NKL vicečempionai turi naują trenerį

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“ korespondentas
2015-08-24 12:43
Nuotr.: NKL/S.Čirba
Nuotr. NKL/S.Čirba

Molėtų „Ežerūno-Kario“ komanda naują sezoną pasitinka turėdama naują trenerį. Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, vyriausiuoju klubo treneriu tapo Arnas Kazlauskas.

Profesionalaus krepšininko karjerą šiemet baigęs 39 metų Kazlauskas praeityje rungtyniavo Vilniaus „Lietuvos ryte“ ir buvo pirmosios čempioniškos (2000 m.) šios komandos nariu.

2001 metais pradėjęs legionieriaus karjerą, Kazlauskas žaidė Lenkijoje, Austrijoje, Portugalijoje, Ukrainoje, Vengrijoje, Italijoje, Bulgarijoje ir Anglijoje, o paskutinius du sezonus rungtyniavo NKL pirmenybėse.

Dar žaisdamas, Kazlauskas dvejus metus studijavo Vusterio universitete, trenerio magistro studijose.

„Arnas Kazlauskas yra debiutuojantis treneris, todėl jis norės įrodyti savo vertę aikštėje. Tai vienas dalykas. Kitas, kad jis papildomai dirbs su Molėtų vaikais, gaus kelias vaikų krepšinio grupes. Šios dvi priežastys buvo svarbiausios, kodėl pasirinkome Arną“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ pasakojo „Ežerūno-Kario“ klubo prezidentas Mindaugas Kildišius.

Kildišius praėjusį sezoną pats treniravo „Ežerūną-Karį“ ir su juo nužygiavo iki pat NKL finalo.

Kol kas jis apie būsimo sezono tikslus nekalba, tačiau sako, kad pernykštis rezultatas buvo stebuklingas.

„Žinant, kad mūsų biudžetas buvo vienas mažiausių NKL, pernai pasiekėme stebuklingą rezultatą. Kad šiemet pakartotume kažką panašaus, reikės daug sėkmės komplektuojant komandą“, – sakė Kildišius.

Sutarties naujam sezonui kol kas neturi nė vienas krepšininkas, tačiau klubas tikisi dar šią savaitę paskelbti pirmuosius žaidėjus, kurie gins „Ežerūno-Kario“ garbę. 

„Svarbu surinkti ne tik talentingus krepšininkus, bet ir geras asmenybes. Nuo komplektacijos sėkmės priklausys ir klubui keliami tikslai“, – aiškino Kildišius.



Komentarai:

Arnas Kazlauskas
Tas kas bukai žaidžia pagal derini ir lieka bukas :)
2015-08-24
Atsakyti
.
„Prie komandos vairo vėl stos Aloyzas Rudys, kuris čia dirba jau aštuntą sezoną. Kol kas žaidėjų, kurie rungtyniaus „Mažeikiuose“, pavardžių nenoriu atskleisti. Galiu pasakyti tik tiek – buriame komandą, kuri būtų konkurencinga kovoti šioje lygoje siekiant aukščiausių tikslų“, – informavo klubo direktorius.
2015-08-24
-6
Atsakyti
Sėkmės naujajam Ežerūno-Kario treneriui
2015-08-24
-7
Atsakyti
tomas
Jei budamas žaidėju buvo bukas tai koks bus treneris.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-08-24
-5
Atsakyti
tadas
Tai gad jis budamas žaidėju deriniu neatsimindavo, tai kaip jis gali dar ka treniruoti. Nebent paims protingus žaidėjus ir jie patys visus reikalus susitvarkys cirkas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-08-24
+1
Atsakyti
.
Mazeikiu nepamirskit dar, rase kad jai Nevezis nesurinks reikiamo biudzeto tai Mazeikiai butu juos pakeite, sake kad problemu nekiltu su biudzetu, taigi manau surinks pajegia komanda ir ims nkl auksa trecia karta :)
2015-08-24
-2
Atsakyti
Nelaimes nors pats esu iš molėtu bet nemanau kad yra šansu Suduva greičiausiai laimės
2015-08-24
+2
Atsakyti
Siais metai kandidatai laimeti NKL auksa ir pakeisti Nevezi

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-08-24
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.