„Raptors“ tinklaraštis: „Jonas Valančiūnas nėra sutvertas greitam žaidimo stiliui“

2015-11-18 11:48

Nors Jonui Valančiūnui rungtynėse su „Golden State Warriors“ iki dvigubo dublio pritrūko vos vieno taško, tačiau aikštėje jis nebuvo tarp geriausių Toronto „Raptors“ žaidėjų.

Krepšininkas per 31 minutę pelnė 9 taškus (3/9 dvit., 3/4 baudos) ir atkovojo 11 kamuolių, tačiau gavo tris blokus, penkis kartus prasižengė, triskart suklydo ir surinko vos 2 naudingumo balus.

Po mačo lietuvis daugiausiai priekaištų sulaukė dėl savo gynybos.

„Gerai... Akivaizdu, kad Valančiūnas labai stengiasi, tačiau jis tiesiog nėra sutvertas greitam žaidimo stiliui. Keturis kartus vidurio puolėjas vėlavo gynyboje, o dėl to triskart jo prižiūrimas žaidėjas rinko lengvus metimus iš po krepšio“, – Valančiūno žaidimą apibūdino „Raptors Republic“.

Ketvirtajame kėlinyje Valančiūnas greitai triskart pažeidė taisykles ir po penktosios lietuvio asmeninės pražangos paliko aikštelę bei lemiamas rungtynių akimirkas stebėjo sėdėdamas ant suolo.

„Raptors“ varžovams nusileido 110:115.

Andrew Boguto blokas lietuviui:

Gražiausi rungtynių epizodai:



Komentarai:

trololo to ed
LT zaide greita zaidima? :D Ok
2015-11-19
-2
Atsakyti
jooo
braliuks tikrai geresnis
2015-11-19
-6
Atsakyti
edNu ir pezalai tie Raptors apžvalgininkai.. Tegul jie pasižiūri kaip Kazlauskas Lietuvos rinktinėje išnaudojo Joną greitame žaidime !! Kai Lietuva žaidė lėtą pozicinį žaidimą, tai vos iš grupės išėjo.. O kai pakeitė taktiką ir žaidė greitą žaidimą, tai iki Finalo nuėjom, o ir Jonas buvo vienas rinktinės lyderių.. O čia matai, sako kad netinka greitam žaidimui..Nieko gero iš tų apžvalgininkų..


lygini eurocempo greicius su NBA? :D :D :D
2015-11-18
-4
Atsakyti
gaidys
lopai pasiziurekit kaip jis toje nba zaidzia pries greitas komandas ir komandas turincius gerus aukstus JIS NULINIS. Siandiena rungtyniu pabaigoje 5 kartus reke kovojant del kamuolio ir jo neatkovojant ir po rekimo beviltisko apeliuodavo teiseja ;)
2015-11-18
+9
Atsakyti
ed
Nu ir pezalai tie Raptors apžvalgininkai.. Tegul jie pasižiūri kaip Kazlauskas Lietuvos rinktinėje išnaudojo Joną greitame žaidime !! Kai Lietuva žaidė lėtą pozicinį žaidimą, tai vos iš grupės išėjo.. O kai pakeitė taktiką ir žaidė greitą žaidimą, tai iki Finalo nuėjom, o ir Jonas buvo vienas rinktinės lyderių.. O čia matai, sako kad netinka greitam žaidimui..

Nieko gero iš tų apžvalgininkų..
2015-11-18
Atsakyti
juokingiausia, kad tie tinklaraštininkai ir apžvalgininkai už tokias savo sapaliones dar nenormalius dolerius gauna :D :D :D

Lietuvoj tokių tinklaraštininkai ant kiekvieno kampo mėtosi ir niekam neįdomu :D
2015-11-18
-2
Atsakyti
G
Medis, universalumo 0!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-18
+4
Atsakyti
utenos balkis
Gali tik nebent pries 20cm mazesnius "centrus" delioti. Apgailetinas ir tiek, senelis Duncanas dvigubai greiciau begioja nei sitas superstaras is Utenas...
2015-11-18
+3
Atsakyti
tiesiai į dešimtuką... reiktų foto perdirbti...
2015-11-18
+2
Atsakyti
Dr. Dešrimantas Šlangaila
Jonas yra lyg entas iš „Žiedų valdovo“. Tikras medis, šakos ilgos, bajavas, tinka taranui. Universalumo jokio, bet yra panaudojimas ir tokiems. Jonas su kamuoliu: http://1.bp.blogspot.com/-AqoGfqGw8y8/U_...
2015-11-18
+2
Atsakyti
Suolis silpnas pas jona labai ,to ir yra priezastis daznai gaunami blokai .
2015-11-18
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 11

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.