„Žalgiris“ Eurolygoje – lyg lojantis, bet įkąsti negalintis šuniukas

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“ korespondentas
2016-02-05 22:55

Kauno „Žalgirio“ žaidimas Eurolygos „Top 16“ etape pradeda priminti pinčerio elgesį išbėgus į kiemą.

Šitas mažas juodas šuniukas išbėga į lauką visas patenkintas, vizgina uodegą, laksto iš vienos kiemo pusės į kitą. Pamatęs didesnį šunį, pinčeris jį aploja. Kaip ir aploja katę ar kaimyną iš trečio aukšto.

Bet jeigu tas didesnis šuo sumano loti atgal, arba dar blogiau – pasigainioti pinčerį – mažajam šuniukui belieka bėgti. Kiek leidžia mažos trumpos kojytės, tiek pinčeris bėga.

Bet kai turi mažas trumpas kojytes, mažą širdelę ir ne įspūdingą stotą, didesnis šuo tave vis tiek pavys.

Ir, jeigu bus itin piktas, sudraskys.

„Žalgiris“ „Top 16“ etape yra tas draskomas šuniukas. Įvairūs aviganiai, rotveileriai, bokseriai ir net buldogai kandžioja mažą šuniuką taip, kaip dar niekas niekada nėra kandžiojęs.

„Žalgirio“ pralaimėjimas Maskvos CSKA komandai buvo penktasis šį sezoną, patirtas 30 ar didesniu taškų skirtumu. Trečias – vien „Top 16“ etape. Didesniu skirtumu per visą klubo istoriją pralaimėta tik du kartus (36 taškais).

„Žalgiris“ pakeitė trenerį ir tai duoda vaisių puolime, kur atsirado daugiau laisvumo. Trys triuškinamos pergalės Lietuvos krepšinio lygoje (+49 su „Dzūkija“, +44 su „Nevėžiu“ ir +32 su „Neptūnu“) rodo, kad savame kieme tas „Žalgirio“ pinčeris vis dar yra baisiausias šuo pievoje.

Bet Eurolygos „Top 16“ etape toks „Žalgiris“, koks yra dabar, yra nepajėgus kovoti. Tik ne tokioje grupėje, tik ne praradęs du svarbius žaidėjus.

Kauno klubas prieš „Top 16“ etapą dėl traumos neteko Roberto Javtoko, o po pralaimėjimo Bamberge nusprendė leisti pakelti sparnus ir Mantui Kalniečiui.

Tai – du Lietuvos rinktinės krepšininkai, kurie nebuvo pakeisti niekuo (teoriškai – Martynu Sajumi, tačiau jis iki tol net nebuvo žaidęs LKL, nekalbant apie Eurolygą).

Kauniečiai dar iki Javtoko netekties turėjo problemų su kova dėl kamuolio. Iškritus veteranui, atsikovoti kamuolį po netaiklaus varžovų metimo tapo sudėtingiau nei įveikti triatloną.

„Žalgiris“ mačo su CSKA pirmajame kėlinyje varžovams leido atsikovoti 5 kamuolius puolime ir jau po 10 minučių atsiliko 11:26. Per likusius 3 kėlinius CSKA atsikovojo dar 5 kamuolius puolime, todėl ši problema kaip ir buvo išspręsta, tačiau kitoje aikštės pusėje taip ir neatsirado užtikrintumo.

Trečiajame kėlinyje Lukas Lekavičius turėjo galimybę mesti tritaškį laisvas, nemetė, ataka užsitęsė, galiausiai įstrigo ir pasibaigė desperatišku metimu. Tokių situacijų rungtynėse buvo ne dvi ir ne trys.

„Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius visa tai stebėjo įžengęs į aikštę, lyg pats lauktų perdavimo, kad galėtų išmesti kamuolį į krepšį. Kai Lekavičius po nesėkmingo epizodo grįžo į gynybą, Jasikevičius jam per visą „Žalgirio“ areną rėkė „mesk“.

Ketvirtajame kėlinyje „Žalgiris“ galiausiai pradėjo mesti, tačiau naudos iš to buvo mažai. -35 – šiose rungtynėse, -106 – po šešių „Top 16“ dvikovų.

