Mossas taps Gecevičiaus komandos draugu

2015-07-18 13:22
Nuotr.: SIPA – Scanpix
Nuotr. SIPA – Scanpix

Aštuonerius metus Italijoje praleidęs ir keturis kartus šios šalies čempionu tapęs Davidas Mossas keliasi rungtyniauti į Turkiją.

Pasak šaltinių, 31 metų 195 cm ūgio gynėjas susitarė su Ankaros „TED Kolejiler“ komanda, kurioje ateinantį sezoną žais ir Martynas Gecevičius.

Pastaruosius dvejus metus amerikietis praleido Milano „Emporio Armani“ ekipoje, o anksčiau atstovavo Sienos „Montepaschi“, Romos „Virtus“ ir Teramo „Basket“.

Praėjusį sezoną Eurolygoje Mossas per susitikimą vidutiniškai pelnydavo po 5 taškus, atkovodavo po 3 kamuolius ir atlikdavo po 1,2 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Juan
Kažkur Gecevičius sakė,kad komanda ji pirko kaip lyderi.. Nesuprantu,kaip tokios stiprios lygos komanda gali pirkti toki gryba kaip lyderi? 10 tašku per visa finalo serija su žalgiriu,o ten visa lyga pilna žalgiriu ir dar geresniu komandu. Nežinau,labai nerimtas komandos sprendimas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-18
+3
Atsakyti
Jo karjera buvo ant bangos dabar nukrito netoks geras koks buvo
2015-07-18
+3
Atsakyti
Mossas
gal ir nebus daugiausiai tašku renkantis,bet neabejoju,kad daugiausiai laiko aikšteje bus komandoje. O puolime geriausias vėl bus Clay Tucker,jeigu liks komandoje,nes jau amžiuje,gal neliks jo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-18
-5
Atsakyti
jd
puiku gales vienas kitam ciulpt
2015-07-18
-4
Atsakyti
Gecas po 10 minučių beloš :DD
2015-07-18
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.