„Spurs“ Aldridge'ui atiduos 12 numerį, kuris buvo „išleistas į pensiją“

2015-07-10 11:08
Nuotr.: AP - Scanpix nuotr.
Nuotr. AP - Scanpix nuotr.

Su San Antonijaus „Spurs“ klubu sutartį sudaręs aukštaūgis LaMarcusas Aldridge'as Teksase iš karto gavo privilegijų.

Vienam geidžiamiausių šio tarpsezonio NBA lygos laisvųjų agentų „Spurs“ klubas atiduos 12 numeriu pažymėtus marškinėlius, kurie buvo pagerbti ir nebenaudojami.

Tokį leidimą klubui davė ilgametis „Spurs“ narys Bruce'as Bowenas, anksčiau vilkėjęs būtent 12-uoju numeriu pažymėtą aprangą.

„Jeigu jis nori jaustis šeimos dalimi, kodėl gi ne? Aš tikrai neprieštarauju ir pritariu tokiam sprendimui – juk pats daugiau nebežaidžiu“, – situaciją komentavo triskart NBA čempionas Bowenas, laikomas vienu „nešvariausių“ žaidėjų per visą lygos istoriją.

29-erių metų 211 cm ūgio Aldridge'as 12-uoju numeriu paženklintus marškinėlius vilkėjo žaisdamas Portlando „Trail Blazers“ komandoje.

Su „Spurs“ klubu puolėjas susitarė dėl ketverių metų 80 mln. JAV dolerių vertės sutarties.



Komentarai:

Improvtas vadinamas judesys,nera neleistinas,paprasciausias kojos pastatytas po gyneju ir tiek.Norejo zaist NBA bet nebuvo talento,reikejo uzsirekomenduot prie popa.Gynejai prisibijodavo komandai ir paciam Bowenui geriau.


O kur as sakiau kad neleistinas? :D as taves klausiau jei tau taip kieme pakistu specialiai koja ir tu ciurnas nusitrauktum, tai ka padarytum veliau tam zmogui??? Tu turbut esi meme ir ranka paspaustum :D O as tokiam mane suzeidusiam kojas sulauzyciau ir rankas issukciau. tas pats ir bowenas, jo musti niekas negali is krepsininku, bet pagarbos uz tokios veiksmus niekada nebus vertas. Nebent tik is tokio silpno loxo kaip tu :D
2015-07-11
-7
Atsakyti
ByronDar vienas dalbajobas :D Ar zaidi Guns_up krepsini kieme 3 vs 3 ??? Jei vienas priesininku komandos komandos zaidejas tau pasokant metant koja pakistu ir tu nusileides ant jo kojos pasitemptum ciurna, o gal net visus raiscius. Ar vis tiek sakytum, kad VISKAS OK, cia juk vyrai zaidzia ir nepyksi ant jo puse metu vaksciodamas su ramentais??? ;DDD Konkretus durnius esi, kad tokias nesamones rasai, nes Bowen tokius dalykus, kaip aprasciau, daug kartu dare. Nebent tu dar tada NBA nesidomejai ir nesuvoki, kas yra nesvarus elgesys ir kaip traumuojami zvaigzdes.


tas vadinamas judesys,nera neleistinas,paprasciausias kojos pastatytas po gyneju ir tiek.Norejo zaist NBA bet nebuvo talento,reikejo uzsirekomenduot prie popa.Gynejai prisibijodavo komandai ir paciam Bowenui geriau.
2015-07-11
-4
Atsakyti
Guns_UpZmogus neturedamas talento vien sunkiu darbu uzsirekomendavo geriausio gynejo reputacija. Kaip tu manai ar gali ji megti kitu komandu ziniasklaidos iskeltos zvaigzdes, kai jis jas gesina ir neleidzia "sublizgeti".. Jei butu zaides svariai, Popas seniai i NBDL butu issiuntes. Ir is viso, nuo kada butina zaisti svariai? cia blin vyrai zaidzia.


