„Pelicans“ nebepratęs sutarties su traumų kamuojamu Gordonu

2016-03-14 16:50
Nuotr.: USA Today Sports-Scanpix
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix

Traumų nuolat kamuojamas ir pilnavertiškai savo komandai padėti negalintis vienas pagrindinių Naujojo Orleano „Pelicans“ komandos žaidėjų Ericas Gordonas po šio sezono paliks dabartinę savo darbovietę.

Šią vasarą baigsis Gordono sutartis su klubu, o galimybė pasilikti krepšininką ir pratęsti su juo sutartį „Pelicans“ vadovybės nesuviliojo. Klubas mėgino iškeisti žaidėją dar šįmet, tačiau iki mainų termino pabaigos toks sandėris neįvyko.

Gordonas vasarą išmėgins jėgas laisvųjų agentų rinkoje.

Gynėjas į „Pelicans“ gretas persikėlė 2011 metais, o vilkint šios komandos marškinėlius per sezoną jam dar nepavyko sužaisti daugiau nei 64 rungtynių.

Kaip skelbėme anksčiau, Gordonui nepasisekė ir šį kartą – krepšininkas antrą kartą susilaužė tą patį pirštą ir aikštelėje šį sezoną taip ir nepasirodys. Jis spėjo sužaisti 45 rungtynes.

Šį sezoną 27 metų atletas vidutiniškai rinko po 15,2 taško, atkovodavo po 2,2 kamuolio ir atlikdavo po 2,7 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.