Favoritė pasikviesti Johnsoną – „Heat“ ekipa

2016-02-26 21:04
Nuotr.: USA Today - Scanpix
Nuotr. USA Today - Scanpix

Majamio „Heat“ klubas turi daugiausiai šansų sudaryti kontraktą su Bruklino „Nets“ ekipa atsisveikinusiu Joe Johnsonu, praneša ESPN žurnalistas Chrisas Broussardas.

34-erių metų 201 cm ūgio krepšininkas mano, kad „Heat“ komandoje turėtų didesnę rolę bei gautų daugiau žaidybinio laiko.

Snaiperio sutartis su „Nets“ turėjo baigti galioti artėjančią vasarą, o jo kišenę per visą šį sezoną turėjo papildyti apie 25 milijonai JAV dolerių. Visgi abi pusės susitarė dėl kontrakto išpirkimo.

Pasak pranešimų, veterenas artimiausiu metu tikisi pasirašyti sutartį su atkrintamosiose varžybose dalyvausiančia komanda.

Patyrusio amerikiečio paslaugomis be „Heat“ taip pat domisi Hjustono „Rockets“, Toronto „Raptors“, Klivlando „Cavaliers“, Bostono „Celtics“, Atlantos „Hawks“ ir Oklahomos „Thunder“.

34-erių metų 201 cm ūgio krepšininkas Brukline rungtyniavo nuo 2012 metų. Anksčiau jis yra vilkėjęs Atlantos „Hawks“ ir Fynikso „Suns“ ekipų marškinėlius.

Šį sezoną NBA pirmenybėse Johnsonas per rungtynes vidutiniškai įmeta po 11,8 taško, atkovoja po 3,9 atšokusio kamuolio ir atlieka po 4,1 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

j.j
patidiziausia NBA apgauale mldc !!!
2016-02-27
+4
Atsakyti
tomas
tai sakau geriau thunder pasirinktu o cia pasirinko komanda, kuri neturi sansu pakovoti del ziedu
2016-02-27
+6
Atsakyti
JJ
tomas >> Pirma tai jis nebūtinai SF žaidžia, jis gali žaisti ir SG, iš bėdos ne kartą karjeroje ir PG yra žaidęs, taigi net gi su Wade'u galėtų aikštelėje būti gynėjų pozicijose. Be to, Winslow ir Greenas, būtų labai greit pasodinti ir ne Johnsonas kentėtų be minučių, o jau minėti prieš tai žaidėjai. Su Amare'u visai kita istorija, žmogų pribaigė traumos ir kad ir kur jis nueis, jis jau niekad neberodys savo žaidimo. Tačiau, kad ir kaip bebūtų, "Heat" ne variantas Johnsonui, ypač po to, kokį nuosprendį išgirdo Boshas. Geriausias variantas būtų "Thunder" ekipa, kur visos SG minutės JJ būtų atviros.
2016-02-27
-3
Atsakyti
tomas
garantuoju jog su juo bus tokia pati istorija kaip ir su amare, kuris buvo toks zaidejas o majamyje nieko negauna pazaisti
2016-02-26
-6
Atsakyti
tomas
Kad jis negaus laiko zaisti, sf pocizijoje pilna zaideju dengas, green ir winslow, jei gaus pazaisti max 10 min per ta laika nieko nepakeis.
2016-02-26
+5
Atsakyti
LeBronsss
Jei taip atsitiktu, tai konferencijos finale stopudovai lostu Cavs su Heat ir jegu santykis butu ganetinai panasus.
2016-02-26
-5
Atsakyti
tomas
oj klysta, green, winslow, dengas sitoje pozicijoje kaip prisikta, tikrai sildys suola miami kaip ir amare, klaida padarys jei persikels i miami, geriau jau i cavaliers, thunder, su miami tikrai nepakovos del ziedu.
2016-02-26
+1
Atsakyti
sss
"Snaiperio sutartis su „Nets“ turėjo baigti galioti artėjančią vasarą, o jo kišenę per visą šį sezoną turėjo papildyti apie 25 milijonai JAV dolerių. Visgi abi pusės susitarė dėl kontrakto išpirkimo."

jis ir gaus
2016-02-26
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.