Eurolygos F grupė yra brutali. Ko gero, pati brutaliausia per „Top 16“ istoriją. O „Žalgiris“ – silpnas ir nieko čia nepakeisi.

Tačiau „Žalgirio“ vadovai žinojo, ką daro. Robertas Javtokas traumą patyrė dar iki naujų žaidėjų registracijos pabaigos ir jeigu būtų norėję (ar galėję), kauniečiai turėjo galimybę įsigyti pajėgesnį žaidėją nei Sajus. 

Mantas Kalnietis buvo paleistas irgi tada, kai naujų žaidėjų jau nebuvo galima registruoti. „Žalgiris“ žinojo, kad mažiausiai trejas rungtynes reikės žaisti be naujo įžaidėjo.

Todėl nestiprinę komandos kitais krepšininkais, „Žalgirio“ vadovai savotiškai pakišo esamus žaidėjus po volu. 

Bėk, pinčeri, savo trumpomis kojytėmis kiek gali, parbėgsi į savo pievą ir ten ramiai karaliausi, kai pavasarį pradės stiebtis nauja žolė. Viltis pasikandžioti bokseriams ir rotveileriams atidedame rudeniui.

Vaizdo reportažas, Jankūno ir Seibučio komentarai:



Komentarai:

UKV
Žiauri, bet teisybė. Taikliai parašyta. Bet nutylėta žiauriausia dalis likusios teisybės. Su tokiu krepšininkų rengimu, koks vis dar yra Lietuvoje, kai rengiami žaidėjai tik tam, kad užsidėti varnelę prieš tėvus skiltyje MKL "čempionai" (vėliau jie kaip niekur nieko tęsia karjerą mėgėjų lygose išnykdami iš akiračio) kai individualūs sugebėjimai paliekami nuošalyje, nereikia tikėtis, kad Žalgiris ir kiti Lietuvos klubai Europos varžybose tėra viso labo pasigailėjimo verti pinčeriukai, o finaluose (dukart) nesugebame įveikti Ispanijos, Prancūzijos ar JAV. Kol šito dalyko vaikų krepšinyje nepakeisime (net, jei ir pakeistume greitu metu, kol naujų krepšininkų sulauktume praeis nemažiau 6-10 metų), Žalgiris bus priverstas augintis skolas negalėdamas remtis akademijos auklėtiniais tam, kad patektų į Top 16. Kaip ir kiti Lietuvos klubai ir rinktinė.

Ar reikia stebėtis, kad šalies vyrų krepšinio Olimpinė rinktinė iškėlė sau tikslą patekti tik į aštuntuką? Ne. Nes Gero lygio 3-5 pozicijų žaidėjams visiškai neturime lygiaverčių 1-2 pozicijų gynėjų. Tik tas pozicijas pridengiančiu žaidėjus. Bet tiek, norint laimėti finalus, neužtenka. Tad reikia liautis svajojus apie TOP 8 Eurolygoje ar TOP3 Olimpiadoje ir realiai žiūrėti kokio pajėgumo paukščiai iš tiesų esame klubiniame ir šalių lygmenyje.
2016-02-07
-6
Atsakyti
ATI
Nu i lopai... Teksto supratimas nulinis. Bereikalo stumiau ant kirvis2000, tas bent minti turi kazkokia....
2016-02-06
+7
Atsakyti
[quote]ATI/quote]

Net jeigu Anderson alga ir būtų 450k, kaip tu sakai, ji vistiek būtų mažesnė už Kalniečio 450k, nes Andersonui alga mokama doleriais, o Kalnui eurais. Bet be abejo Andersonas uždirbo 250k, vėliau jam alga buvo pakelta. Ar ji gali būti pakelta daugiau nei dvigubai, kad susilygintų su Kalniečiu - vargu. Turbūt kokį 50k bonusą dadėjo ir tiek.