Dar vienas dalbajobas :D Ar zaidi Guns_up krepsini kieme 3 vs 3 ??? Jei vienas priesininku komandos komandos zaidejas tau pasokant metant koja pakistu ir tu nusileides ant jo kojos pasitemptum ciurna, o gal net visus raiscius. Ar vis tiek sakytum, kad VISKAS OK, cia juk vyrai zaidzia ir nepyksi ant jo puse metu vaksciodamas su ramentais??? ;DDD Konkretus durnius esi, kad tokias nesamones rasai, nes Bowen tokius dalykus, kaip aprasciau, daug kartu dare. Nebent tu dar tada NBA nesidomejai ir nesuvoki, kas yra nesvarus elgesys ir kaip traumuojami zvaigzdes.
2015-07-10
+1
Atsakyti
Spurs 2016Duncan,WestAldridge,DiawLeonardGreen,GinobiliParker,Mills, McCallumVel labai protingai konstruojama spurs komanda ir siemet.Pamatysit surinks viena geriausia komandu nba ir nevirsys algu kepures.Paprastas palyginimas spurs paeme Duncan,Ginobili ir West maziau nei uz 10mln ! (5,2-2,8-1,4) ,kai tuo tarim cavsai tokiam shumpertui vienam sumokejo 10mnl :))Cavs tiesiog eina vabank ir iena i minusa,jei nelaimes netik belikoki minusa gaus ir tai dar ir ziedu nelaimestu daugiausia algom isleidzianti komanda.Spursai savo apie 75-80mln biudzetu atrodys neblogiau uz tuos 110mln isleistu cavsu :)Ka cavsai daro cia nera sunku moki didelius pinigus ir daug gali atsikabent pas save,bet sugebet surinkt tokia komanda uz padore suma tai jau visos vadybos ir komandos kulturos irodymas.Spursai yra cempionai ir pas juos visi nori zaist,,kad ir uz maziau.Betkokiam europieciui atejusiam i nba spursai butu super.


Siaip tu tikrai esi durnas. Visi tavo pamineti krepsininkai yra veteranai ir neturi ateities persppektyvos, del to ir tokie pigus. Duncan nusipelno didziausios pagarbos po James ir Jordano, bet jam tai 99% bus paskutiniai metai, Ginobili irgi jau paskutiniai metai, kurio geriausios dienos jau toli praeityje, West jau irgi nebe startinis zaidejas. O dabar tu lygini su Shumpert, kuris: JAUNAS IR GERAS GYNEJAS, o visu svarbiausia suartis pasirasyta 4 metams, o tau gal naujiena, kad toks Shumpert jau kitas metais, kai pagal pranesimus algu kepure bus 90-100 mln doleriu, galetu jau gauti nebe 10 mln per metus, o maziausiai 15 mln. Atsizvelgiant i tai, kad dar ir tikrai taps geresniu. Visos komandos jei pastebejai, siemet ilgalaikius kontraktus sudarinejo is pirmo zvilgsnio atrodant smarkiai permokedamos netgi vidutiniokams, bet is tikro, visos komandos supranta, kad tie krepsininkai jau kitais metais gautu daug daugiau pinigu nei dabar.

Tad isvada tokia, jei tu dar nesupratai esmes: krepsininkas, kuris siemet negavo daugiau, nei vertas siandienai, sudarinejo kontraktus 1+1 metams ir kitais metais palaukes isaugusios algos kepures gaus ohoho pinigelius. Geriausias pavyzdys: RONDO.
2015-07-10
-2
Atsakyti
a girdi muchamoras?!Už kokius nuopelnus to seno ožio numerį užkoncervavo? Pats nešvariausias,nemėgstamiausias lygos žaidėjas. Suprasčiau nemėgstamiausias, kai savo talento dėka gynyboje vedi iš proto gynėjus, o čia, šitas ožys, savo talento dėka daugiau sutraumavęs nei švariai apsigynęs. BC Rytas drąsiai nieko nesvartęs gali jau šią minutę kelt į palubes Jomanto maikoną su fanfaromis ir konfeti.


Zmogus neturedamas talento vien sunkiu darbu uzsirekomendavo geriausio gynejo reputacija. Kaip tu manai ar gali ji megti kitu komandu ziniasklaidos iskeltos zvaigzdes, kai jis jas gesina ir neleidzia "sublizgeti".. Jei butu zaides svariai, Popas seniai i NBDL butu issiuntes. Ir is viso, nuo kada butina zaisti svariai? cia blin vyrai zaidzia.
2015-07-10
-5
Atsakyti
hentai
Normalus tas Bowen, nei Jūs esat daug matę jo žaidimą, nei ką)
2015-07-10
-3
Atsakyti
galit pasakyti, kodel tokiem zaidejams kaip Aldridge gauna tik po 20mln,kodel ne 5m 150mln

