Eurolygos čempionai pratęsė sutartis su trimis krepšininkais

2007-06-03 20:16
Nuotr.:

Atėnų „Panathinaikos“ ekipa siekia išlaikyti čempionišką sudėtį. Eurolygos čempionai sutartis pratęsė su Nikosu Hatzivrettu, Sani Bečirovičiumi bei Milošu Vujaničiumi.

Hatzivrettas Atėnų klube rungtyniaus mažiausiai trejus metus, tuo tarpu su Bečirovičiu ir Vujaničiu sutartys pratęstos dvejiems metams.

Kiek anksčiau „Panathinaikos“ sutartį pratęsė su Mike‘u Batiste‘u. Eurolygos čempionų klubas taip pat derasi su Louku Mavrokefalidžiu, kuris neseniai paliko Valensijos „Pamesa“ ekipą.



Komentarai:

tai gal nebebus tomaseviciaus pvz arba javtoko to paties..galu gale jei javtokas suola sildo, tai kodel kepalidis negali?
o siaip tai dar labiau po traumu atsigave becirovicius ir ypac vujanicius kita sezona gali buti dar didesne jega..ir siaip panasu, kad didziaja dali komandos graikai issaugos ir vel bus tarp paciu paciu didziausiu favoritu..
2007-06-03
+1
Atsakyti
gal paskolins kam arba iseis abipusiu sutarimu..
2007-06-03
+4
Atsakyti
Kam dar tas Mavrokefalidžius? Mazhai centru jiem! Kur robe besides??..
2007-06-03
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.