Apskritai nematau tikslo tau kažką įrodinėt, kai tu šneki apie tokį žaidėją kaip Rice Ryte. Juk jis yra 9-tas geriausiai apmokamas žaidėjas Europoje su 2,3M $.
2016-02-06
+4
Atsakyti
ATIMan visada kelia sypsena Eurocupo/LKL lygio zaideju lyginimas su Eurolygos zaidejais :) Ewingas mat daugiau naudos EL duotu-DUOTU. Aha Motumas irgi LKL zveris, o EL nulis. O su "eurocupinem" komandom Zalgiris susitvarko puikiai su tais zzaidejais kuriuos siulai pakeist i tokius kaip Ewingas :DAndersono alga buvo 450k, tokia kokia Kalniecio.-TAVO SUBINEJ TOKIO ILGIO TUNELIS Kokia Dentmono alga buvo nepamenu. O TU DAR PAMENI KAZKA? JUK GERAI INFORMUOTAS VBS'O Rytas turi kruva skolu, kodel tu manai jie nebeperka Batistu, Palaciosu, Rice ir kitu panasaus pajegumo krepsininku? NES TU ATSILUPELIS, PUIKIAI PARINKAI GAIDA BAIGTI NUSIPEZEJIMAMS


Na ir viliames visi, kad tu kokios balberiskio komandos fanas, o ne zalgirio.
2016-02-06
+4
Atsakyti
ATI
Més que un club1) Kalnietis ir Pocius nupirkti pigiai?! Daniel Ewing pigesnis daugiau nei 3 kartus, bet komandai naudos duotų 10 kart daugiau. Jau nekalbu, kad 450k pačiam Žalgiriui yra vienas didžiausių mėnesinių atlyginimų per visą istoriją (atmetus lizinginį sezoną). Tiek negaudavo nei Anderson nei Dentmon. Net ir Eurolygos mastu tai yra tikrai didelis pinigai. Wanamaker, Schafartzik, Culpeper gauna mažiau bet savo komandai davė/duoda daug daugiau naudos. O ką jau kalbėt apie tokius žaidėjus kaip Borousis ar Quincy Miller.Dėl Pociaus, po tokio tragiško sezono jokia Eurolygos komanda jo nebūtų pirkusi. Nebent kokie lenkai ar ABA ligos atstovė Cedevita.2) Žalgiriui su grupe sąlyginai pasisekė. Nors ir tai lenkai išvykoje buvo nugalėti tik paskutinėmis sekundėmis. Pinar Karsiaka pradėjo sezono metu byrėti. Atleistas pagrindinis įžaidėjas prieš pat lemiamas rungtynes Kaune. Tačiau Žalgiris buvo tikrai vertesnis vietos TOP16 už šias ekipas. Maža to, sugebėjo Barca paimti. Būtume gavę vietoj Pinar Karsiaka kitą turkų komandą Darussafaka - dabar žaistume Kibire.Dėl Ryto skolų - neverta tau čia skleisti propagandos. Nors ir ant kiek degradavusi Ryto vadyba, tačiau skolų neturi. Tai bene vienintelis aspektas kuriuo šio klubo atstovai gali didžiuotis šiuo metu.


Man visada kelia sypsena Eurocupo/LKL lygio zaideju lyginimas su Eurolygos zaidejais :) Ewingas mat daugiau naudos EL duotu. Aha Motumas irgi LKL zveris, o EL nulis. O su "eurocupinem" komandom Zalgiris susitvarko puikiai su tais zzaidejais kuriuos siulai pakeist i tokius kaip Ewingas :D

Andersono alga buvo 450k, tokia kokia Kalniecio. Kokia Dentmono alga buvo nepamenu.

Rytas turi kruva skolu, kodel tu manai jie nebeperka Batistu, Palaciosu, Rice ir kitu panasaus pajegumo krepsininku?
2016-02-06
-1
Atsakyti
ATI


1) Kalnietis ir Pocius nupirkti pigiai?! Daniel Ewing pigesnis daugiau nei 3 kartus, bet komandai naudos duotų 10 kart daugiau. Jau nekalbu, kad 450k pačiam Žalgiriui yra vienas didžiausių mėnesinių atlyginimų per visą istoriją (atmetus lizinginį sezoną). Tiek negaudavo nei Anderson nei Dentmon. Net ir Eurolygos mastu tai yra tikrai didelis pinigai. Wanamaker, Schafartzik, Culpeper gauna mažiau bet savo komandai davė/duoda daug daugiau naudos. O ką jau kalbėt apie tokius žaidėjus kaip Borousis ar Quincy Miller.

