Antanas Sireika: „Turėtų būti priimtas vienas sprendimas“

2015-10-31 20:03
Nuotr.: Fotodiena.lt/D.Pipas

Devintoje „Tete-a-Tete Casino-LKL“ pirmenybių turnyrinės lentelės vietoje esantis Kėdainių „Nevėžis“ turėjo realią galimybę savų sirgalių akivaizdoje parklupdyti Utenos „Juventus“ krepšininkus. Vis tik kėdainiečiai paskutinėmis sekundėmis nesugebėjo palaužti svečių ir rezultatu 80:81 buvo priversti pripažinti varžovų pranašumą.

Viskas galėjo pakrypti kita linkme, tačiau rungtynių pabaigoje rungtynių arbitras užfiksavo, kad „Nevėžio“ legionierius Saah Nimley užmynė šoninę aikštelės liniją ir taiklaus jo tritaškio, galėjusio persverti rungtynių rezultatą neįskaitė.

Tačiau po vaizdo peržiūros teisėjai pakeitė savo sprendimą ir grąžino kamuolį aikštelės šeimininkams. Tiesa, pastarieji neišnaudojo ir šios galimybės, o „Juventus“ namo išsivežė ketvirtąją pergalę.

Po rungtynių kalbintas uteniškių strategas Antanas Sireika teigė, jog jam nepatiko arbitrų sprendimas peržiūrėti šį epizodą.

„Aš labai stebiuosi, kad vyksta įvairios peržiūros, turėtų būti priimtas vienas sprendimas. Bet tai ne mano reikalas spręsti. Mano reikalas yra raminti žaidėjus ant suolelio, kad jie ramiau į tai reaguotų. Teisėjai yra gyvi žmonės, jie gali klysti, todėl vieni kitiems būkime nuoširdesni ir nepradėkime smulkintis iki tokių niuansų“, – kalbėjo Sireika.

„Nevėžio“ vyriausiasis treneris Ramūnas Cvirka savo nuomonę išsakė ne apie video peržiūrą, o apie patį epizodą.

„Tai buvo teisėjų sprendimas. Mes turėjome gerą situaciją atlikti metimą, Nimley pataikė laisvas. Iš mūsų atėmė paskutinę ataką. Aš nediskutuoju, ar būtų pataikęs prieš švilpuką, bet mes buvome susidarę poziciją metimui“, – kalbėjo „Nevėžio“ strategas.

Išsamesnis Antano Sireikos komentaras:

https://www.youtube.com/watch?v=pY9eDOmfKVM

Išsamesnis Ramūno Cvirkos komentaras:

https://www.youtube.com/watch?v=dk8YXXSJNz4



Komentarai:

duhsahahahaha
Kas tau kurva pydare yra ahahahaha grybe tu nx ciulpikas jobanas
2015-11-02
-1
Atsakyti
ahahaha
ko cia myzat grybai
2015-10-31
-4
Atsakyti
savas
vagys teisėjai, bausti tokius reikia, kad daugiau tokios nesąmonės nesikartotų, o nusenusiam sereikai, jei dar įmanoma, reikia perprasti, kad tobulėja technologijos ir į jo prieštvaninius laikus niekada nebus sugrįžta
2015-10-31
Atsakyti
tas sireika klanus dangsto

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-10-31
-4
Atsakyti
Vin
Gerai jam kalbėt, kai ne jo komandai pa*iko. Jis su atsarginiais arčiausiai buvo ir turėjo aiškiai matyt, kad nemynė linijos.
2015-10-31
-3
Atsakyti
manas1
Sireika man antras treneris pagal geruma yra

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-10-31
-1
Atsakyti
idomucha
man irgi atrode, kad mete po svilpuko.....juventus nebegyne.... bet gerai, kad perziurejo ir dave buvusi laika 2.4 sekundes ne 1.4 jeigu butu 10 sek kitas reikalas........
2015-10-31
+2
Atsakyti
visiskai sutinku. Taip turetu daryti ir politikai tarpusavy visi dirbti vieningai vardan Lietuvos , o ne atskirómis partijomis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-10-31
-2
Atsakyti
Anonimas
Pažiūrėčiau ką kalbėtų Sireika jeigu rezultatas būtų priešingas...
2015-10-31
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.