Alminaitė lieka rungtyniauti Utenoje

2015-08-17 09:57
Nuotr.:

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) čempionė „Utena“ pratęsė sutartį su 24 metų 204 cm ūgio Kristina Alminaite.

Vidurio puolėjai tai bus jau trečiasis sezonas Utenos klube. Prieš tai ji dvejus metus yra praleidusi sostinės „Kibirkštyje“.

Alminaitė praėjusį sezoną buvo viena iš svarbiausių „Utenos“ krepšininkių, ką byloja ir LMKL užfiksuota statistika: 11,5 taško, 8,5 atkovoto kamuolio, 2,7 blokuoto metimo ir 16,6 naudingumo balo.

Alminaitė surengė net du įspūdingus pasirodymus, kai tiek prieš Marijampolės „Sūduvą“, tiek prieš Kauno rajono „Hoptrans-Sirenas“ surinko po 37 naudingumo balus.

Kitą sezoną „Utenos“ marškinėlius toliau vilkės Martyna Petrėnaitė, uteniškė Austėja Serbentaitė, Ieva Šimkutė, Rima Valentienė, Rita Milieškienė, Gintarė Mažionytė, Laima Rickevičiūtė ir Eglė Tarasevičiūtė.



Komentarai:

asas
as nesuprantu tu lietuvos moteru zaideju visiskai..ko jus sedit tam LMKL cia algos mazos ir nieko nepasieksit niekada..Tokia svaryte lmkl geriausia zaideja nepateko i rinktine jau senai turejo pizdint is tos degradu zemes. Ir visos kitos kas bsk moka lost lekit lauk ten didesne alga ir perspektyva
2015-08-17
-1
Atsakyti
anonimas2
tu čia apie save hahaha
2015-08-17
-3
Atsakyti
wwww
Suduvai ir vel nematyti aukso medaliu.Deividukas jau turetu ieskoti pastiprinimo.Dar ir nuo "Sirenu" pasikrauti turetu ne viena karta.Idomio kovos laukia.
2015-08-17
Atsakyti
hahaha
ugio yra proto ner kaip ir pas daugeli.
2015-08-17
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.