„Spurs“ per mainus įsigijo „Kings“ gynėją

2015-07-09 10:50
Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

San Antonijaus „Spurs“ komandą papildys gynėjas Ray McCallumas. Šis krepšininkas į Teksasą atvyksta iš Sakramento „Kings“ komandos, kuriai atstovavo praėjusius du sezonus.

„Kings“ mainais už žaidėją gauna ateities antrojo rato šaukimą naujokų biržoje.

24 metų, 191 cm ūgio žaidėjas praėjusį sezoną „Kings“ gretose aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 20,7 minutes, pelnydavo po 7,4 taško ir atlikdavo po 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

„Spurs“ ekipoje jis pakeis Cory Josephą, kuris susitarė su Toronto „Raptors“ komanda.



Komentarai:

zone
Kad 7taskai visgi geriau uz spurs antro raundo gale. Kuris gali but ir paskutinis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-09
+1
Atsakyti
Šitas žiauriai geras ir perspektyvus ateity užimt Parkerio vietą, o ne Millsas visgi. Patinka man Spurs organizacija. Nesitaškydami lemais pritraukia ir žvaigždės statusą turinčius turėjusius ir perspektyvius jaunuolius. Super. Anksčiau, nežinau dėl ko, nemėgdavau jų. Gal, kad dominuodavo nuolat, gal, kad pats buvau dar nedaaugęs ir visų krepšinio subtilybių nežinojau, bet šiuo metu jie man yra pati pačiausia organizacija nba lygoje.
2015-07-09
-2
Atsakyti
Nera jis toks jaunas, jam 24 jau. I playofus nepatenkačioje Kings rinkdavo po 7 pts per čielas 20 min. Nežinau ar jam pavyks įsitvirtint tokiam klube kaip Spurs, geriausiu atveju bus 11-12 komandos žaidėjas, suolo gale, blogiausiu atveju 13-15 žaidžiantis NBDL ir į pagrindinį dvyliktuką patenkantos tik kitų dvyliktuko žaidėjų saskaita t.y.patyrus jiems traumas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-09
-7
Atsakyti
Spurs, kaip iprasta, sugeba gerus zaidejus su gerais kontraktais uz nieka gaut.. Nieko ispudingo, bet jaunas, perspektyvus, ir bus gi tik trecias zaidejas Spursuose, nors pas Popa gaus nemazai savo laiko. Kuo jis Kings neitiko tai neparisi, galejo bent jau pirmo rato saukimo prasyt (protected top 15), vis tiek pirmo rato antros puses zaideju ne tiek mazai niekada neistvirtina NBA, o sitas jau dabar solidus
2015-07-09
-7
Atsakyti
zmogas
Spurs siemet tiksliai spardys visus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-09
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.