Nerijus Varnelis tapo septintuoju žaidėju, palikusiu „Dzūkiją“

2015-12-19 12:24
Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

„Tete-a-Tete Casino-LKL“ pirmenybėse paskutinę vietą užimanti Alytaus „Dzūkija“ (1-12) atsisveikino su dar vienu žaidėju. Komandą abipusiu susitarimu paliko 37-erių 201 cm ūgio Nerijus Varnelis.

Pastarasis tapo jau septintuoju žaidėju, šį sezoną palikusiu Alytaus klubą. Prieš tai ekipa išsiskyrė su Ryčiu Juknevičiumi, Martynu Paliukėnau, Laurynu Mikalausku ir legionieriais Marcusu Monroe, Jaka Brodnikau bei Antonu Kobilinskiu.

Kitos komandos žaidėjus keitė kur kas rečiau. Be „Dzūkijos“ daugiausiai žaidėjų pakeitė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa, kuri anksčiau atleido du amerikiečius, o vakar atsisveikino su Laurynu Samėnu.

Varnelis po paskutinių savo rungtynių trumpam atsidūrė Lietuvos krepšinio dėmesio centre. Krepšininkas mače su „Lietuvos rytu“ rungtynių pabaigoje prarado kamuolį, o po to pratęsimą dvitaškiu išplėšė Deividas Gailius.

Po susitikimo LKL vadovai kreipėsi į lažybų priežiūros agentūrą „SportIM“ bei paprašė ištirti šį epizodą. Agentūra nerado jokių įrodymų, kad įtaką susitikimo baigčiai galėjo turėti neleistini susitarimai ir tyčiniai veiksmai.

Varnelis LKL sužaidė 11 rungtynių ir vidutiniškai per 24 minutes pelnydavo po 6,5 taško, atkovodavo po 5,1 kamuolio, atlikdavo po 2,1 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 6,7 naudingumo balo.



Komentarai:

andriusu
Cia keisti reiktu treneri, o ne zaidejus.
2015-12-22
-3
Atsakyti
Labai neprofesionalus klubas. Kazkokie dalykai neaiskus vyksta viduj... Jei pernai buvo pajegus klubas uzbaiges reg.sezona berods 6 vietoj, tai siemet visiska priesingybe. Kris i NKL po sezono

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-12-19
+3
Atsakyti
macas
tai kad ir serbo jau nesimato, nebent traumuotas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-12-19
+4
Atsakyti
Zlugus Dzukija. Gali vel trauktis is LKL nevykeliai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-12-19
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.