Dėl Pociaus, po tokio tragiško sezono jokia Eurolygos komanda jo nebūtų pirkusi. Nebent kokie lenkai ar ABA ligos atstovė Cedevita.

2) Žalgiriui su grupe sąlyginai pasisekė. Nors ir tai lenkai išvykoje buvo nugalėti tik paskutinėmis sekundėmis. Pinar Karsiaka pradėjo sezono metu byrėti. Atleistas pagrindinis įžaidėjas prieš pat lemiamas rungtynes Kaune. Tačiau Žalgiris buvo tikrai vertesnis vietos TOP16 už šias ekipas. Maža to, sugebėjo Barca paimti. Būtume gavę vietoj Pinar Karsiaka kitą turkų komandą Darussafaka - dabar žaistume Kibire.

Dėl Ryto skolų - neverta tau čia skleisti propagandos. Nors ir ant kiek degradavusi Ryto vadyba, tačiau skolų neturi. Tai bene vienintelis aspektas kuriuo šio klubo atstovai gali didžiuotis šiuo metu.
2016-02-06
-5
Atsakyti
GVSPatys kalciausi yra Zalgirio vadovai,kurie nesusitvarko su esama padetimi,komandai reika izaidejo ir centro,jeigu nesugebate KOMANDA PASTIPRINTI, normaliai dirbti,tai jus reikia vyt -LAUK,LAUK IR DAR KARTA LAUK!!!


NIEKO JIE NEGALĖS PADARYTI TOL, kol negrąžins skolų.
2016-02-06
+8
Atsakyti
ATI
kirvis2000to ATI1) Pocius isvis buvo kate maise po traumos,o Kalnietis net ir rinktinej labai varganai atrode.tai kodel jiems buvo pasiulyti tokie pinigai ir salygos?jei jie nesutinka su klubo salygom,tegu iesko kitu klubu, uz tuos pinigus kurie buvo/yra mokami Kalnieciui ir Pociui,tikrai buvo galima rasti kaip minimum neprastesnius legionierius.2) kam tu ta Ryta cia kisi?kalbam juk apie EL :) faktas kaip blynas kad grupej is stipresniu komandu nieko nelemianciose rungtynese nukalem Barca,o daugiau tai tik eurocup lygio komandos mums buvo ikandamos3) as net bijau pagalvot kaip komanda siemet atrodytu jei vietoj Kalniecio turetume kazka panasaus i Rice,vietoj Pociaus kazka panasaus i Anderson o vietoj australo tvirtesni centriuka.4) kas del skolu,as nenoriu veltis i bevertes diskusijas nes jokios rimtesnes info apie tai nera bet akivaizdu kad jei butu kazkokie rimtesni postumiai sioje srityje, Motiejunas tikrai nepraleistu progos pasigirti


1) Kalnietis buvo nupirktas pigiai, labai pigiai ir su palankiom salygom jam. Ar matei uz kiek ji nupirko Armanis? Ir alga jo daug didesne nei Zalgiryje. O kad jis visai nepazaidzia, manau kalciausias treneris. Kas del Pociaus, tai jis irgi buvo gautas "salyginai" pigiai. Lietuvi, zaidusi tokiuose klubuose kaip Realas, uz tokia kaina nusipirkt ir kazkas tokio. Deja, jis cia neitu, jei ne palankios salygos (sutarties nutraukt negalima ir panasiai). Jei ne Zalgirio salygos, ji tikrai butu paemes kitas EL klubas. Taip ir Kalniecio ir Pociaus algos lietuvisko krepsinio kontekste atrodo astronomines, bet Europiniam kontekste - labai mazos (is daleis del itin palankiu salygu zaidejams).

