„Pinar Karšiyaka“ pasistiprino Wrightu

2015-12-16 15:34
Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Kovas Eurolygoje šią savaitę baigsianti Izmiro „Pinar Karšiyaka“ komanda pasistiprino Bracey Wrightu. Buvęs Jeruzalės „Hapoel“ žaidėjas su Turkijos komanda sudarė sutartį iki sezono pabaigos.

Wrightas praėjusį sezoną su „Hapoel“ tapo Izraelio čempionu ir buvo išrinktas naudingiausiu finalo žaidėju.

„Pinar Karšiyaka“ penktadienį maču Zelionu Guroje su vietos „Stelmet“ komanda baigs pasirodymą Eurolygoje ir toliau rungtyniaus Europos taurės varžybose.



Komentarai:

nu jo
tai komanda, kuriai svarbiau ant teletabių lygos taurės pasistiprinti nei ant galimybės išeiti į sekantį etapą eurolygoje. Va tai vadinu didžiausiu nesusipratimu vadybos, kai esat galimybėms jie susilpnina komandą, rodo principus (atleidimas už pažeidimus ar kas ten buvo) ir iškrenta iš kovos dėl 16 tuko. Iš tikrųjų eurolyga džiaugiuosi, kad daro uždarą turnyrą, nes šitokie atvejai lygos prestižo negerina. Pernai užpernai Galatasaray cirkus darė su vidury sezono paleidžiama pusės komandos, streikais dėl nemokamų algų ir tt. Dabar šitie plius minus panašiai žaidybine prasme, kai pas Žalgirį atvyko su realiom galimybėm patekti į 16tuką, o be realių galimybių susilpninus komandą atleisdami Raglandą. Net sakyčiau Eurolygos galvos turėtų prieš priimant komandas savo šalių nugalėtojus į turnyrą patikrinti ar jos nesusilpnėjusios ir bus konkurencingos. Gora akivaizdžiai susilpnėjusi žengė į turnyrą. Daug metų taip nutinka pastebėjau, laimi savuosius čempionatus, gauna galimybę kautis eurolygoje, bet biudžetas mažėja.
2015-12-16
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.