„Nevėžis“ atsisveikino su gruzinu ir užregistravo amerikietį

2015-10-06 12:27
Nuotr.:

Kėdainių „Nevėžis“ permainas komandos sudėtyje pradeda jau po pirmosios „Tete-a-Tete Casino-LKL“ pirmenybių savaitės.

Vos prieš savaitę Kėdainių klubo gretas papildęs Georgas Jgerenaia daugiau „Nevėžio“ marškinėlių nebevilkės.

„Ko gero, nepateisinau trenerio lūkesčių. Bet kuriuo atveju, linkiu „Nevėžiui“ iškovoti kuo daugiau pergalių. Kėdainių ekipa – pakankamai pajėgi, vaikinai labai trokšta pergalių. Ir kas žino – gal į šią ekipą kažkada dar sugrįšiu?“ – svarstė Jgerenaja.

Vidurio puolėjas iš Gruzijos LKL čempionate sužaidė dvejas rungtynes, per kurias ant parketo vidutiniškai praleisdamas po 5 minutes rinkdavo po tašką bei atkovodavo po 2 kamuolius.

Atsisveikinusi su 25-erių gruzinu, Kėdainių komanda užregistravo LKL rungtynėms Grantą Johnsoną, kuris pastaruoju metu plušėjo klubo treniruotėse.

Be Australijoje ir Suomijoje anksčiau rungtyniavusio gynėjo „Nevėžyje“ liko dar du legionieriai – Liberijoje gimęs Saahas Nimley‘us ir amerikietis Tayloras Kingas.



Komentarai:

AntizalgirisAntiryte,gal man nuciulpsi?--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


eik savo k*rvos motinos prasyt, wilno pedike - arba visisko p*dero tevelio
2015-10-07
-7
Atsakyti
storas
Jei kas pamena tik paskelbus apie gruzina,rasiau labai tiesai-maximum menuo,nes labai labai silpnas sis vaikinukas is USA D2,silpnos komandos.Dar sabonkeje matesi,kad tai tuscias sovinys,be ateities.
2015-10-06
-3
Atsakyti
Antizalgiris
Antiryte,gal man nuciulpsi?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-10-06
-2
Atsakyti
hm
kas nefixins mielas vaike, tam ir duonos duot nereikia :D
2015-10-06
-4
Atsakyti
vel prades atleidinet ir priiminet bet ka? ;D
2015-10-06
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.