Williamsas: „Palikęs „Nets“ svarsčiau apie karjeros pabaigą“

2015-12-21 23:06
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Trejus metu Bruklino „Nets“ komandoje praleidęs Deronas Williamsas šią karjeros stotelę prisimena kaip vieną sunkiausių jo gyvenime.

Krepšininkas dažnai kentė įvairias traumas, o po šių metų jį išpirko „Mavericks“. Visgi tuomet žaidėjas abejojo, ar nori tęsti karjerą.

„Treji metai Brukline iš manęs daug pareikalavo, – teigė 31 metų 191 cm ūgio įžaidėjas. – Šis periodas buvo vienas sunkiausių mano gyvenime. Po sutarties išpirkimo svarsčiau, ar vis dar noriu žaisti krepšinį.

Jeigu būčiau išvengęs traumų, žmonės nebūtų kalbėję, kad komandoje esu tik dėl algos. Nenorėjau, kad visi taip galvotų, bet taip buvo ir to pakeisti negalėjau.“

Gynėjas šį sezoną „Mavericks“ gretose vidutiniškai per 33 minutes pelno po 15,1 taško, atkovoja po 3,3 kamuolio, atlieka po 5,8 rezultatyvaus perdavimo ir perima po 1,2 kamuolio.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.