„Timberwolves“ stengiasi atsikratyti Martino

2015-12-18 11:12
Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Būrį perspektyvių ir talentingų krepšininkų savo sudėtyje turinti Minesotos „Timberwoves“ ekipa planuoja jiems atlaisvinti daugiau vietos. Skelbiama, kad Minesotos klubas norėtų iškeisti 32-ejų metų Keviną Martiną.

Anot pranešimų, į pretendentų eilėje įsigyti šį krepšininką jau stovi kelios komandos, o labiausiai savo sudėtyje Martiną matyti norėtų Sakramento „Kings“ ekipa. Šiuo metu dėl krepšininko perėjimo deramasi su dviem klubais.

Tikimasi, kad komandą palikus Martinui, dar daugiau laiko aikštelėje turėtų gauti kylančios „Timberwelves“ žvaigždės – Zachas LaVine'as ir Andrew Wigginsas. 

Šį sezoną Martinas yra svarbi Minesotos komomandos dalis. Per aikštelėje vidutiniškai praleidžiamas 26 minutes 201 cm ūgio krepšininkas pelno po 12,7 taško, atkovoja po 2,4 atšokusio kamuolio ir atlieka po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.