2) Baik svaigt, Zalgirio grupe buvo viena sunkiausiu, jei ne sunkiausia. Sakai nukale eurocupines komandas. Jos ten tik del to kad Zalgiris i ten jas nusiunte (gal tik lenkai buvo visa galva silpnesni). Ir baik svajot apie Andersona kurio alga buvo 450k euru ir Rice kurio alga apie 1 mln euru.

o del skolu, tai visos kompanijos ju turi, krepsinio klubai ne isimtis. Ryto skolos irgi astronomines, tik nieks apie jas nekalba (Rytas nelabai kam idomus). Svarbiausia yra jas sugebet suvaldyt, ir manau Motiejunas su tuo susitvarko. Nors jei vadovu buciau as... Na jau rasiau, paaukociau pora sezonu ir situacija manau pageretu. Bet dabar net nelabai galima leist aukot sezonus, ypac nuo kito, kai EL liks tik 16 komandu ir pergales kaina isaugs desimteriopai.

p.s.: nors ir nesutampa musu nuomones, visgi malonu padiskutuot. Siaip basketnews.lt baigia ismirt. Manau zmonems nepatinka pasikeites puslapio dizainas...
2016-02-06
+3
Atsakyti
to ATI

1) Pocius isvis buvo kate maise po traumos,o Kalnietis net ir rinktinej labai varganai atrode.tai kodel jiems buvo pasiulyti tokie pinigai ir salygos?jei jie nesutinka su klubo salygom,tegu iesko kitu klubu, uz tuos pinigus kurie buvo/yra mokami Kalnieciui ir Pociui,tikrai buvo galima rasti kaip minimum neprastesnius legionierius.

2) kam tu ta Ryta cia kisi?kalbam juk apie EL :) faktas kaip blynas kad grupej is stipresniu komandu nieko nelemianciose rungtynese nukalem Barca,o daugiau tai tik eurocup lygio komandos mums buvo ikandamos

3) as net bijau pagalvot kaip komanda siemet atrodytu jei vietoj Kalniecio turetume kazka panasaus i Rice,vietoj Pociaus kazka panasaus i Anderson o vietoj australo tvirtesni centriuka.

4) kas del skolu,as nenoriu veltis i bevertes diskusijas nes jokios rimtesnes info apie tai nera bet akivaizdu kad jei butu kazkokie rimtesni postumiai sioje srityje, Motiejunas tikrai nepraleistu progos pasigirti
2016-02-06
+3
Atsakyti
ATI
kirvis2000Motiejunai, persilogink :) o jei i tema, tai pora klausimu:1) kodel su traumuotais zaidejais pasirasinejamos sutartys be galimybes nutraukti jas anksciau laiko jei netenkina zaidejo forma?ar cia ne vadovai atsakingi uz sutarciu formuluotes ar jie pasirasineja betka kas jiems padeta ant stalo?2) i top16 Zalgiri nuvede ne sudetis,o itin silpna grupe kurioje tam kad iseit i kita etapa uzteko nukalt lenku ir turku "grandus".3) Zalgiris niekada nebus pajegus ipirkt pirmo ryskumo Eurolygos zvaigzdziu,todel apeliacija i pinigus visai ne vietoj. kodel anksciau sugebeta uz tikrai simbolines sumas isigyt Dentmon ar Anderson?panasu kad jei nori, tai ir gali rast kazka padoraus uz prieinama kaina.4) apie skolas geriau isvis net nepradet temos nes ABSOLIUCIAI nera jokio aiskumo kas ir kaip ten vyksta,ir vien genialaus vadybininko Motiejuno deka jos isaugo beveik 0.3 mln Eur(kai pries keleta metu pats pasikviete Zorous ir ji atleido nepraejus ne porai menesiu)


1) Su traumuotais sutarciu nieks nepasirase... O kodel nepalankios sutartys Zalgiriui? Norint palankesnes sutarties klubui, turi moket daugiau. Viskas remiasi i pinigus.

2) Sakai butu toks kaip Rytas isejes is Zalgirio grupes? Nejuokink, sudetis gera, bet sutinku, ne top16kai.

3) Skirtingai ne idaugeli, manes nei Dentmontas nei Andersonas nesuzavejo. Taip, jie buvo visa galva geresni uz Hanlana, bet ir kainavo 2x daugiau uz kanadieti.

