Hezonja sukritikavo Ispanijos klubų organizacijas

2016-01-13 18:13
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Treji metai praleisti „Barcelona“ klube kroatui Mario Hezonjai didelio įspūdžio nepaliko. Tokias išvadas galima daryti po kroato pasisakymų apie patirtį įgytą Ispanijoje.

„Tikrai nėra taip, jog nekęsčiau ACB lygos, – kalbėjo Hezonja. – Man tiesiog nepatiko komandų organizacija, kaip viskas ten vyksta ir bendras stilius. Su šiais dalykais aš turėjau problemų, tad rungtyniauti NBA man patinka žymiai labiau nei Ispanijoje“.

Hezonja Katalonijos sostinės ekipoje užsibuvo trejus metus – nuo 2012 iki 2015 metų. Praėjusį sezoną kroatijos talentas Xavi Pasqualio vadovaujamoje ekipoje ryškiai nežibėjo ir vidutiniškai rinko po 6,1 taško.

Šį sezoną gindamas Orlando „Magic“ klubo spalvas krepšininko statistiniai rodikliai dar kuklesni – pajėgiausioje planetos krepšinio lygoje ant parketo jis vidutiniškai praleidžia po 14 minučių, per kurias renka po 4,4 taško.

 



Komentarai:

Nelabai į temą, bet a š iš vis nesuprantu, kodėl ima tokiu aukštu šaukimu ir tikisi, kad bus labai geras jei ir Europoj vos kelis taškelius renka. Šiais metais bus tas pats su Bender ir Korkmaz kurie greičiausiai bus top 10 šaukimai, kai koks Sabonis jau prieš kelius metus geriau Europoj žaidė nei jie dabar ir bus koks tik top 20.
2016-01-13
+3
Atsakyti
Sitas dar pries draftus pagarsejo kaip megstantis pliaukst liezuviu. Nesubrendes dar visai vaikas, nelabai salia turi kas paprotintu. Naiviai viska rezia ka galvoja, neretai pats likdamas kvailelio vietoj. Truksta brandos.
2016-01-13
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.