Užtikrintai pirmąją pergalę iškovoję gruzinai išsaugojo viltis žaisti kitame etape (video, foto, statistika)

2015-09-09 20:53

Gruzijos nacionalinė komanda (1-3) iškovojo pirmąją pergalę Senojo žemyno pirmenybėse bei išsaugojo galimybę žaisti kitame jų etape.

Gruzinai 90:75 (21:18, 27:19, 23:18, 19:20) pranoko Makedonijos krepšininkus (1-3), kuriems pergalė šiame mače būtų atvėrusi kelią į aštuntfinalį.

Laimėję didesniu nei 5 taškų skirtumu, Igorio Kokoškovo auklėtiniai užsitikrino pranašumą prieš makedonus ir olandus tuo atveju, jei šios trys komandos po grupių etapo turės po lygiai pergalių.

Siekdama patekti į aštuntfinalį, Gruzijos rinktinė turės įveikti varžovus iš Kroatijos arba tikėtis, jog tiek makedonai, tiek olandai čempionate pralaimės visas likusias savo rungtynes. Paskutinieji makedonų varžovai bus slovėnai, o olandų laukia akistatos su kroatais ir graikais.

Gruzijos krepšininkai dominavo viso susitikimo metu. Jau pirmosiomis minutėmis jie spurtavo 13:0 ir pabėgo į priekį 15:3. Sėkmingos atkarpos dėka makedonams buvo pavykę prisivyti 20:21, tačiau tai buvo viskas. Netrukus gruzinai vėl atitrūko ir iki finalinės mačo sirenos savo pranašumą tik didino.

Gruzija: Zaza Pachulia 23 (14 atk. kam.), Manučaras Markoišvilis 18, Tornike Shengelia 15, Giorgijus Tsintsadze 12.

Makedonija: Richardas Hendrixas ir Dejanas Stojanovskis po 14, Bojanas Trajkovskis 13, Aleksandras Kostoskis 12.

Rungtynių vaizdo reportažas:



Komentarai:

Anonimas
Koks tu gudrutis :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-09-10
Atsakyti
Aš iškart sakiau, kad gruzinai bus ketvirti šitoj grupej, bet vis atsirasdavo bambukų, kurie sakydavo kad tai olandai ar tai makedonai bus aukśčiau, tikri kvailučiai kas taip sake.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-09-10
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.