Aldridge'o vedama „Spurs“ susitvarkė su „Timberwolves“

2016-03-09 09:04
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix

Ettorre Messinai antru mėginimu pavyko iškovoti pergalę stovint už vyriausiojo San Antonijaus „Spurs“ (54-10) komandos trenerio vairo. Italo vadovaujama Teksaso ekipa svečiuose 116:91 (27:24, 32:23, 34:21, 23:23) be didesnio vargo susitvarkė su Minesotos „Timberwolves“ (25-45) komanda.

Rungtynių žaidėjas
LaMarcus  Aldridge
PTS 29 | REB 7 | AS 4 | ST 1 | BS 4
Messinai trumpam vadovauti „Spurs“ klubo žaidimui teko po to, kai vyriausiasis komandos treneris Greggas Popovichius dėl šeimyninių aplinkybių liko namuose.

„Ši mašina yra puikiai veikianti, – sakė Messina. – Judame į priekį. Tokiose situacijose tu tiesiog bandai sėdėti, judėti tiesiai ir nieko nesugadinti“.

Šiame mače neseniai San Antonijaus ekipą papildęs Andre Milleris susitiko su savo buvusia komanda. Atakų organizatorius susitikimą pradėjo startiniame „Spurs“ penkete ir per 25 minutes pelnė 13 taškų, atkovojo 2 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Nepaisant to, kad šį kartą „Spurs“ ekipai nepadėjo nei Timas Duncanas, nei Emanuelis Ginobili, nei Tony Parkeris, svečiai anksti susidorojo su šeimininkų pasipriešinimu ir jau antrojo kėlinio pabaigoje mėgavosi dvylikos taškų pranašumu (59:47).

Vėliau skirtumas tik didėjo, o rimčiau pasipriešinti nesugebėję „Timberwolves“ krepšininkai buvo priversti kapituliuoti.

„Spurs“: LaMarcusas Aldridge‘as 29, Davidas Westas 18, Kawhi Leonardas 15, Andre Milleris 13.

„Timberwolves“: Andrew Wigginsas 23, Karlas-Anthony Townsas 19 (9 atk. kam.), Zachas LaVine‘as 15, Shabbazzas Muhammadas 11, Tyusas Jonesas 10.

Rungtynių apžvalga:



Komentarai:

geriau
Portlande jis "lošė geriau" nes jam buvo duodama laisvė daryti daugiau, nes daugiau niekas negalėjo. Lošdavo po 40 min ir po 25 metimus mesdavo tai ir buvo rezultatai. Atėjus į Spurs visi suprato, kad jam reiks aukot statistika ir jis turės kitokį vaidmenį. Popas ji išnaudoja tiek pat kaip ir kitus tiek kiek reikia jam būtent tuo momentu ir ne daugiau. Kai Duncan nelošė 12 rungtynių tai jau LA teko imtis iniciatyvos ir traukė nemažai.

Bendrai paėmus Spurs turi tiek talento ir gerų žaidėjų, kad LA nebereik tiek draskytis kaip Portlande. Ir nebeatrodo toks pavargęs kaip ankščiau ir lošia gerai. Kaip Popas sako, esmė gynyboje art, o puolime kaip pakris, nes visi yra geri metikai, moralė ir pasitikėjimas savo jėgomis kaip ir komandos draugais, kad pataikys metimą yra maksimali. Žodžiu viskas gerai ten..
2016-03-09
-1
Atsakyti
Darek
Sakykit ka norit bet aldridge geriau losie portlende negu cia tai 100% faktas.Potencialia turi milziniska bet popas tikrausiai neisnaudoja jo galutinai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-03-09
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.