Jordanas atsiprašė „Mavericks“ ir klubo savininko Cubano

2015-07-11 11:14
Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Su Dalaso „Mavericks“ dėl sutarties susitaręs, tačiau vėliau nuomonę pakeitęs ir Los Andželo „Clippers“ gretose pasilikti nusprendęs DeAndre Jordanas viešai atsiprašė dėl savo poelgio, sulaukusio didžiulės neigiamos reakcijos iš NBA lygos gerbėjų ir kai kurių žaidėjų.

„Aš noriu viešai paprašyti „Mavericks“ savininko Marko Cubano atleidimo. Jis – vienas geriausių klubų vadovų visame pasaulyje. Atsiprašau visų Dalaso komandos žaidėjų ir visų sirgalių. Iš Cubano pusės man buvo parodytas didžiulis dėmesys ir supratimas. Aš atsiprašau dėl savo apsigalvojimo paskutinę minutę“, – savame socialinio tinklo „Twitter“ profilyje parašė 26-erių Jordanas.

Primename, kad 211 cm ūgio vidurio puolėjas Dalaso klubo savininkui duotą žodį sulaužė paskutinę minutę. Jam jis buvo pažadėjęs, kad sudarys ketverių metų, 80 mln. sutartį, tačiau vėliau pakeitė nuomonę ir nusprendė pasilikti Los Andžele, o visi Cubano mėginimai telefonu susisiekti su krepšininku buvo bevaisiai.



Komentarai:

Anonimas
Guns up, nebenusišnekėk....
2015-07-11
Atsakyti
Briedis_giriojeVisų pirma, mąstantis žmogus ir fanas yra vos ne antonimai. Nes mąstantis visų pirma reiškia mąstantis savo galva, net jei reikia eiti prieš bangą. Fanas gi priešingai, jis yra grupinių išgyvenimų ir grupinės tapatybės atstovas.Antra, DeAndrei nusispjaut ant tų pasakų apie vardą ir kažkokių avių bandų principus. Jis kraunasi milijonus, kuriuos jam klubas sukraus iš tokių pat avinėlių kaip tamsta kišenės, ir de facto siunčia visokio plauko moralizuotojus į ten kur nesueina. Sakai baisu, kad poo 7-8 metų rutuliuką svaidantis multimilijonierius niekam nebus įdomus? Turiu naujienų: jam tamsta neįdomus jau dabar. Sėkmės „gilinantis į krepšinį“. :))


Tu negali parasyti komentaro be tu ne savo uzdirbtu milijonu. Kam reikia prikaisioti tuos jo pinigus. Ar tai ka keicia?

Ar cia tau skurdo nuoskauda kutena?

Kur tu matai fana sutapatinta su mastanciu zmogum mano zinuteje? Teksto suvokimo trukumas tamstai. Gal del to ir neuzdirbi pinigu, jog issilavinimo nera? tuomet kaip ir krepsinyje, kas be talento, tas sunkiai dirba.

Is esmes atitolome nuo pagrindines minties straipsnio.
2015-07-11
Atsakyti
Guns_UpPavirsutiniskiems fanams, visiskai principu neturintiems zmonems ar i krepsini nesigilinantiems tai taip, .........bet mastanciam zmogui jis bet kuriuo atveju krito akyse. Ir nors kaip ir sakai laikas bega, bet kiek laiko turi DeAndre? 7 -8 metus geriausiu atveju o po to jis bus nebeidomus..tad tuos 7 metus daug kam bus kiek kitaip tariamas jo vardas.


Visų pirma, mąstantis žmogus ir fanas yra vos ne antonimai. Nes mąstantis visų pirma reiškia mąstantis savo galva, net jei reikia eiti prieš bangą. Fanas gi priešingai, jis yra grupinių išgyvenimų ir grupinės tapatybės atstovas.

Antra, DeAndrei nusispjaut ant tų pasakų apie vardą ir kažkokių avių bandų principus. Jis kraunasi milijonus, kuriuos jam klubas sukraus iš tokių pat avinėlių kaip tamsta kišenės, ir de facto siunčia visokio plauko moralizuotojus į ten kur nesueina. Sakai baisu, kad poo 7-8 metų rutuliuką svaidantis multimilijonierius niekam nebus įdomus? Turiu naujienų: jam tamsta neįdomus jau dabar. Sėkmės „gilinantis į krepšinį“. :))
2015-07-11
-1
Atsakyti
romik
LBJ kiek pamenu vadino prostitute is akrono:)))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-11
+2
Atsakyti
Briedis_giriojeAha, čia kaip LeBronas „išsivežęs savo talentus“ iš Clevelando. :D Buvo ten visokių noliferių isterijų apie štampus ir visokius kitokius briedus. Na ir ką? O gi visiškai nieko. Senis vėl žaidžia tame pačiame „Cavs“ klube ir pasirašinėja kosminius kontraktus.Cubanas dar truputį kiek pasiputos, DeAndre paraudonuos, o žiniasklaidai greit pabos tampyt šiuos pletkus, ir niekam pasidarys nebeįdomu. Gyvenimas nestovi vietoje.


Pavirsutiniskiems fanams, visiskai principu neturintiems zmonems ar i krepsini nesigilinantiems tai taip, .........bet mastanciam zmogui jis bet kuriuo atveju krito akyse. Ir nors kaip ir sakai laikas bega, bet kiek laiko turi DeAndre? 7 -8 metus geriausiu atveju o po to jis bus nebeidomus..tad tuos 7 metus daug kam bus kiek kitaip tariamas jo vardas.

