Williamsas nerungtyniaus mažiausiai iki sezono starto

2015-10-19 11:06
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Traumų kamuojamas Dalaso „Mavericks“ klubo krepšininkas Deronas Williamsas praleis likusias visas ikisezonines NBA rungtynes.

Skelbiama, kad taip pat abejojama dėl patemptos dešinės blauzdos iš rikiuotės iškritusio atakų organizatoriaus galimybėmis rungtyniauti pirmose naujojo sezono rungtynėse.

Prieš „Mavericks“ treniruočių stovyklą Williamsas iš pradžių buvo susižeidęs kairiąją blauzdą ir buvo priverstas kelias dienas pailsėti.

Vėliau 31-erių metų 191 cm ūgio žaidėjo sugrįžimas į rikiuotę buvo nesėkmingas – jis pirmoje „Mavericks“ treniruotėje patyrė kitos blauzdos patempimą.

„Mavericks“ vairininkas Rickas Carlisle'as teigė, kad atlikti tyrmai patvirtino patempimą ir Williamsas mažiausiai savaitę negalės treniruotis visa jėga.

Pasirengimo etape Dalaso komandai liko sužaisti trejas rungtynes: su Klivlando „Cavaliers“, Fynikso „Suns“ ir Čikagos „Bulls“.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.