4) O del skolu... Romka isigijes Zalgiri, visas senas Zalgirio skolas padenge, bet pridare nauju. Motiejunas atejes gavo skolu ir jas sekmingai mazina. Beda kad procesas letesnis nei as asmeniskai noreciau. As dar pries metus ar 2 rasiau, kad noreciau jog Zalgiryje zaistu vien jaunimas, pigus, neapsaudytas jaunimas, tol kol bus grazintos skolos. Deja kiti fanai nori rezultatu cia ir dabar. Visi dziugauvo kai pries sezona buvo pasirasomos sutartys su Kalnieciu, Seibuciu ir kitais velniskai brangiais zaidejais. Vienintelis Vougiukas buvo nupirktas pigiai, bet is dabartinio Zalgirio, manau tik jis ta alga ir atidirba. Kodel kiti to nedaro? Netikiu kad jie visi staiga tapo netalentingais krepsininkais. Tiesiog Zalgirio stabas vertas pajuokos.

p.s.: Sutinku del Zouros, cia viena rimciausiu Motiejuno klaidu.
2016-02-06
-12
Atsakyti
kaip prisikomplektavo ta ir turi. turi komanda tureti padorius izaideja, centra, snaiperi. snaiperio net neieskojo ir neturi nei vieno, vagiukas irgi atsirado remejui prisijungus, bet kad jis kaip ir motumas aiksteles neuzdaro. isvis zadejo su javtoku vien losti, tad irgi jau nuo pradziu skyle paliko po zalgirio krepsiu, kuo puikiai ir naudojasi kas tik nori. izaideju pasieme kalnieti kuris nei rinktinej palose, nei zalgiri. cia toks pat pirkimas kaip ir pociaus. ale gal atsigaus, bet paaiskeja kad ne. dabar dar ir tas pats kad ir koks nusmiges jis buvo armaniui atiduotas bei paliko skyle ir sioje pozicijoje. taigi neturint siu triju komponentu zaideju komplekto sezona galima nurasyt dar jam neprasidejus. net neptunas su daug kartu mazesniu biudzetu turi izaideja ewinga, snaiperi baderi ir centra granta. tai kokio velnio zalgiris nuo antro galo komanda bure? grybu prisipirko, o kam reikia ir apie kuriuos komanda turi buti lipdoma, o ne atvrksciai ir nebeliko euru.
2016-02-06
-3
Atsakyti
Galima tik kartotis , bet prie sienos kalti reikia komandą komplektavusius asmenis t.y. krepsinio guru Rutkauskas, kuriam Zalgiris dar moka gera alga ir kisenini direktoriu P.Motiejuna.

Man tik idomu, kiek jie dar laikys toki lavona, kaip Pociu?

O Po sezono, cia palikkciau tik Janki, Ulanova, Hanlana ir dar gal Seibuti su sumazinta alga bei graika.
2016-02-06
-10
Atsakyti
ATIMane tai juokas ima is tokiu komentatoriu, kurie del pralaimejimu kaltina klubo vadovus. Rytfaniai eile metu kaltina savo Vainauskiuka senior, nors realiai nei jis zaidzia, nei renkasi zaidejus komandai :D. Vienintele Vainausko problema, kad jis pasiduoda visuomenes spaudimui, atleidzia trenerius nes to nori fanai, samdo toki debila Pacesa, nes to nori fanai ir t.t. Maziau pataikautu fanams, butu ir rezultatai.Dabar madinga kaltint ir Zalgirio Motiejuna, koks jis blogas, nes Zalgiris pasikrauna -30tsk nuo EL grandu. Sorry bet ka jam daryt? Pinigai ant medziu neauga, skolas reik grazint, o jos vis dideja, nes buve ir esami Zaidejai brangus, nori buvusiu ir esamu algu. Sakot, atleist komanda ir surinkt nauja? Na ir kas pasikeis? Atleistiems reiks vis tiek sumoket uz visa likusi sezona, o jei ne i teismus vel teks zygiuot. O su naujais zaidejais bus geriau? Vargu, vel loterija.Apskritai dziauktis reik, kad Motiejunas ir co ugebejo surinkt sudeti, kuri nuvede Zalgiri i top 16. Pazekit toks kaip Milano Armani klubas, net i ten nepateko. O jiem ner problemu atleist zaideja viduri sezono ir samdyt nauja. Pinigu turi kaip sieno. Va ten tai vadovai debilai, va ten jie tikrai nusipelno fanu neapykantos.


