Sezono išvakarėse „Sūduva“ pristatė komandą visuomenei (video)

2015-10-02 12:36
Nuotr.: Sūduva
Nuotr. Sūduva

Naujojo sezono išvakarėse Marijampolės visuomenei ir jos svečiams oficialiai pristatytos reprezentacinės miesto moterų ir vyrų krepšinio komandos. Į kasmetinę komandų prezentaciją susirinko ne tik Marijampolės miesto rėmėjai ir valdžios atstovai, bet taip pat ir Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) direktorė Audra Ginelevičienė bei Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) vykdantysis direktorius Giedrius Grybauskas.

Prieš pat sezono pradžią LMKL vicečempionė „Sūduva“ sulaukė dar vieno papildymo. Klubas pasirašė ketverių metų sutartį su 17 metų perspektyvia žaidėja iš Marijampolės – Kamile Berenyte.

185 cm ūgio puolėja pastaraisiais metais žaidė Kaune, kur atstovavo „Aistės-LSU“ komandai, tai pat Berenytė yra Lietuvos jaunių ir jaunimo rinktinių narė.

„Džiugu, paskelbti naujieną, jog dar viena marijampolietė sugrįžta į savo gimtojo miesto komandą. Kamilei reikia įdėti dar labai daug darbo, bet tikime, jog dirbdama nuosekliai su tokiu treneriu, kaip Rimvydas Samulėnas, ši mergina ateityje gali tapti viena pagrindinių mūsų ekipos žaidėjų“, – teigė klubo direktorius Deividas Jurkša.

„Visą laiką mes jus palydėdavom į sezoną laimėti bronzą, laimėti sidabrą, tačiau šiais metais, palydėdami jus, tikimės aukščiausių apdovanojimų“, – vylėsi Marijampolės savivaldybės meras Vidmantas Brazys.

„Ačiū „Sūduvos“ klubui, kuris dirba labai profesionaliai ir mes visi kartu galime kurti Lietuvos moterų krepšinio lygą“, – moterų krepšinio komandą gyrė LMKL direktorė Audra Ginelevičienė.

„Sūduvos“ komandoje ateinančiame sezone rungtyniaus šios žaidėjos: Laura Svarytė, Neringa Skadaitė, Andra Gabalytė, Kamilė Berenytė, Greta Tamašauskaitė, Dalia Wydra, Ela Briedytė, Ieva Kazlauskaitė, Sandra Baliutavičiūtė, Ieva Aleksaite, Dovilė Saurazaitė ir Iveta Šalkauskė.

Vaizdo reportažas:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.