Būrys NBA komandų laukia Martino kontrakto išpirkimo

2016-02-26 18:44
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Minesotos „Timberwolves“ klubas su gynėju Kevinu Martinu pradėjo derybas dėl kontrakto išpirkimo, o tuo jau susidomėjo burys NBA komandų.

Pranešama, kad ekipos ir žaidėjo situaciją atidžiai stebi Dalaso „Mavericks“, Klivlando „Cavaliers“, Majamio „Heat“, Atlantos „Hawks“ ir Oklahomos „Thunder“ komandos.

Šie klubai taip pat domisi galimybe įsigyti su Bruklino „Nets“ išsiskyrusiu Joe Johnsonu. Būtent pastarajam ekipos teikia pirmenybę.

Martino ir „Timberwolves“ derybos jau yra pasistumėjusios į priekį, o susitarimas dėl kontrakto išpirkimo veikiausiai bus pasiektas prieš antradienį besibaigiantį terminą registruoti naujus žaidėjus.

Nuo 2013 metų Minesotoje žaidžiantis Martinas šį sezoną NBA vidutiniškai pelno po 10,6 taško, atkovoja po 2,1 kamuolio ir atlieka po 1,2 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

O kodel gi Cavs pasakykite TOKIO zaidejo nepaimti uz minimuma? :D cia kazkam matau pavydas grauzia smegenine :DDD Cavs iskeite Varejao, tuom susimazino islaidas atlyginimams 10 mln sumai. O paimti uz minimuma Martina arba Johnsona tik kvailys nenoretu. Ju karjera leidziasi ir jie Cavs klube nereikalaus zaisti po 20 minuciu vidutiniskai. Tokie zaidejai nebeturi jau principu del zaidimo laiko ir metimu skaiciaus. Jie tiesiog nori buti stiprioje komandoje.
2016-02-27
-8
Atsakyti
King
Rimtai tu toks dalbajobas esi ;|
2016-02-26
-6
Atsakyti
Cavs visas atlieka uz veterano alga arba minimuma renka :D Kas belieka kai bukagalviai pasiraso max kontrakta su James, duoda po 20+mln Love, Irving ir Thompson :D Dar pasiseke jiem kad per mainus gavo Smith, Shumpert ir Mozgov su keliu metu kontraktais nes baigsis kontraktai ju neislaikys su 5mln per metus.
2016-02-26
-3
Atsakyti
Karteris
Cavsam praverstu kovojant dėl žiedu
2016-02-26
+2
Atsakyti
byron
cavs visu krc nor
2016-02-26
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.