Kirilas Natiažka (Zgorželeco „Turow“), Artiomas Pustovas (Santjago de Kompostelos „Rio Natura Monbus“), Viačeslavas Kravcovas (Fošano „Dralions“), Aleksejus Lenas (Fynikso „Suns“), Kirilas Fesenka (Krasnodaro „Lokomotiv“).
2015-06-30
Atsakyti
jo
nu priekis stiprus tai tikrai pf Lishiukas Pečerov c A.Len K.Fasenko V.Kravtsov o gynėjų tik Glydar ir Mišula normalesni.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-06-30
-4
Atsakyti
info
Salia bent klubus galejot surasyt kokiuose siemet zaide.
2015-06-30
-5
Atsakyti
#Kiryl4Real laikantis visų tradicijų turėtų prieš LT sužaist gyvenimo rungtynes :D :D :D
2015-06-30
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 12

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.