Johnsonas tapo „Heat“ nariu

2016-02-28 09:07
Nuotr.: REUTERS – Scanpix
Nuotr. REUTERS – Scanpix

Majamio „Heat“ sulaukė pastiprinimo. Iki sezono pabaigos Floridos ekipos marškinėlius vilkės patyręs snaiperis Joe Johnsonas.

Prieš kelias dienas veteranas atsisveikino su Bruklino „Nets“ klubu, kuris po ilgų derybų galiausiai išpirko brangiausiai apmokamo savo žaidėjo sutartį.

2010 metais gynėjo pasirašytas šešerių metų 124 mln. JAV dolerių vertės kontraktas buvo vienas didžiausių NBA lygoje.

Pasak pranešimų, dėl galimybės rungtyniauti Majamyje veteranas atsisakė galimybės atstovauti Klivlando „Cavaliers“ ir sugrįžti į Atlantos „Hawks“ klubą.

„Joe yra mano draugas. Padariau viską, kad jis taptų „Heat“ žaidėju, o jis priėmė jam geriausią sprendimą“, – atskleidė Majamio ekipos lyderis Dwyane‘as Wade‘as.

Šį sezoną NBA pirmenybėse Johnsonas per rungtynes vidutiniškai įmeta po 11,8 taško, atkovoja po 3,9 atšokusio kamuolio ir atlieka po 4,1 rezultatyvaus perdavimo.

„Heat“ šiuo metu su 32 pergalėmis ir 26 pralaimėjimais Rytų konferencijoje užima ketvirtąją vietą.



Komentarai:

MiamiBig3Butent tokio zaidejo ir reikejo Heat komandai ruosiantis playoffams.


Kovoje dėl PO
2016-02-28
-7
Atsakyti
tomas
oj padare klaida jis, su heat nieko nenuveiks, siandien net celtics prapiso, galejo eiti i cavaliers arba jau i thunder, matosi nenori ziedo sis zaidejas.
2016-02-28
-4
Atsakyti
Butent tokio zaidejo ir reikejo Heat komandai ruosiantis playoffams.
2016-02-28
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.