Įgūdžių rungtyje triumfavo aukštaūgis Townsas

2016-02-14 08:25
Nuotr.: USA Today - Scanpix
Nuotr. USA Today - Scanpix

NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalyje – dar viena staigmena. Įgūdžių konkurso finale 211 cm ūgio Minesotos „Timberwolves“ puolėjas Karlas Anthony Townsas įveikė 175 cm ūgio mažylį Isaiah Thomasą, taip įrodydamas, kad ne tik žemesni krepšininkai moka gerai valdyti kamuolį.

Finale Townsas tik ketvirtuoju bandymu pataikė iš tritaškio zonos, tačiau net ir tai jam nesutrukdė įveikti vienu iš favoritų laikytą Thomasą.

„Džiaugiuosi, jog pavyko įrodyti, kad ir aukštaūgiai turi slaptų ginklų savo judesių arsenale. Tai ne tik mano pergalė – ji skirta visiems lygos aukštiems žaidėjams“, – po triumfo įgūdžių rungtyje kalbėjo Townsas.

Aukštaūgis pirmajame konkurso etape įveikė „Golden State Warriors“ puolėją Draymondą Greeną, o antrajame etape aplenkė DeMarcusą Cousinsą. Būtent aukštaūgiai Townso pergale džiaugėsi labiausiai, o po konkurso jie šoko jį sveikinti bei fotografuotis.

Konkurse taip pat dalyvavo Jordanas Clarksonas, Anthony Davisas, Emmanuelis Mudiay ir C.J. McCollumas. Pastarasis į turnyrą pateko tik po to, kai dalyvauti atsisakė du kartus iš eilės šio konkurso nugalėto tapęs Patrickas Beverley.

Townso triumfas:



Komentarai:

djgaffer
NBA centrai kamuolį valdo,kaip įžaidėjai,o pas mus įžaidėjų trūkumas.Kada mūsų treneriai susiprotės,kad ne ūgio mums trūksta,o kaip tik žemų žaidėjų ir jų kamuolio bei komandos valdymo tobulinimo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-14
-1
Atsakyti
:D
Smagiai padare siemet, auksti tikrai gerai pasirode :D
2016-02-14
Atsakyti
to anonimas
ir cousins nepataike ir is maziuku dar kazkas, nes perdavimui skirti 3 kamuoliai jai is 3 kartu nepataikai tai begi toliau vis tiek
2016-02-14
-12
Atsakyti
Anonimas
nesuprantu, kodel Townsas pirmam rate pries Green kai rungtiniavo, tai Townsas nepataike perdavimo i rata, ir galejo toliau zaist ir laimet, kodel?
2016-02-14
Atsakyti
jamesnoJaunosios kartos nemaža dalis atletiški čia kalbu apie lietuvos centrus iš mkl aš pats prie tokiu esuEsu 2002m gimimo 190cm ugio paugsiu tikiuosi dar kokius 20 cm


o kodel tu centras, o ne 2-3 numeris?

Athony Davis gyneju prazaide iki kol issaugo ir siai dienai jis vienas is brandziausiu aukstaugiu visam pasaulyje. Apie Towns nezinau, bet kaip zinia jis yra pirmas naujoku saukimas - centras su gynejo puolimo arsenalu.
2016-02-14
+9
Atsakyti
Jaunosios kartos nemaža dalis atletiški čia kalbu apie lietuvos centrus iš mkl aš pats prie tokiu esu

Esu 2002m gimimo 190cm ugio paugsiu tikiuosi dar kokius 20 cm
2016-02-14
-3
Atsakyti
UzurpatoriusTai butent, paimk koki Saboni is 9 desimtmecio SSRS, ir jis ne per nago juodyma neatsiliks nuo siuolaikiniu NBA naujoviu.


Sabas, taip, su tokia galva ant peciu tai daug ka nuveiktu, tik turbut nelaimetu tokio igudziu konkurso.

Palyginimui JAV, baige karjeras zaidejai, komentuoja rungtynes ir sako, kad nera mate nieko panasaus ka isdarineja dalis jaunu zmoniu, ka atsinesa lygos naujokai i visa krepsini, tiesiog pavydu ziureti i ju progresa..

O pas mus ateina jauni zaidejai, tai tikimasi, kad jie bent pakartos tai ka turejom pries daugeli metu, kad bus koks antras Saras, Marcela, Macas.. pas mus buvo buvo zaideju, kurie aplenke laika turbut kokiais 30-40 metu, nes dar ir po 10- 20 metu pas mus niekas nesiranda, kas sugebetu bent panasiai atrodyti, kai buve zaidejai.
2016-02-14
+5
Atsakyti
zirnisNBA tuo ir zavi, kad nestovi vietoje, vis kazkas naujo randasi, ateina naujokai, kurie keicia suvokima apie krepsini, o pas mus gyvenama praeitimi, va pries 20 metu turejom Marcela, Saba, jie jau tam laikui turejo geresnius igudzius ir suvokima ir siai dienai atrodytu siuolaikiskiau nei dabar daugelis jaunu zmoniu..Zodziu, kai NBA centrai jau turi gyneju igudziu, tai pas mus dar gynejai neturi gyneju igudziu, o tai krepsinio mokykla turim, turbut jie dar ziuri prieskarinio krepsinio irasus kur zaide ne krepsini, o kazkoki rankini


Tai butent, paimk koki Saboni is 9 desimtmecio SSRS, ir jis ne per nago juodyma neatsiliks nuo siuolaikiniu NBA naujoviu.
2016-02-14
+4
Atsakyti
Uzurpatoriustam tikras luzinis momentas aukstaugiu krepsinyje, ypac NBA. :)


NBA tuo ir zavi, kad nestovi vietoje, vis kazkas naujo randasi, ateina naujokai, kurie keicia suvokima apie krepsini, o pas mus gyvenama praeitimi, va pries 20 metu turejom Marcela, Saba, jie jau tam laikui turejo geresnius igudzius ir suvokima ir siai dienai atrodytu siuolaikiskiau nei dabar daugelis jaunu zmoniu..

Zodziu, kai NBA centrai jau turi gyneju igudziu, tai pas mus dar gynejai neturi gyneju igudziu, o tai krepsinio mokykla turim, turbut jie dar ziuri prieskarinio krepsinio irasus kur zaide ne krepsini, o kazkoki rankini
2016-02-14
+29
Atsakyti
Nieko stebetina. Turbut universaliaus centras siuo metu nba, nors ir pirmi metai.
2016-02-14
-1
Atsakyti
Kaip supratau siame turnyre svarbiausia tritaski pataikyti is pirmo karto. Kamuolio valdyme nuo vieno krepsio iki kito daug neatitruksi ir nesutaupysi laiko. Tad jei pirmaujantis zaidejas pirmo mesto tritaskio nepataiko, o is galo atbeges po sekundes iskart tritaski pataiko - iskart laimi.
2016-02-14
-9
Atsakyti
tam tikras luzinis momentas aukstaugiu krepsinyje, ypac NBA. :)
2016-02-14
-1
Atsakyti
Pirma kart matau tokį turnyra, patiko :D
2016-02-14
+10
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 13

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.