Motiejunai, persilogink :) o jei i tema, tai pora klausimu:

1) kodel su traumuotais zaidejais pasirasinejamos sutartys be galimybes nutraukti jas anksciau laiko jei netenkina zaidejo forma?ar cia ne vadovai atsakingi uz sutarciu formuluotes ar jie pasirasineja betka kas jiems padeta ant stalo?

2) i top16 Zalgiri nuvede ne sudetis,o itin silpna grupe kurioje tam kad iseit i kita etapa uzteko nukalt lenku ir turku "grandus".

3) Zalgiris niekada nebus pajegus ipirkt pirmo ryskumo Eurolygos zvaigzdziu,todel apeliacija i pinigus visai ne vietoj. kodel anksciau sugebeta uz tikrai simbolines sumas isigyt Dentmon ar Anderson?panasu kad jei nori, tai ir gali rast kazka padoraus uz prieinama kaina.

4) apie skolas geriau isvis net nepradet temos nes ABSOLIUCIAI nera jokio aiskumo kas ir kaip ten vyksta,ir vien genialaus vadybininko Motiejuno deka jos isaugo beveik 0.3 mln Eur(kai pries keleta metu pats pasikviete Zorous ir ji atleido nepraejus ne porai menesiu)
2016-02-06
-7
Atsakyti
ATI
Mane tai juokas ima is tokiu komentatoriu, kurie del pralaimejimu kaltina klubo vadovus. Rytfaniai eile metu kaltina savo Vainauskiuka senior, nors realiai nei jis zaidzia, nei renkasi zaidejus komandai :D. Vienintele Vainausko problema, kad jis pasiduoda visuomenes spaudimui, atleidzia trenerius nes to nori fanai, samdo toki debila Pacesa, nes to nori fanai ir t.t. Maziau pataikautu fanams, butu ir rezultatai.

Dabar madinga kaltint ir Zalgirio Motiejuna, koks jis blogas, nes Zalgiris pasikrauna -30tsk nuo EL grandu. Sorry bet ka jam daryt? Pinigai ant medziu neauga, skolas reik grazint, o jos vis dideja, nes buve ir esami Zaidejai brangus, nori buvusiu ir esamu algu. Sakot, atleist komanda ir surinkt nauja? Na ir kas pasikeis? Atleistiems reiks vis tiek sumoket uz visa likusi sezona, o jei ne i teismus vel teks zygiuot. O su naujais zaidejais bus geriau? Vargu, vel loterija.

Apskritai dziauktis reik, kad Motiejunas ir co ugebejo surinkt sudeti, kuri nuvede Zalgiri i top 16. Pazekit toks kaip Milano Armani klubas, net i ten nepateko. O jiem ner problemu atleist zaideja viduri sezono ir samdyt nauja. Pinigu turi kaip sieno. Va ten tai vadovai debilai, va ten jie tikrai nusipelno fanu neapykantos.
2016-02-06
-14
Atsakyti
Mandrūs visi kritikuoti. Klubas turi kalną nesibaigiančių skolų, tad apie kažkokius super žaidėjus pamirškit. Kad Pocius, Seibutis taip nepažais , manau, niekas nesitikėjo. Jei gerai pamenu, Hanlano sutartis lyg ir dviem metam, kaip ir Motum. Su geru įžaidėju jie gali atrodyti visai kitaip. Abu kol kas kažkokie išsigandę. Vogioukas už tokius pinigus žaidžia puikiai. Jei jo nebūtų, tai po krepšiu be Jankūno niekas nemestų į krepšį. Kodėl klube yra Vecvagaras, Vene, Lipkevičius, tai jau mistika.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-06
-8
Atsakyti
kirvis2000 anyway, mano prognozes Zalgiris jau pagerino,maniau nelaimes nei vieno maco top16,o cia net OLY nukale.


