Lopezas su „Knicks“ sudarys 54 mln. JAV dolerių vertės sutartį

2015-07-03 21:14
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Paaiškėjo Robino Lopezo ir Niujorko „Knicks“ sandorio detalės. Praėjusį sezoną Portlando „Trail Blazers“ marškinėlius vilkėjęs 27-erių 213 cm ūgio vidurio puolėjas pasirašys ketverių metų kontraktą, kurio vertė – 54 mln. JAV dolerių.

2008 metais karjerą NBA lygoje pradėjęs Lopezas tapo jau ketvirtuoju „Trail Blazers“ starto penketo žaidėju šią vasarą palikusiu klubą.

Praėjusį sezoną Portlande Lopezas pelnydavo po 9,3 taško ir atkovodavo po 6,5 kamuolio per rungtynes.



Komentarai:

to Jonas
Kelinta karta ta pati rasai? :)
2015-07-05
-4
Atsakyti
Jonas
TO kNICKS:

šiaip JR Smith buvo pigiausias tokios aukštos klasės žaidėjas NBA. Čia jau treneris turi dirbti su žaidėju ir jam sudėlioti prioritetus, kad po klubus iki 4 nevaikščiotų. Papuolęs į Clevelandą stabiliai ir aukštu pataikymo procentu įmeta 12-13 taškų ir komanda nuėjo iki finalo. Dabar už tokius žaidėjus NYK moka arti 15mil, o jam temokėjo 5. Shumpertas papuolęs į CAVS irgi atsikleidė, dabar gaus po 10mil kasmet, o NYK jam mokėjo 1,5mil. Komanda sutingta buvo puikiai, tereikėjo pakeist šudą Carmelo Anthony. Jam ir Lebroną į pagalbą duok, vis tiek nieko nelaimės. Manau Carmelo laiko tik dėl gerų maikių pardavimų ir kad galėtų atlikti mainus, taip gaudami už jį geresnį žaidėją. Jam tikrai neplanuojama NYK lyderio ateitis, nebent per stebukla kitais metais komanda daeitų iki konferencijos finalų ir Carmelo per apvaizdą taptų team player :) bet ne paslaptis, jis komandą suvokia tik kaip pagalbininkus, todėl kiti metai jam bus paskutiniai NYK.
2015-07-04
+3
Atsakyti
Knicks
puse bedos startinis Calderon,Affalo,Carmelo,LOpez dar reik PF koki paimt gi latvis iskart neis i starta kitais metais? Jackson tokioj zopa buvo su visais tai idiotiskia kontraktai kai 100mln stoudamire ir J.R.smithus tt. Tai Ka Philas padare pravale nuo viso to sudo knicksus,dabar bandys statyt komanda,o ne laikinai supirkt brangius p izduku kurie suda malsa poklubus NY ,o ne i treniruotes :) Paziurekit is tu pirkinio ne vieno idioto nemaciau,visi protingi geri zaidejai.
2015-07-04
+2
Atsakyti
ccc
sudas
2015-07-04
+2
Atsakyti
Jeigu nieko nesuprantat apie NBA, kaip ten yra sudarinejami kontraktai, kas yra salary cap ir t.t. Tai ir nekomentuokit cia, nes atrodot kvailai.
2015-07-04
+3
Atsakyti
Keisti tie kontraktai tikrai kažkokie

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-03
Atsakyti
TIKRASIS_Donce_3000_Gryzo
kaip banglas budamas normaliai loxus NYK apsuko :)
2015-07-03
-6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.