Trinchieri po triumfo prieš CSKA: „Turėjome svajonę įveikti geriausią Europos komandą“

2016-03-25 09:00
Nuotr.: AFP - Scanpix

Bambergo „Brose Baskets“ komandai dvyliktasis kartas nemelavo – ji galop įveikė Maskvos CSKA bei išsaugojo šansus kovoti dėl vietos Eurolygos ketvirtfinalyje.

Po rungtynių kalbėjęs Vokietijos komandos treneris Andrea Trinchieri teigė, kad net nežino, kiek pralaimėjimų prieš CSKA buvo patyrusi jo ekipa. Treneriui svarbu, kad jis savo komandai padovanojo bent vieną pergalę prieš Europos milžinę.

„Neprisimenu, koks yra pergalių skirtumas tarp „Brose Baskets“ ir CSKA komandų, bet bent jau matau, kad prie mūsų neparašytas nulis. Tai ypatingas vakaras. Turiu ypatingus žmonės mūsų rūbinėje. Nežinau, kada tai vėl pakartosime.

Mes ką tik nukovėme geriausią komandą Eurolygoje, kuri trokšta laimėti titulą. Tai istorinė pergalė Bambergui. Negaliu pasakyti nieko daugiau. Mes turėjome svajonę įveikti geriausią Europos komandą ir dėl to dirbome“, – optimizmu tryško strategas.

Su 6 pergalėmis ir 6 pralaimėjimais Bambergo komanda F grupėje dalijasi 4-5 vietomis su „Barcelona“ krepšininkais. Šeštąją pergalę šiandien taip pat galės iškovoti Maskvos srities „Chimki“, kuri žais su Kauno „Žalgiriu“ arba Pirėjo „Olympiakos“, kuri mes iššūkį jau 6 pergales turinčiam Madrido „Real“.

„Mes esame kampe visų didžių Europos komandų, bet mes vis dar gyvybingi. Vis dar kovojame dėl vietos ketvirtfinalyje ir tuo mėgaujamės“, – džiaugėsi Trinchieri.

Tuo metu CSKA treneris Dimitris Itoudis pasakė pralaimėjimo priežastis bei teigė, kad jo komandai nėra ko nerimauti. Ji ir toliau pirmauja F grupėje, tačiau ją pergalių skaičiumi pavijo Vitorijos „Laboral Kutxa“.

„Sveikinimai „Brose Baskets“ komandai. Jie laimėjo, nes šiandien buvo geresni, agresyvesni, geriau pasiruošę mačui. Jie mus išstūmė iš baudos aikštelės. Mes nebuvome pasiruošę kurti žaidimo. Sugebėjome tai pakeisti, bet to nepakako. Visgi viskas grupėje lieka mūsų rankose“, – mintimis dalinosi Itoudis.

Rungtynių apžvalga:



Komentarai:

To .
del biudzeto nesvaik. Brose siuometinis biudzetas 10-12 mln. euru, kai Zalgirio 6-7, ir tai koks limonas yra atidedamas skoloms.
2016-03-25
-5
Atsakyti
o
žalgirio svajonė eilę sezonų top16,

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-03-25
+1
Atsakyti
.
Kas apmaudziausia tai kad bambergas su mazesniu biudzetu nei zalgirio sugebejo surinkti tokia sudeti.Visiska zalgirio vadovu nekompetencija.
2016-03-25
-6
Atsakyti
ATI pirma tegu komanda surenka normalia kad galetu su kazkuo konkuruot o ne ant 20-30 tsk prasileidinet rungtynes ne vienas ir ne 2 zaidejai kuriuos reiketu mest lauk o pinigus gauna nemenkus,jei gaila ant uzsienieciu jau geriau rinkti jaunus lt zaidejus ziurint i ateiti,del jasikeviciaus niekas cia neaisku koki lygi jis tempia,nes gavo tikrai superine komanda
2016-03-25
-10
Atsakyti
ATI
.jeigu brose laimejo pries cska o zalgiris laimejo pries brose, tai iseina kad zalgiris geresnis uz cska?


arba Zalgiris laimejo pries Brose, nes jies buvo juoda diena. Cia kaip paziuresi.
2016-03-25
+11
Atsakyti
ATI
Kada Zalgiris vel prades investuot ant trenerio, tada gal ir mes pradesim kovot su klubais 10x turtingesniais...
2016-03-25
-15
Atsakyti
,
jo
2016-03-25
+10
Atsakyti
.
jeigu brose laimejo pries cska o zalgiris laimejo pries brose, tai iseina kad zalgiris geresnis uz cska?
2016-03-25
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.