Edgaras Stanionis į „Juventus“ rikiuotę sugrįš po LKL reguliaraus sezono

2016-03-15 10:58
Nuotr.: Fotodiena.lt/E. Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E. Blaževičius

Sunkią kryžminių kelio raiščių traumą prieš sezoną patyręs Edgaras Stanionis į aikštelę sugrįš vėliau, nei buvo galima tikėtis. Nors puolėjas po operacijos sveiksta gana sparčiai, reguliariajame Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino“ LKL) sezone krepšininkas Utenos „Juventus“ klubui padėti negalės.

Stanionio kojos būklę tikrinę specialistai nustatė, kad trūkę kelio raiščiai gyja sėkmingai, tačiau grįžus į aikštelę kiek per anksti, itin išaugtų analogiškos traumos pasikartojimo galimybė.

Tai reiškia, kad krepšininkas dar bent pusantro mėnesio dirbs individualiai ir stiprins operuotos kojos raumenis. Po šio laikotarpio medikai dar sykį tikrins kojos būklę ir nuo jų sprendimo priklausys, ar Stanionis galės padėti komandai atkrintamosiose varžybose.

Priminsime, jog praėjusią vasarą Stanionis su „Juventus“ klubu pasirašė naują dvejų metų sutartį pagal formulę 1+1, tačiau šį sezoną taip ir nesužaidė nė vieno susitikimo.

Būtent sužinoję, jog Stanionis dar negalės rungtyniauti, „Juventus“ vadovai paskutinėmis žaidėjų registracijos valandomis suskubo į komandą pasikviesti amerikietį Timothy Knippą.



Komentarai:

Anonimas
Nebereikalingas, jau trys neblogi SG jo pozicijoj, Samenas ir du legionieriai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-03-15
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.