Kas liecia Broniu, tai jis tos etiketes nenusiplove ikisiol. Kazkiek susvelnino situacija sukurdamas dar viena drama"griztu namo", bet is esmes jis dievas yra tik apsiseilejusiems zmonems kurie i krepsini nesigilina arba nuosirdziai paliko Cavs. Tas jo kontraktas yra verslo reikalas. O kai tokia apyvarta itakoja jo vardas tai net ir principus "paskandino" galimybe istraukti ekipos vardas is tamsos.

Tikrai ne visiems krepsinis susideda is statistikos grafoje tasku ir atk kam perziuros.
2015-07-11
-6
Atsakyti
DeAndre
Sory hebra cia tik verslas nieko asmenisko
2015-07-11
-4
Atsakyti
Guns_UpAtsiprasyk neatsiprases, jau visvien turi zmogus stampa visai karjerai. Berniukas ilgomis rankomis mama uz rankos laikantis.


Aha, čia kaip LeBronas „išsivežęs savo talentus“ iš Clevelando. :D Buvo ten visokių noliferių isterijų apie štampus ir visokius kitokius briedus. Na ir ką? O gi visiškai nieko. Senis vėl žaidžia tame pačiame „Cavs“ klube ir pasirašinėja kosminius kontraktus.

Cubanas dar truputį kiek pasiputos, DeAndre paraudonuos, o žiniasklaidai greit pabos tampyt šiuos pletkus, ir niekam pasidarys nebeįdomu. Gyvenimas nestovi vietoje.
2015-07-11
-3
Atsakyti
Gerai redickas per podcasta pasnekejo,nereik pamirst kad cia yra verslas,galejo i visus situs skambucius atsakyt krepsininka atstovaujantis agentas ir nebutu tokios neigiamos reakcijos ir spaudimo paciam krepsininkui.I skambucius cubano taipogi reikejo atsakyt,sitose situacijose darai kaip tau ir tavo karjerai naudingiau,nereikia pries kitus savininkus teisintis,tiesiog paaiskint susidarusia situacija.Nu siktelejo DJ,visgi tai nesumenkina jo kaip vieno geriausiu aukstu pasiekimu.
2015-07-11
-2
Atsakyti
pala
Kiek jis gaus iš clipers?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-11
-2
Atsakyti
Jordano pavarde suterse vaflis
2015-07-11
+5
Atsakyti
Bent jau gražiai atsiprasė pliusas DeAndre :) Kad ir kaip būtų visgi jo namai LA :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-11
-5
Atsakyti
blin kaip nusigyveno NBA, jei tokiam lopui uz metus siulo 20 lemu. pries 20 m. butu centras tik ant pakeitimo, ir tai tik is bedos. o dabar matai svajoniu centras. :) siaip nei jis gali but komandos veidu, nei jis gali vest i pergales. iskele cia suda ant sakiu visi. o ziuriu dar yra moliu, kuriem jo isejimas neva tai komandos subyrejimu atrodo. :D vaikai vaikai, turbut prisiziurejot highlight'u su jo dejimais ir nusprendet, kad cia afigienas zaidejas? :D
2015-07-11
+6
Atsakyti
kepals
Nieko jus nesuprantant cia paulas su grifinu pagrasino kad koja sulauzys jei iseis, tai neatlaikes spaudimo persigalvojo :D
2015-07-11
+1
Atsakyti
Keista bedžione , :D :D
2015-07-11
+1
Atsakyti
Morka
Bus idomu paziuret kai LAC atvyks i Dalasa ziurovu reakcija kai Jordan gau pylyne :D
2015-07-11
+3
Atsakyti
Atsiprasyk neatsiprases, jau visvien turi zmogus stampa visai karjerai. Berniukas ilgomis rankomis mama uz rankos laikantis.
2015-07-11
-1
Atsakyti
Anonimas
loseris
2015-07-11
Atsakyti
Krepšinio prostitutė.
Nu tikras adaptas tas Jordanas, smegenys kaip pas 6 m vaiką. Visiems giliai px ar jis nori žaisti ten ar ten. Už pasilikimą pas Clippers niekas nepyksta. Bet už tą cirką, kai iki paskutinės minutės tempė ir nesakė Mavericks tai visiška boba ir triochala. O dar norėjo daugiau atsakomybės :D :D :D jis kaip buvo klišas dū-chas taip ir liks juo. Mavs pasisekė kad nepavertė šito verksnio savo fančizės veidu. Nes praeitas sezonas yra jo lubos. Ir visa klipatų komanda toliau antro roundo neis.
2015-07-11
+8
Atsakyti
Gudaitis
Jis turbut nebuvo pasiruoses persikelti i Mavs, kaip ir as NBA dar nepasiruoses. Nes kaip gali pasiruost naujam sezonui kai dar reikia persikraustyt i Dalasa is LA vos per 4 menesius.
2015-07-11
+1
Atsakyti
Myzk pries veja gurksni gausi
Nors ir atsiprase, bet vis tiek liks ilgai pajuokiamas su sia istorija, kaip James su savo decision. Tik kad James all-star tai jam px greit uzsimirso nes turi kitu pasiekimu, o sita perkant pries tai gerai pagalvos visi.
2015-07-11
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 36

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.