Vairogas be krepšinio praleis dar mėnesį, Kazonas – toliau sveiksta

2015-11-02 20:18
Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda šį sezoną pilnos sudėties sužaidė vos vieną Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino“ LKL) mačą, po kurio ekipą užklupo traumos.

Rugsėjo 30-osios dvikovoje Prienuose su „Vytautu“ nugaros skausmus pajuto Mantas Kazonas, kuriam atliekamos įvairios procedūros ir snaiperis sveiksta, tačiau vis dar nėra aišku, kada 26-erių 202 cm ūgio krepšininkas grįš į rikiuotę.

Vos vieną oficialų susitikimą „Lietkabelio“ gretose sužaidė legionierius Akselis Vairogas. Netrukus 30-ąjį gimtadienį švęsiantis latvis spalio 3-ąją treniruotės metu patyrė delno traumą. Pirminiai tyrimai lūžių neparodė ir gynėjui buvo liepta pailsėti kelias savaites.

Prabėgus medikų rekomenduotam terminui, Vairogas toliau jautė rankos skausmus ir negalėjo treniruotis, todėl jam dar kartą buvo atlikti tyrimai, kurie parodė delnikaulio skilimą, todėl „Lietkabelio“ naujoko ranka jau kurį laiką yra sugipsuota ir jis į rikiuotę sugrįš neanksčiau kaip gruodžio mėnesį.

Gera naujiena ta,  komanda sulaukė sugrįžusio Juricos Žužos, kuris pastaruoju metu jautė Achilo sausgyslės skausmus, todėl buvo praleidęs kelis susitikimus.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.