„Suns“ atleido Humphriesą, kurį veikiausiai pasikvies „Hawks“

2016-02-29 08:58
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Per mainus iš Vašingtono į Fyniksą atvykęs Krisas Humphriesas liko be darbo. Skelbiama, kad „Suns“ klubas nusprendė atsisakyti 31-erių metų 206 cm ūgio puolėjo paslaugų.

Pasak šaltinių, pagrindine kandidate pasikviesti šį krepšininką į savo gretas yra laikoma Atlantos „Hawks“ komanda.

„Suns“ nariu tapęs Humphriesas vilkint Fynikso klubo marškinėlius sužaidė ketverias rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 7,3 taško ir atkovodavo po 8 kamuolius.

Apskritai šį sezoną jis yra iš viso sužaidęs 32 mačus, per kuriuos vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 16 minučių, pelnydavo po 6,5 taško ir atkovodavo po 4,6 kamuolio.

Nuo 2004 metų NBA žaidžiantis Humphriesas per karjerą elitinėje krepšinio lygoje tai pat yra vilkėjęs Jutos „Jazz“, Toronto „Raptors“, Dalaso „Mavericks“, Bruklino „Nets“ ir Bostono „Celtics“ marškinėlius.

Šiuo metu „Suns“ gretose liko 14 krepšininkų.



Komentarai:

Tikriausiai Suns toliau nežino ką daro, ten GM tai tragiškas ką parode rotacijos komandoje per pastaruosius kelerius metus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-29
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.