Tavo prognozes pagerino nes treneri analfabeta nueme. Su treneriu ne alfabetu ir Oly namie uzsmaugem, o Real isvykoje ant itampos laikem. Prognozes butu tikslios, jei analfabetas nesuprantantis, kad ne jam vyr. trenerio postas skirtas, butu nepatrauktas nuo vaizdo. Pats jis niekur net nesiruose eiti. O, kad sudeti Jasikevicius gavo gaidiska ir dar dar labiau susilpninta nei prie analfabeto (pagrindinio izaidejo netekti) tai ne jis kaltas, bet net ir prie tokiu aplinkybiu jis spaudzia vaska is sudo.
2016-02-06
Atsakyti
Motumas tik LKL ir gali pažais. Eurolygoje prieš rimtesnius žaidėjus tuščia vieta balutė iš jo lieka.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-06
-5
Atsakyti
Architektasnu bet nebūtų tiap pikta, jei ir komanda būtų surinkta kaip investicija... dabar turim Seibutį (metiką alla Jordan, kurio metimo procentas iš toli net nekomentuotinas), pocių (užuojauta dėl šeimos, bet paprastam žmogeliui gaunančiam pociaus mėnesio algą per du metus dėl tokių bėdų niekas kredito neduoda) ir kitus darmajėdus... hanlan dar pats bijo mest, Lekavičius matomai irgi bus tapęs tikru žalgirencu - tipo jau viską pasiekiau...Tai naxui neatiduot to pociaus, seibučio (absoliučiai pervertintas žaidėjas tiek Ž, tike rinktinėj: nei metimo nei normalaus prasiveržimo - nieko) kokiem durniam kaip milanas, o už juos tikrai ne prasčiau suloštų koks Varnas ar Valinskas... gal ir nebūtų geriau, bet nebūtų ir taip pikta...


pamirsai dar Motum i komplekta :) liudnas vaizdelis stebint Zalgirio zaidima,ir esme ne tai kad vyrai nesistengia,jie paprasciausiai negali zaisti geriau pries tokius oponentus. cia jau reikia klaust supervadybininku Motiejuno ir Rutkausko,jie komplektavo komanda kuri gali nuzygiuot iki top8 :D

p.s. anyway, mano prognozes Zalgiris jau pagerino,maniau nelaimes nei vieno maco top16,o cia net OLY nukale.
2016-02-06
-5
Atsakyti
Super straipsnis...tiesiai i desimtuka...toks Zalgiris ir yra...pries varzybas pries visas komandas Saras zino kaip zaisti ir nugaleti,bet gaunasi snipstas...ir per daug akcentuojama ta pergale pries Olympiakos...jiems buvo juoda diena,o Zalgiriui pakrito...manau kad dabar susitikus bus ne maziau -30....vakar ziurejau kaip Chimkus aplose graziu stilium...taigi,si sezona dar -30 bus ir ne vienas....
2016-02-06
-7
Atsakyti
nu bet nebūtų tiap pikta, jei ir komanda būtų surinkta kaip investicija... dabar turim Seibutį (metiką alla Jordan, kurio metimo procentas iš toli net nekomentuotinas), pocių (užuojauta dėl šeimos, bet paprastam žmogeliui gaunančiam pociaus mėnesio algą per du metus dėl tokių bėdų niekas kredito neduoda) ir kitus darmajėdus... hanlan dar pats bijo mest, Lekavičius matomai irgi bus tapęs tikru žalgirencu - tipo jau viską pasiekiau...

Tai naxui neatiduot to pociaus, seibučio (absoliučiai pervertintas žaidėjas tiek Ž, tike rinktinėj: nei metimo nei normalaus prasiveržimo - nieko) kokiem durniam kaip milanas, o už juos tikrai ne prasčiau suloštų koks Varnas ar Valinskas... gal ir nebūtų geriau, bet nebūtų ir taip pikta...
2016-02-06
+2
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.