arba Marcas Gasol 5m 108mln jei tokiems Kanteriams beveik tiek pat duoda?
2015-07-10
-5
Atsakyti
trololo to spurs2016
nereikia perdet, ne kiekvienai organizacijai pakliuna geriausia Europos izaideja pasisaukt bei ne ka prastesni Manu. Galu gale ir Timmy SAS atsidure deka Robinsono traumos.
2015-07-10
Atsakyti
LeBron James
Dejau ant Spursu ir ant Donces.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-10
+5
Atsakyti
da
Mldc Bowen, visada man jis patiko del savo provokaciju ir nesvaraus zaidimo :D
2015-07-10
+4
Atsakyti
Spurs 2016 to mature
Santonio tipo kazko issikiriantis miestas? nejuoking abu tiek santonio,tiek clevelandas net nepakliuna tarp 10papoliariausiu miestu.Niekas nevaziuoja atrostogaut i santonio ar clevelanda,miestas cia vapse neprisiom.Butent spursai sugebejo net nepatrauklem mieste sukurt cempioniska komanda.O clevelendas tik milijonus meta ir galvoja,kad jais nupirks titula,gal ir nupirks koki viena,bet kai lebronas iseis liks dideliam sude su dideliais kontraktais...Pas spursus voska ziurim ne tik i kitus metus,bet ir ateinancius 5 ar 7...Cavs eina lengviausiu keliu...Tai kas trugde cavsai pasidaryt normale organizacija? o iseina lyderis lieka p[askutiniai,ateina lyderis lieka 2 visoj lygoj,cia visiskai enrimta organizacija...tas pats miami zymiai rimtesne isejo lebronas jie nesuberejo kitais metais vel renka rimta komanda...
2015-07-10
+2
Atsakyti
#maturenaturalporn
Skirk kur Spurs organizacija, o kur Cavs. Jauti skirtuma? Kur solidumas, o kur tik deka Lebrono komanda gva. Man tai akivaizdus skirtumai. Toliau. Miestas. Kur totali sikna, o kur San Antonio. Taip ir gaunasi, kad permoketi turi tokios komandos nedekingos, o kol toki lygi pasieks kaip spurs, dar daug metu prabegs ir klausimas ar isvis pasieks.
2015-07-10
-2
Atsakyti
Spurs 2016
Duncan,West

Aldridge,Diaw

Leonard

Green,Ginobili

Parker,Mills, McCallum

Vel labai protingai konstruojama spurs komanda ir siemet.Pamatysit surinks viena geriausia komandu nba ir nevirsys algu kepures.Paprastas palyginimas spurs paeme Duncan,Ginobili ir West maziau nei uz 10mln ! (5,2-2,8-1,4) ,kai tuo tarim cavsai tokiam shumpertui vienam sumokejo 10mnl :))

Cavs tiesiog eina vabank ir iena i minusa,jei nelaimes netik belikoki minusa gaus ir tai dar ir ziedu nelaimestu daugiausia algom isleidzianti komanda.Spursai savo apie 75-80mln biudzetu atrodys neblogiau uz tuos 110mln isleistu cavsu :)

Ka cavsai daro cia nera sunku moki didelius pinigus ir daug gali atsikabent pas save,bet sugebet surinkt tokia komanda uz padore suma tai jau visos vadybos ir komandos kulturos irodymas.Spursai yra cempionai ir pas juos visi nori zaist,,kad ir uz maziau.Betkokiam europieciui atejusiam i nba spursai butu super.
2015-07-10
+1
Atsakyti
Už kokius nuopelnus to seno ožio numerį užkoncervavo? Pats nešvariausias,nemėgstamiausias lygos žaidėjas. Suprasčiau nemėgstamiausias, kai savo talento dėka gynyboje vedi iš proto gynėjus, o čia, šitas ožys, savo talento dėka daugiau sutraumavęs nei švariai apsigynęs. BC Rytas drąsiai nieko nesvartęs gali jau šią minutę kelt į palubes Jomanto maikoną su fanfaromis ir konfeti.
2015-07-10
+3
Atsakyti
Mokedavo jis netycia pakist kojyte kad varzovas nusileistu nelb gerai ir budavo isnesamas is aikstes ;D pamenu ta veikeja puikiai :D
2015-07-10
-3
Atsakyti
Legenda Bowenas :D Karatistas tai geras buvo :D
2015-07-10
-5
Atsakyti
B. Bowenas oi buvo defenderis, grazu ziuret.
2015-07-10
-1
Atsakyti
anon
21-erių metų?
2015-07-10
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 18

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.